MAINOS

Snacksin tuore tuleminen

Täysin uudenlaisen Santa Maria Snack -pohjien valtti on monikäyttöisyys: linssi­snack ja maissisnack sopivat naposteltaviksi juoman kanssa, alkupaloiksi, ruoka-annoksen raaka-aineeksi tai lisukkeeksi. Koska Snack Base on vain pohja, kaikki on mahdollista, myös makea snacks!

”Nämä innovatiiviset snacksit ovat jotain ihan uutta markkinassa – tällaista ei ole ennen ollut. Santa Maria Snack -pohjat on uuden-lainen tuote, jonka käyttöön meillä on paljon vinkkejä”, tuotekehityksessä mukana ollut Pauligin keittiömestari Petteri Kanerva lupaa.

Uutuustuotteet vastaavat moneen trendiin. Snacking on nousussa, ja snacksien myynnin odotetaan kasvavan Foodservice-kanavassa. Erityisesti premium-snacksit kiinnostavat!

Smashburger with corn snacks
Snacksit sopivat burgereiden lisukkeiksi.

Toisaalta ravintolassa on kysyntää edullisille elämyksille. Korkeammat elinkustannukset vaikuttavat kulutustottumuksiin, joten ravintoloiden on tarjottava kiinnostavia, mutta edullisia vaihtoehtoja.

Tuotteet ovat gluteenittomia ja vegaanisia, mikä mahdollistaa niiden käytön tilanteessa kuin tilanteessa. Googlen statistiikan mukaan hakutermi ”gluteeniton ruoka lähellä minua” on noussut huimat 500 prosenttia viimeisen viiden vuoden aikana.

DIY-snacksit ja snacksien kustomointi on trendi maailmalla. Niiden valmistaminen vaatii kuitenkin aikaa, taitoa ja korkeamman hintapisteen katteen varmistamiseksi.

Santa Maria Snack Bases on oikotie uniikkeihin snackseihin.

Loaded Corn Cones with salsa and queso take out
Tee Snackseistä trendikkäitä ”Loaded-annoksia”.

Helposti ja nopeasti!

Kätevyys alkaa siitä, että ennen valmistusta snacksit ovat tiiviissä muodossa. Varastointi vie vain vähän tilaa.

Valmistus on helppoa: tuotteesta riippuen noin minuutin uppopaisto riittää ja Santa Maria Snack -pohjat nousevat pulleina ja rapeina pintaan. Linssisnacksien paistoaika on 12–15 sekuntia ja maissisnacksien 25–60 sekuntia. Snacksien koko laajenee kypsennettäessä noin kolminkertaiseksi.

Kanerva vinkkaa, että linssi- ja maissi­snacksit voi valmistaa joko tilauksesta tai etukäteen muutaman päivän tarpeeseen. Ne ovat herkullisia tuoreeltaan lämpiminä, mutta säilyttävät ominaisuutensa ilmatiiviisti pakattuna useita päiviä.

Monikäyttöisyyttä ei voi kylliksi korostaa. Rapeat snacksit sopivat baarikäyttöön juomien kanssa. Luo hyvä kombo! Ruokaravintolassa niistä syntyy alkupala tai sen täydennys, pääruoan lisuke tai osa ruokaa. Snacksit tuovat makua ja rapeutta burgereiden, salaattien ja keittojen lisukkeina. Ne ovat erilainen vaihtoehto ranskalaisille perunoille. Rapea elementti sopii makeaksi tuunattuna myös jälkiruokiin.

Poké Bowl with crunch
Käytä Snacksejä tuomaan rapeutta salaatteihin ja kulhoihin.

Kanerva toteaa asiakkaiden ymmärtä­neen monikäyttöisyyden. Santa Maria Snack -pohjia on jo hyödynnetty monenlaisissa ravintoloissa kahviloista lounaspaikkoihin, muun muassa lämpimänä snacksina ja salaattibuffassa rapeana lisukkeena.

Myös liikenneasemat ja tapahtumat ovat todenneet tuotteen mielenkiintoiseksi.

”Nimensä mukaisesti Santa Maria Snack Bases ovat pohja, jonka maustamisessa vain mielikuvitus on rajana. Voit räätälöidä ja maustaa ne ravintolasi konseptiin sopivasti”, Kanerva toteaa.

Kanerva hyödyntää vinkeissään Santa Marian laajaa maustevalikoimaa ja olemassa olevia maustesekoituksia.

Kokeile näitä:

 • Korea: Maissisnacksit + Kimchi-mauste
 • Golden Chips: Linssisnacksit + kurkuma ja suola
 • Aasia: Linssisnacksit + Red Chili & Ginger -maustesekoitus
 • BBQ: Linssisnacksit + grillausmauste
 • Tex Mex: Maissisnacksit + Fajitas-maustesekoitus
 • Makeat snacksit: Maissisnacksit + kaneli ja tomusokeri

”Maustesekoituksen voi tehdä itsekin! Tarjoile täysin uniikit signaturesnacksit helposti”, Kanerva vinkkaa.

Snacksit sopivat hyvin dippikastikkeiden kanssa.

”Erityisesti linssisipsit soveltuvat dipat­taviksi. Sekoita cremé fraiche tai majoneesi valitsemasi maustesekoituksen kanssa tai käytä Santa Marian valmiita salsoja ja kastikkeita. Snacksit muuntuvat mausta­malla sopiviksi eri sesonkeihin, ruoka­kulttuureihin, maateemoihin ja trendeihin”, Kanerva sanoo.

Kanerva kannustaa sinua kokeilemaan Santa Maria Snack Bases -tuotteita itse, jotta saat tuntuman niiden helppouteen ja monikäyttöisyyteen.

Santa Maria Snack Bases
Santa Maria Snack Base Lentil Waves-linssisnacks 2,5 kg, Santa Maria Snack Base Corn Cones -maissisnacks 3,5 kg

Lue lisää ja tilaa näytteet!

https://pauligpro.com/fi/snack-bases-by-santa-maria


 • Tilaa Lehti

  Aromi
  Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

  Tilaa Aromi