Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Nuorten aikuisten viininkulutus on laskussa, mutta Murun sommelier Natalie Hayashi ei ole huolissaan
SUOSITTELEMME:
Hurstinapu palkittiin joulujuhlastaan ja elämäntyöstään – Sini Hursti toivoo näkyvyyttä uudelle kesätapahtumalle
SUOSITTELEMME:
Ravintoloissa on käynnissä iso pastamullistus, vaikka Suomen ilmasto on tuorepastalle vaikea
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Kilpailut
Tässä Suomen paras cocktailbaari ja tekijät – naiset menestyivät alan ammattilaisten äänestyksessä
Kilpailut
Anniina Viskarin armoton urakka: hologrammi apuna baarimestarien huippukisassa
Kilpailut
Anniina Viskari lähtee edustamaan Suomea baarimestarien huippukisoihin – jo karsinnoissa hengästyttävä tehtäväpaketti
Cocktailkoulu
Miten mojito tehdään? Mintusta saa kaiken irti näillä nikseillä
Cocktailkoulu
Miten Irish Coffee tehdään? Muista tärkeä työvaihe
Cocktailkoulu
Näin tehdään Old Fashioned – älä käytä jäätä kahteen kertaan
Cocktailkoulu
Miten Gin & Tonic tehdään? Näillä ohjeilla vältät vetisyyden
Cocktailkoulu
Miten tehdään täydellinen Whiskey Sour? Vältä epämiellyttävä tuoksu näin
Cocktailkoulu
Avecin ilmaisessa cocktailkoulussa opit suosituimmat drinkit tosi, tosi hyvin
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Rekrytointi
|
Sampo Kaulanen etsii työntekijöitä uuteen tasokkaaseen ravintolaan Lappiin, apuna Hans Välimäki – ”Päättäväisyydestä ei jää kiinni”
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounaspaikat 2024: tässä äänestyksen tulokset
Evento Awards
|
Hurstinapu palkittiin joulujuhlastaan ja elämäntyöstään – Sini Hursti toivoo näkyvyyttä uudelle kesätapahtumalle
Ruokakulttuuri
|
Ulla Liukkonen, Aira Viitaniemi ja Tarmo Wasenius palkittiin elämäntöistään karjalaisen ruokakulttuurin edistäjinä
Uusi ravintola
|
Omakase-taituri avaa Helsinkiin rempseän ravintolan – tukena Palacen ja Savoyn taustayhtiö
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Ruokakulttuuri
|
Ulla Liukkonen, Aira Viitaniemi ja Tarmo Wasenius palkittiin elämäntöistään karjalaisen ruokakulttuurin edistäjinä
Vaikuttaja
|
Nuorten aikuisten viininkulutus on laskussa, mutta Murun sommelier Natalie Hayashi ei ole huolissaan
Rekrytointi
|
Sampo Kaulanen etsii työntekijöitä uuteen tasokkaaseen ravintolaan Lappiin, apuna Hans Välimäki – ”Päättäväisyydestä ei jää kiinni”
Uusi ravintola
|
Omakase-taituri avaa Helsinkiin rempseän ravintolan – tukena Palacen ja Savoyn taustayhtiö
Minun päiväni
|
Heikki Liekola elää unelmaansa New Yorkissa – tällainen on suomalaiskokin työpäivä