Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Mitä tehdä, kun ravintolan konsepti ei toimi? Ravintoloitsijat kertovat
SUOSITTELEMME:
Häirintää tapahtumissa? Näin tunnistat sen ja toimit oikein
Kahvilat
Herttoniemen uudessa leipomo-kahvilassa Helsingissä ei ole mitään erikoista – silti jonoa on ollut kadulle asti
Leipä
Ravintola Ragun Antti Asujamaan vinkit: Näin teet leivästä hittituotteen
Tulevaisuuden tekijä
Airbnb-yrittäjä aloitti leipuriopinnot ja perusti kyläleipomon: ”Inspiroidun pohjoismaisesta leipomokulttuurista”
Kuolleet
Pienessä leipomossaan Helsingin Kalliossa 89-vuotiaaksi työskennellyt Elvi Avikainen on poissa
In English
Hello Suomi! Olivier Lucas’ bakery Le Jardin serves high quality French pastries in Helsinki
Vaikuttaja
17-vuotiaana Bakerikan perustanut Erika Poussa: Tärkeintä yrittäjyydessä on säilyttää usko omaan tekemiseensä
Tuotekehitys
Erika Poussan keksitaikina vei voiton Suomalainen menestysresepti -kisassa – nuori yrittäjä perusti leipomon jo 17-vuotiaana
Ravintolat
Kolmen leipomo–ravintolan Levain kukoistaa Helsingissä – tulos tehdään myymällä määrää: ”Lounaan hintaa on jopa laskettu”
Kahvilat
Mikä suomalaisessa kahvilassa myy ja mikä ei? Kysyimme kolmelta ammattilaiselta
Leipomotuotteet
Helsinkiin ilmestyi pieni mutta tehokas leipomon myymälä – yrittäjä Jussi Murtomaa elää ruokaunelmaansa
Kahvilat
Ikinuori Elvi Avikainen täytti 96 – hänen vuonna 1955 perustamansa leipomo toimii yhä perhevoimin Helsingin Kalliossa
Kahvilat
Siiskonen avaa uuden kahvilamyymälän, vaikka kulut nousevat rajusti – veljekset kehittävät sukuyritystä
Kilpailut
Konditoria Ph7 voitti leipureiden SM-kultaa
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Kesäravintolat
|
Ravintola Lipan suosio yllätti Olavi Uusivirran ja Hilma Kotkaniemen – ruoka ja juoma loppuivat kesken
Ilmiö
|
Hans Välimäki ajatteli tarjota aamiaista turisteille, mutta helsinkiläiset ottivat ravintolan omakseen – ”kuin olisin Pariisissa”
Bisnes
|
Mitä tehdä, kun ravintolan konsepti ei toimi? Ravintoloitsijat kertovat
Uusi ravintola
|
Jasper Pääkkösen ravintola valmistui, ja tältä siellä näyttää
Voileivät
|
Tästä voi povata hittiä: Helsinkiin avattiin Japanin muhkeaan sando-kerrosleipään erikoistunut kahvila
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Ilmiö
|
Hans Välimäki ajatteli tarjota aamiaista turisteille, mutta helsinkiläiset ottivat ravintolan omakseen – ”kuin olisin Pariisissa”
Kesäravintolat
|
Ravintola Lipan suosio yllätti Olavi Uusivirran ja Hilma Kotkaniemen – ruoka ja juoma loppuivat kesken
Bisnes
|
Mitä tehdä, kun ravintolan konsepti ei toimi? Ravintoloitsijat kertovat
Häirintä
|
Häirintää tapahtumissa? Näin tunnistat sen ja toimit oikein
Ravintolat
|
Maailman 50 parasta ravintolaa julkaistiin – listalla neljä pohjoismaista ravintolaa