Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Oletko sinä supermaistaja? Näin treenaat makuaistiasi
SUOSITTELEMME:
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille
Uusi ravintola
Taas uusi ravintola Salven vanhalle paikalle Helsingissä – yrittäjä sai tarpeekseen kauppakeskuksen säännöistä
Klassikkoravintolat
Jyväskyläläinen ravintola Pöllöwaari porskuttaa vuosikymmenestä toiseen
Pubit
Yksi Suomen vanhimmista merimieskapakoista heräsi taas henkiin: ”Olin ihan kansallissankari”
Klassikkoravintolat
Helsinkiläinen klassikkoravintola sai harvinaisen palkinnon
Klassikkoravintolat
Satavuotiaan helsinkiläisen ravintolan ruokalista jämähti 1980-luvulle – ”Sehän siinä on parasta!”
Ravintolat
Salin suuri koko on haaste, kun sesonki on ohi – tällainen on Maarianhaminan klassikkoravintola Nautical
Klassikkoravintolat
Erikoinen tapaus: Ravintola joutui varkaan uhriksi Helsingissä – rakas nimikyltti löytyi Lohjalta
Klassikkoravintolat
Vesa-Matti Loiri sai muistolaatan kantaravintolaansa – taiteilijan suosima erikoinen drinkki kuuluu kumota niin, että roiskuu
Ravintolat
Dani Hänninen mullisti helsinkiläisen klassikkoravintolan ja pelkäsi tyrmäystä – toisin kävi
Ravintolat
Vatsa täyteen ravintolassa muutamalla eurolla – maitobaarit ovat Puolan erikoisuus
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Cocktailkoulu
|
Miten Aperol Spritz tehdään? Varo kolmea kompastuskiveä sen valmistamisessa
Ilmiö
|
Pinsa säilyttää rapeutensa kuljetettunakin – mutta mitä eroa on pizzalla ja pinsalla?
Talous
|
Kiinalaisten ikääntyminen voi nostaa palkkoja Suomessakin – ”Suurimpia voittajia ovat osaajat”
Uusi ravintola
|
Hans Välimäki avaa taas ravintolan: Espan uutuus haluaa sykkiä aamusta iltaan
Erikoisuudet
|
Ethän sinä voi kiveksiä listalle laittaa, sanoi joku – ja niin kuopiolaisravintola alkoi tarjoilla kivesleipää
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Ilmiö
|
Pinsa säilyttää rapeutensa kuljetettunakin – mutta mitä eroa on pizzalla ja pinsalla?
Maustaminen
|
Maustematka libanonilaisen, meksikolaisen ja thaimaalaisen keittiön ytimeen
Baariosaaminen
|
Oletko sinä supermaistaja? Näin treenaat makuaistiasi
Ravintolaterassi
|
Helsingin ravintolaterassit 2025 – vieraile näillä kesän aikana
Talous
|
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille