Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Kolumni: Michelin-opas ei hyväksy väkivaltaa – paitsi jos se tapahtuu kulisseissa
SUOSITTELEMME:
Ex-kollegat HS:lle: Huippukokki Kim Mikkola käyttäytyi töissä törkeästi
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Viini
Ei mikään tavallinen julkkisviini: Black metal -muusikkotähti hätkähdyttää intohimollaan
Brändäys
Kysyimme tavallisilta ruotsalaisilta, mitä he ajattelevat Suomesta – näin he vastasivat
Brändäys
14 esimerkkiä Suomesta – näin ravintolan tai baarin nimi syntyy
Tapahtumatoimistot
Tapahtumatoimisto Tapauksen nimi on jatkossa Liwlig
Gaalat
Näin luodaan suosittu gaala: esimerkkeinä Urheilugaala, Vuoden huiput ja PRO-gaala
Olut
Aec…Sch…MÄRZEN! Baarimestari, millainen on hyvä etiketti?
Brändäys
Teflon Brothersin uusi aluevaltaus: vegaaninen Falapala
Brändäys
Lionel Messi syö burgerinsa kananmunalla – futistähden nimikkohampurilainen saapui Helsinkiin
FBSK
Edistä uraasi brändäämällä itsesi! Näin baarimestari Greta Grönholm sen tekee
Olut
Näin Laitilan Kukko-olut nousi mahtibrändiksi – bisneksen ohjenuorana hyvä omatunto
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Häirintä
|
Ex-kollegat HS:lle: Huippukokki Kim Mikkola käyttäytyi töissä törkeästi
Kilpailut
|
Miten Suomi menestyisi ja saisi kaiken irti kokkikilpailuista? Hidasteena on pari ongelmaa, sanovat alan huiput
Henkilöbrändi
|
Lauri Kaivoluoto ja Simo Harrivaara ovat uuden sukupolven julkkiskokkeja – mitä henkilöbrändi merkkaa ravintola-alalla?
Somekoulu
|
Taso 7: Näyttääkö yrityksesi Instagram kotikutoiselta? Lataa Canva nyt
Kolumni
|
Kolumni: Michelin-opas ei hyväksy väkivaltaa – paitsi jos se tapahtuu kulisseissa
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Kolumni
|
Kolumni: Michelin-opas ei hyväksy väkivaltaa – paitsi jos se tapahtuu kulisseissa
Häirintä
|
Ex-kollegat HS:lle: Huippukokki Kim Mikkola käyttäytyi töissä törkeästi
Henkilöbrändi
|
Lauri Kaivoluoto ja Simo Harrivaara ovat uuden sukupolven julkkiskokkeja – mitä henkilöbrändi merkkaa ravintola-alalla?
Kilpailut
|
Miten Suomi menestyisi ja saisi kaiken irti kokkikilpailuista? Hidasteena on pari ongelmaa, sanovat alan huiput
Kilpailut
|
Suomen paras sommelier on Dmitrii Frolov! Yllätystehtävä toi haastetta finaaliin