Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Tässä ovat Helsingin huimimmat kattoterassit 2025
SUOSITTELEMME:
Suomen kiinnostavimmat baarit: Ammattilaisten tärpit kuuteen kaupunkiin
Nimitykset
Ravintola Emon uusi keittiömestari on Jouni Toivanen
Nimitykset
Huipputason kokkisiirtoja: Mikko Pakola Michelin-ravintola Oloon, Tuomas Vierelä Vanajanlinnaan
Nimitykset
Mara ry:n hallituksen uusi puheenjohtaja on panimoravintoloitsija Mika Tuhkanen
Nimitykset
Sisters Group vaihtoi toimitusjohtajaa ja perusti uuden liiketoimintayksikön
Nimitykset
Restelin uusi toimitusjohtaja on Sari Saari
Nimitykset
Linnanmäen uusi toimitusjohtaja on Satu Järvelä
Nimitykset
Rauha Kyyrö merkittävään asemaan tapahtumajätti FKP Scorpiossa
Nimitykset
Aino-areenan uusi ohjelmapäällikkö on Milla Palovaara – ”Juuri se venue, joka pääkaupunkiseudulta on pitkään puuttunut”
Nimitykset
Live Nationin suomalaisten artistien agentuurin vetäjäksi Annika Oksanen
Nimitykset
Fullsteam Agencyn uusi pääpromoottori on Aino-Maria Paasivirta – Avec jututti
Nimitykset
Huippukokki Jaakko Sorsa palaa Suomeen: uusi työ Noho Partnersissa
Nimitykset
Suomen kokkimaajoukkueen uusi toiminnanjohtaja on Jenni Bergström
Nimitykset
Tavastian uusi toimitusjohtaja on Mari Hatakka, joka on esiintynyt legendaarisen klubin lavalla itsekin
Tapahtumatoimistot
Tapahtumayhtiö Koko Lahden uusi toimitusjohtaja on Kimmo Kivisilta
Tapahtumatoimistot
Sisters Groupin uudeksi toimitusjohtajaksi Markku Kosonen
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Kolumni
|
Kolumni: Anteeksi, olin kusipää
Häirintä
|
Ravintola-ammattilaisilta suorat sanat alan ummehtuneesta työkulttuurista – ”En syytä ketään, joka ei ole uskaltanut pistää vastaan”
Cocktailkoulu
|
Miten mojito tehdään? Mintusta saa kaiken irti näillä nikseillä
Viinibaarit
|
Viinibaarit valtasivat Helsingin lippakioskit – käy ainakin näissä
Burgerit
|
Suomen parhaaksi äänestetty hampurilaispaikka saapui Helsinkiin – maistoimme wagyu-burgeria
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Ihmiset
|
Opiskelijaristeilyistä uransa aloittanut Krista Heinonen on nyt suuren festariyrityksen tapahtumajohtaja
Kolumni
|
Kolumni: Anteeksi, olin kusipää
Viro
|
Viron Michelin-oppaaseen kahdeksan uutta ravintolaa – tähtiravintoloita kuitenkin vain kaksi
Suomen keittiömestarit ry
|
Suomen Keittiömestarit: Lähiruoka on elämäntapa
Kolumni
|
Kolumni: Miksi kaikkien pitäisi avata ravintola Espanjaan