Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Oletko sinä supermaistaja? Näin treenaat makuaistiasi
SUOSITTELEMME:
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille
Kahvi
Vuoden paras suodatinkahvi on valittu
Uusi ravintola
Suomen odotetuin kahvila avautui, ja sinne vaelletaan jopa lumihangessa
Tee
Iltapäivätee vetää asiakkaita: ”Nyt kaivataan arjesta irrottautumista”
Juomatrendit
Syksyn viileimmät juomatrendit: hard seltzer ja kova tee
Tee
Suomen ensimmäinen teesommelier pyörittää teehuonetta… peltojen keskellä Juvalla!
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Cocktailreseptit
|
Aperol spritz ei ole ainoa – kolme hyvää spritz-ohjetta
Olut
|
Suomen paras olut 2023 on Takatalo & Tompurin Kaski Mustakaura
Talous
|
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille
Resepti
|
Mikä liha tartariin? Vinkit täydelliseen tartar-pihviin kotona ja ravintolassa
Ravintolat
|
Helsingin ravintolakeskittymä on ahdingossa: ”Joka päivä parisataa turpaan”
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Ilmiö
|
Pinsa säilyttää rapeutensa kuljetettunakin – mutta mitä eroa on pizzalla ja pinsalla?
Maustaminen
|
Maustematka libanonilaisen, meksikolaisen ja thaimaalaisen keittiön ytimeen
Baariosaaminen
|
Oletko sinä supermaistaja? Näin treenaat makuaistiasi
Ravintolaterassi
|
Helsingin ravintolaterassit 2025 – vieraile näillä kesän aikana
Talous
|
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille