Festarit

Festarien muutos tulee lujaa – mönkijäsafarit ja skumppatwerkit ovat kaukana telttailusta mutavellissä

Himoksen valtaa tänä viikonloppuna uusi PopPark-festivaali, joka on hyvä esimerkki kattavista oheispalveluista sekä tasokkaasta majoittumisesta. Oheispalveluita tuottaa HimosLomat, joka hyödyntää paikallisia yhteistyökumppaneita. HimosLomien tavoite on tarjota synergiaa ja mahdollisuuden yhdistää erilaisia aktiviteetteja.

”Esimerkiksi tänä viikonloppuna meillä on maastopyörätapahtuma samaan aikaan PopParkin kanssa ja tarjoamme pyöriä vuokralle alennettuun hintaan. Näin molempien tapahtumien osallistujat voivat hyötyä”, kuvailee HimosLomien toimistusjohtaja Päivi Heikkala.

Useamman tapahtuman samanaikaisuus tarjoaa eri tapahtumien osallistujille mahdollisuuden erilaisiin aktiviteetteihin. KUVA Jenni Ruotsalo

Tapahtumien samanaikaisuus on mahdollista vain paikoissa, joissa riittää majoituskapasiteettia. Himoksella on omaa majoituskapasiteettia tarjolla noin 4000 hengelle, joka Heikkalan mukaan vastaa suunnilleen Tampereen kapasiteettia. Päälle tulevat yksityisten eri majoitustilat sekä esimerkiksi uudelleen ovensa avannut Hotelli Jämsä. Festivaalikävijöiden odotukset ja tarpeet ovat muuttuneet ja majoituksella on yhä suurempi merkitys viihtymisen kannalta. PopPark-tapahtumassa eli Poppareilla viihtymistä tukee myös Suomen suurin vesivessa, joka on tapahtumakävijöiden käytössä ilman lisämaksua.

Olli Halonen potkaisi PopParkin käyntiin hitillä, joka soi ekana ja vikana. Pohjola! KUVA Jenni Ruotsalo

Kun tapahtumavieraita on paljon, löytyy tarjolle myös paljon erilaisia oheispalveluita. Tarjolla Poppareilla on ainakin viinijoogaa, mönkkäreitä, skumppatwerkkiä, veneajeluita ja Saunakylän löylyjä. Tänä viikonloppuna suosittuja ovat ainakin fatbiket.

”Fatbiket ovat menossa hyvin ja samoin golfkentällä näyttää tulevan vilkasta”, kertoo Heikkala.

Festariyleisö on hyvin tietoinen oheispalveluista. Antti Jyväskylästä kertoo vuokranneensa fatbiken lauantaille. Tamperelaista tyttölaumaa puolestaan naurattaa se, että edessä taitaa olla jooga, johon tartuttiin, koska nimessä oli mukana viini.

LUE MYÖS: Uusi festari houkuttelee metallifaneja Himokselle viikonloppuna – kilpailuvalttina suuri majoituskapasiteetti

LUE MYÖS: Suomen suurimmassa vessassa Himoksella kädet pestään järvivedellä


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento