Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Suomen parhaaksi äänestetty hampurilaispaikka saapui Helsinkiin – maistoimme wagyu-burgeria
SUOSITTELEMME:
Pelkällä viinillä on Turussa vaikea pärjätä, joten viinibaari teki muutoksen ja pestasi kovan luokan kokin
SUOSITTELEMME:
Kolumni: Ainoa fallos, joka grilliin kuuluu, on grillimakkara
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Tuotekehitys
Maailman kuuluisin ravintola keskittyy jatkossa tuotekehitykseen – Toni Toivanen kertoo Noman suuresta muutoksesta ja vähän burgereistakin
Tuotekehitys
Johan Kurkela painaa pitkää päivää ravintola Grönin toisen Michelin-tähden eteen
Tuotekehitys
Erika Poussan keksitaikina vei voiton Suomalainen menestysresepti -kisassa – nuori yrittäjä perusti leipomon jo 17-vuotiaana
Kahvilat
Pientä kahvilaa pyörittävä Erika Poussa, 26, kehitti hittituotteen, joka vietiin käsistä
Innovaatiot
Toista Michelin-tähteään jahtaava helsinkiläisravintola panostaa eri tavalla: tuore Vuoden kokki aloittaa uudenlaisessa pestissä
Lähituotanto
Oman tilan kukat viimeistelevät ravintola Grönin annokset – Toni Kostian katsoo yksityiskohtia pidemmälle tulevaisuuteen
Tuotekehitys
Tuleeko kokin keksinnöstä hitti? Suomalainen menestysresepti -finalisti Roy Norro Avecin haastattelussa
Tuotekehitys
Kolme viisautta tuotekehityksestä – keittiömestarien yhdistys järjesti koulutuksen
Tuotekehitys
Nyhtökauran äiti Maija Itkonen keskittyy nyt kanattomaan munaan
Tuotekehitys
Kovaa puksuttavan grocerant-junan kyytiin hyppäsivät nyt Tomi Björck ja HOK-Elanto: premium-eineksinä hummeria, ribsejä ja vegaaninen curry
Tuotekehitys
Ateriakippo, lastenruoka… Henri Alénin tärkein ohje sivubisneksiin: Ole aidosti mukana!
Tuotekehitys
Ilkka Lääveri hyppäsi fine dining -keittiömestarista valmisruokien kehittäjäksi – ”Maku ja raaka-aine ratkaisevat molemmissa”
Vaikuttaja
Suomi kohahti, kun Hans Välimäki ryhtyi Lidlin kasvoksi – ratkaisu oli hyvä molemmille, sanoo tähtikokki nyt
Tuotekehitys
Tiedätkö, mitä tarkoittaa grocerant? Kari Aihisen valmisruoat myydään ravintolamaisesti marketin tiskillä
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Burgerit
|
Suomen parhaaksi äänestetty hampurilaispaikka saapui Helsinkiin – maistoimme wagyu-burgeria
Uusi ravintola
|
Hans Välimäki avaa taas ravintolan: Espan uutuus haluaa sykkiä aamusta iltaan
Viinibaarit
|
Pelkällä viinillä on Turussa vaikea pärjätä, joten viinibaari teki muutoksen ja pestasi kovan luokan kokin
Ravintolat
|
Ex-jääkiekkoilija pyörittää kahta ravintolaa – uusi ura on ollut täynnä yllätyksiä: ”Ihmiset ovat erittäin värikkäitä”
Uusi ravintola
|
Helsingin keskustaan avattiin liharavintola – näin sillä menee
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Burgerit
|
Suomen parhaaksi äänestetty hampurilaispaikka saapui Helsinkiin – maistoimme wagyu-burgeria
Tulevaisuuden tekijä
|
Kokkiopiskelija Eemil Naumanen arvostaa tapaa, jolla hänen idolinsa suhtautuvat ruoanlaittoon
Ruokamatkailu
|
Suomalainen ravintola komeili näyttävästi televisiossa Yhdysvalloissa
Kolumni
|
Kolumni: Ainoa fallos, joka grilliin kuuluu, on grillimakkara
Viinibaarit
|
Pelkällä viinillä on Turussa vaikea pärjätä, joten viinibaari teki muutoksen ja pestasi kovan luokan kokin