Pikaruoka

Fastfood Champion -kilpailussa etsitään Suomen parasta pikaruokaosaajaa – hakuaika on nyt käynnissä

Fastfood Champion -kilpailussa etsitään Suomen parasta pikaruokaosaajaa. Livekilpailu käydään Fastfood & Café & Restaurant Expo -tapahtuman yhteydessä Helsingin Messukeskuksessa 22.–23.3.2023.

Kilpailijat valmistavat kolme annosta: yhden burgerin, yhden hotdogin ja yhden vapaavalintaisen fastfood-annoksen.

Voittaja palkitaan 4000 euron rahapalkinnolla. Palkinto toisesta sijasta on arvoltaan 700 euroa ja kolmannesta sijasta 300 euroa.

Fastfood Champion -kilpailu on tarkoitettu ammatikseen ruokaa valmistaville henkilöille, alan opiskelijoille, kokeille ja keittiömestareille. Järjestäjät valitsevat Messukeskuksen livekarsintaan 12 kilpailijaa. Semifinaalissa kilpailee kahdeksan kilpailijaa, joista finaaliin etenee neljä.

Tuomaristo koostuu alan huipputekijöistä. Päätuomarina on ravintoloitsija ja keittiömestari Pekka Terävä ja teknisenä tuomarina Joseph Youssef Naughty Brgristä.

Hakuaika on käynnissä 23.2.2023 asti. Kilpailuun haetaan lähettämällä kuva ja resepti omasta annoksesta osoitteeseen ffcr@easyfairs.com.

Avec on Fastfood & Café & Restaurant Expo -tapahtuman mediakumppani.

LUE MYÖS: Suomen parhaaksi street food -keittiöksi valittiin Kusmiku – Karjalanrieska on nerokas katuruoka-annos

LUE MYÖS: Savolaisherkku muuntautui stadilaiseksi versioksi – Avec esittelee Tuomaan markkinoiden kiinnostavimmat ruuat ja juomat


  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi