Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
PRO-finalistit 2025 on julkaistu! Kannusta suosikkiasi Suomen parhaiden ravintola-ammattilaisten joukosta
SUOSITTELEMME:
Syrjintää, vitsailua, väkivaltaa – tällaista on rasismi ravintola-alalla
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Kilpailut
Suomen ginit, viskit, vodkat ja liköörit menestyivät – tässä kaikki 16 kultamitalia ja tiivistys siitä, mistä IWSC-kilpailussa on kyse
FBSK
Gini lupailee kevättä! Suomalaiset baarimestarit vinkkaavat, mikä ginin kanssa toimii juuri nyt
Väkevät
Tequila ja mezcal sopivat jopa klassikkodrinkkeihin – ja jos sinullakin on tequilatrauma, sen pystyy selättämään
Viski
Uisge 2024 käynnistyi – tässä ovat Helsingin viskitapahtumassa parhaina palkitut tuotteet
Väkevät
Kaikki konjakista: Baarimestarin myyntikikat, konjakkitrendit, cocktailresepti ja yllättävä tarjoilutapa
Väkevät
Rommi on uusi vodka, sanoo Janette Bertényi – kokeile näitä makupareja
Vodka
Jääkylmänä kaviaarin kanssa? Cocktailina? Kaksi baarimestaria kertoo, miten vodka nautitaan nyt Tukholmassa
Tislaamot
Tee retki suomalaiseen tislaamoon! 10 mainiota kohdetta baariammattilaiselle
Liköörit
Kesän hitti limoncello syntyy nopeasti, hivelee makuhermoja ja parantaa baarin katetta, neuvoo Jussi Viljala – tee likööri itse
Rommi
Älä anna imagon huijata! Konkari oikoo baarimestarien ennakkoluuloja rommista
Viski
Näin myyt viskiä – ja unohda jo väärinymmärrys vedestä, neuvoo baarimestari Linnea Stenberg
Konjakki
Cocktail konjakista: Finalo on yhden raaka-aineen juomasekoitus, jota pariisilaisbaarissa tarjoillaan hanasta
Väkevät
Rommi on ”väärinymmärretty juoma”, joka nostaa nyt päätään New Yorkin baareissa
Elämysmatkailu
Miljoonia maksanut Fiskarsin Veitsitehdas-elämyskeskus avautui – kuvat
Cocktailit
Vermutti sopii klassikkococktailien lisäksi pitkiin raikkaisiin juomiin – yleinen moka on jättää avattu pullo lämpimään
Vodka
Pullo vodkaa pöytään! Porukalle kannattaa tarjoilla pilke silmäkulmassa ja huumori myy, tietää Minttu Tapiola
Väkevät
Gini myy! Ginirakastaja Hanna Karlson paljastaa kikkansa myyntiin ja parhaat makuparit eri ginityyleille
Väkevät
Konjakki on brandyjen superjulkkis
Väkevät
Pultin muotoinen vodkapullo! Oivaltava pakkaus myy hyvin
Cocktailit
Mojito on kesäsuosikki, joka toimii talvellakin
Cocktailit
Negroni on juomien Bob Ross – 3-3-3-kaavaa voi varioida
Baarit
Helsinkiläinen Chihuahua Julep -baari haluaa haastaa, tarjota uutta ja erottua massasta
Väkevät
Muutakin kuin gin & tonic – ginin tyylit, cocktailit, historia ja valmistus
Väkevät
Vodka ja kaikki mitä siitä pitää tietää
Väkevät
Nollan, yhden, kahden ja kolmen tähden Jaloviina
Cocktailreseptit
Kossuvissy pihkaisella twistillä – kuusenkerkkä sopii moneen
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
PRO-palkinnot
|
PRO-finalistit 2025 on julkaistu! Kannusta suosikkiasi Suomen parhaiden ravintola-ammattilaisten joukosta
Ravintolat
|
Helsingin suosittu Basbas erottuu muista ravintoloista: ”Valinta oli rohkea, mutta jengiä on riittänyt”
Vaikuttaja
|
Heikki Sikström laskee valmistaneensa urallaan yli miljoona pizzaa – ala on kokenut ison muutoksen, konkari kertoo
Konferenssit
|
Presidentti Alexander Stubb avasi teknologiatapahtuman – laserit ja kimallus Slushin tuttuina tavaramerkkeinä
Yrityskaupat
|
Suomalainen ravintolayritys Garam & Vermiglio Catering siirtyy ruotsalaisen Nordrestin omistukseen
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Yrityskaupat
|
Suomalainen ravintolayritys Garam & Vermiglio Catering siirtyy ruotsalaisen Nordrestin omistukseen
Konferenssit
|
Presidentti Alexander Stubb avasi teknologiatapahtuman – laserit ja kimallus Slushin tuttuina tavaramerkkeinä
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: Viisi askelta pohjoismaisen gastronomian huipulle
PRO-palkinnot
|
PRO-finalistit 2025 on julkaistu! Kannusta suosikkiasi Suomen parhaiden ravintola-ammattilaisten joukosta
Bocuse d'Or
|
Ismo Sipeläisen molemmat Bocuse d’Or -finaalitehtävät ovat nyt selvillä