MAINOS

Eventgarden on täyden palvelun tapahtumatavaratalo

Maailman ensimmäinen tavaratalo avattiin Pariisissa vuonna 1852. Kaiken tarpeellisen yhteen osoitteeseen koonnut konsepti todettiin niin hyväksi, että se toimii edelleen, levittäytyneenä ympäri maailman.

Eventgarden vaalii tavarataloajattelua myös tapahtuma-alalla. Kokonaisvaltainen tapahtumatuotantoyritys tarjoaa tapahtumiin kaiken tarvittavan – oli kyse sitten suunnittelupalvelusta, tapahtumatekniikasta, esiintyjistä, tiloista tai onnistuneen tapahtuman takaavasta asiantuntijuudesta.

Clarion Hotel Helsinki, helmikuu 2023.

Tuottaja Arne Landtmanin mukaan kaiken keskiössä on helppous ja suoraviivaisuus.

”Kun kaiken saa fiksusti ja tehokkaasti samasta paikasta, säästyy asiakkaalta sekä aikaa että rahaa.”

Yksi Eventgardenin valttikorteista on oma tapahtumatekniikka. Varastosta löytyy kattava äänentoisto-, valaistus- ja videokalusto, eikä tapahtumarakenteita, kalusteita tai teemasomisteitakaan tarvitse metsästää maailmalta.

Se, mikä ei omaan varastoon mahdu – esimerkiksi Suomen parhaat tapahtumatilat ja kattava esiintyjäkaarti – hankitaan laajalta ja luotettavalta kumppaniverkostolta.

Turhat välikädet eliminoivalla yhden pysähdyksen taktiikalla päästään eroon myös eräästä asiakasta turhaan kuormittavasta urheilulajista.

”Meillä ei harrasteta meilitennistä”, Landtman vakuuttaa.

PRO-gaala
PRO-gaala, tammikuu 2023. KUVA Aki Rask
Wood from Finland Conference
Wood from Finland Conference, helmikuu 2023.

Pieniä paloja tai koko tapahtuma

Monet yritykset ovat tottuneet hoitamaan tapahtumansa tiettyyn pisteeseen saakka omin voimin. Ammattilaista kuitenkin kaivataan valvomaan, että kaikki yksityiskohdat on huomioitu ja että tapahtuma sujuu h-hetkellä ilman odottamattomia yllätyksiä.

”Meille voi huoletta soittaa myös silloin, kun osa tapahtumasta on jo suunniteltu. Teemme korkealaatuisesti sen, mitä kulloinkin tarvitaan”, Landtman lupaa ja kertoo palvelulle olevan paljon kysyntää.

Toki Eventgardenilta voi hankkia avaimet käteen -periaatteella myös koko tapahtuman, jolloin pakettiin kuuluu kaikki tapahtumasuunnittelusta projektinjohtoon ja tuotantoon. Ulkoistamisen myötä asiakkaan aika vapautuu muihin tehtäviin sekä suunnitteluvaiheessa että itse tapahtumassa.

”Oli projektin koko mikä tahansa, henkilökohtaisesta palvelusta emme tingi. Asiakkaaseen pitää yhteyttä aina sama tuttu henkilö, jolla on langat varmasti käsissään tapahtuman alusta loppuun saakka.”

PRO-gaala
PRO-gaala, tammikuu 2023. KUVA Aki Rask
Eventgarden

Eventgarden palveluksessanne

Tapahtumatuotannot

Tapahtumien suunnittelu, tekninen toteutus, projektinjohto ja tuotanto yksittäisinä elementteinä tai huolettomana kokonaispakettina.

Tiimiaktiviteetit

Eri kokoisille tiimeille ja esimerkiksi työhyvinvointipäiviin soveltuvat pienryhmäaktiviteetit, kuten supersuosittu seikkailu- ja tiimikisa Amazing Helsinki.

Tiesitkö, että…? Eventgarden aloitti toimintansa 
20 vuotta sitten juuri seikkailuelämysten parissa.

Virtuaalitapahtumat

Lauttasaaressa, hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitsevassa virtuaalistudiossa onnistuvat muun muassa seminaarit, koulutustilaisuudet, keynote-puheet ja keskusteluohjelmat.

Mitä saisi olla?

Asiakas- ja henkilöstötapahtumia, seminaareja, koulutuksia, messuja, lanseerauksia, juhlia ja keikkoja 20 vuoden ja yli 2 000 toteutetun tapahtuman kokemuksella.

eventgarden.fi

myynti@eventgarden.fi

Eventgarden


 • Tilaa Lehti

  Aromi
  Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

  Tilaa Aromi
  Shaker
  Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

  Tilaa Shaker
  Evento
  Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

  Tilaa Evento