Nimitykset

Tavastian uusi toimitusjohtaja on Mari Hatakka, joka on esiintynyt legendaarisen klubin lavalla itsekin

Mari Hatakalla on monipuolinen työkokemus kulttuurialalta. KUVA Veera Rusanen

Muun muassa Tavastia-klubia pyörittävän Helsingin Rock and Roll oy:n uusi toimitusjohtaja on Mari Hatakka. Hän aloittaa työssään 1. tammikuuta 2024, jolloin Juhani Merimaa ja Pekka Görman siirtyvät eläkkeelle operatiivisesta liiketoiminnasta.

Helsingin Rock and Roll oy vastaa Helsingin keskustassa sijaitsevien Tavastia- ja Semifinal-klubien sekä Ravintola Ilveksen toiminnasta. Lisäksi yhtiö tuottaa ravintolapalveluita tapahtuma-alan muille toimijoille kuten Bolt Arenalle, Pori Jazzeille, Provinssille, Ruisrockille ja Tuska-festivaalille.

Mari Hatakka on koulutukseltaan filosofian tohtori ja vastavalmistunut kauppatieteiden maisteri. Hänellä on työkokemusta kulttuurialalta muun muassa Tiketin myyntijohtajana, Flow Festivalin markkinointipäällikkönä, Lippupisteen myyntijohtajana ja Espoon kulttuuritalojen ja -palveluiden kulttuuripalvelupäällikkönä.  

”Mieletön kunnia”

Hatakalla on myös artistitaustaa: hän on toiminut tunnettujen yhtyeiden taustalaulajana ja -tanssijana. Hänen ensiesiintymisensä Topi Sorsakoski & Agents- ja Laika & Cosmonauts -yhtyeissä oli nimenomaan Tavastialla.   

”On mieletön kunnia päästä johtamaan Suomen tunnetuinta rock-klubia. Tavoitteenani on jatkaa ikonisen klubin perinteitä ja sen ainutlaatuista suhdetta artisteihin yhdessä tiimin kanssa. Odotan myös innolla, että pääsen hyödyntämään vastuullisen liiketoiminnan johtamisen tuoreita oppejani Tavastian ja koko HRR Oy:n hyväksi”, Hatakka kommentoi.  

”Livemusiikin kenttä on minulle erityisen rakas ja läheinen, joten on hienoa työskennellä sen eteen. Haluan varmistaa, että tulevaisuudessakin Tavastia on Suomen kiinnostavin keikkapaikka ja se pystyy vastaamaan yleisön toiveisiin ja odotuksiin maailman muuttuessa, Hatakka täydentää.  

Helsingin Rock and Roll oy:n liikevaihto vuonna 2022 oli 12,1 miljoonaa euroa. Perustajat Juhani Merimaa ja Pekka Görman jatkavat yhtiön hallituksessa.

”On suuri kunnia, että Mari Hatakka on ottanut tehtävän vastaan ja olemme erittäin tyytyväisiä valintaamme. Hatakka on erittäin monipuolinen kulttuurialan osaaja, joka on alalla tunnettu ja pidetty henkilö. On hienoa saada hänet mukaan osaksi yhtiötämme. Uskomme, että Tavastialla on upea tulevaisuus monipuolisten ja ansioituneiden työntekijöiden ansiosta”, Merimaa kommentoi.

Tavastia-klubin, Semifinalin sekä Ravintola Ilveksen ravintolatoimenpäällikkönä aloitti elokuussa 2023 Kaisa Laulajainen.

LUE MYÖS: 75 vuotta täyttävä Juhani Merimaa Avecin haastattelussa: Helsingin keskustan elinvoima huolettaa

LUE MYÖS: Näkökulma: Ääliölle ääliön kohtelu, kuten Haloo Helsingin keikalla tapahtui


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento