Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Kiinnostavin töölöläinen ravintola-avaus sitten Tellerin: tällainen on Third Place
SUOSITTELEMME:
Moni haaveilee etätöistä ulkomailla – Juho Toivola ja Marena Christensen tekevät töitä sieltä, mistä haluavat
SUOSITTELEMME:
Suomen parhaat haussa! Tapahtuma-alan Evento Awards -kilpailutöiden ilmoittaminen sulkeutuu 26.1.
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Puheenvuoro
Puheenvuoro: Maailma muuttuu, ja näin ravintola-alalla pitää siihen reagoida
Ravintola-ala
Älä ole ensimmäinen vaan nopea kakkonen, neuvoo futuristi Perttu Pölönen – mutta Suomessa päädytään usein hitaaksi vitoseksi
Trendit
Heikko signaali voi olla arvokas bisneksellesi – jos kaveri alkaa nauraa tai vastustaa, signaali on tutkimisen arvoinen
Tulevaisuus
Miltä Suomen ravintola- ja tapahtuma-ala näyttää 2025? Avecin juttusarjassa ministeri Antti Kurvinen
Tulevaisuus
Miltä tulevaisuus näyttää? Avecin juttusarjassa puhuvat NoHon Aku Vikström ja Night People Groupin Antti Raunio
Tulevaisuus
Tapahtumatekijät Stuba Nikula ja Heidi Pihlaja, millainen on vuosi 2025? Avecin juttusarja alkaa
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Uusi ravintola
|
Kiinnostavin töölöläinen ravintola-avaus sitten Tellerin: tällainen on Third Place
Uusi ravintola
|
Erikoinen kuubalaisravintola Helsingissä: pariskunta tekee ruoan kotonaan ja myy ulos
Baarit
|
Helsingin puhutuimman baarin vetäjä sai yllättäen potkut: ”Olisin itse halunnut jatkaa”
Karaoke
|
Kävimme Helsingin keskustan uudessa 24/7-karaokebaarissa – tältä näyttää Tokio Karaoke, jossa lauletaan läpi yön
Uusi ravintola
|
Michelin-kokin tähdittämän uuden ravintolan ruokalista Helsingin paraatipaikalla yllättää: kalakukkoa
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Uusi ravintola
|
Kiinnostavin töölöläinen ravintola-avaus sitten Tellerin: tällainen on Third Place
Uusi ravintola
|
Erikoinen kuubalaisravintola Helsingissä: pariskunta tekee ruoan kotonaan ja myy ulos
Työelämä
|
Moni haaveilee etätöistä ulkomailla – Juho Toivola ja Marena Christensen tekevät töitä sieltä, mistä haluavat
Tempaukset
|
Melkoinen kokkijoukko: ravintola Demo järjestää nimekkään yllätysillallisen
Uusi ravintola
|
Dean Lyijysen ”pömpöttävä” ravintola Helsingin Sörnäisissä nousi heti hitiksi