Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Ravintola Ragun Antti Asujamaan vinkit: Näin teet leivästä hittituotteen
SUOSITTELEMME:
Millaista on työ sairaalan keittiössä? Seurasimme työpäivää sairaalassa, jossa dieettikokilla on iso vastuu
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Hyväntekeväisyys
Näkökulma: Hyvän mielen teko kannattaa, kuten Helsingin pizzatempaus osoittaa
Uusi ravintola
Kun lapsi ei lopettanut puhumista Suomesta, koko perhe päätti muuttaa – suosittua pizzapaikkaa pyörittävä Severino Salzano perusti uuden ravintolan Helsinkiin
Pizza
Mikael Gabrielin ravintolat suljettiin Helsingissä – toimitusjohtaja: syynä pizzojen hinnat
Pizza
Suomalainen pizzaketju nousi taas maailman parhaiden listalle
Vaikuttaja
Heikki Sikström laskee valmistaneensa urallaan yli miljoona pizzaa – ala on kokenut ison muutoksen, konkari kertoo
Hinnoittelu
Viiden euron napolilaispizzaa myyvä ravintola laajentaa Helsingissä – toimitusjohtaja hehkuttaa asiakasmääriä
Pizza
Jirka Pitkäsen perustama ravintola osui kultasuoneen New York -pizzallaan Helsingin Vaasankadulla
Yrityskaupat
Hesburger osti osuuden Uuni-pizzeriaketjusta ja laajensi hampurilaisravintoloitaan Romaniaan
Hinnoittelu
Tässä on Helsingin kallein pizza – Kontulan 3,99 e pomppasi jo keskustan hintoihin
Pizza
Tällaista on New York -tyylinen pizza, jota Helsingin uusi ravintola tarjoaa – kotiin tilaamiseen liittyy lämmityskikka
Olut
Uusi pienpanimo avaa ravintolan Helsinkiin – 24 oluthanaa, 100 hengen terassi
Ravintolat
Avec Lappeenrannassa: Sata Adrianon asukkia kokoontui muistelemaan ravintolaa, jota ei ole enää olemassa
Ravintolat
Rovaniemellä on ravintola, jota fanitetaan myös etelässä – näin Kauppayhtiö-ilmiö syntyi
Pizza
Mikael Gabrielin pilvipizzeria avattiin – tällainen on sen detroitilaistyylinen tuote
Pizza
Helsinkiin avattiin poikkeuksellinen pizzeria – Kotipizza yritti vastaavaa temppua 17 vuotta sitten
Pizza
”Helsingin halvinta” myynyt pizzeriaketju sulki viimeisenkin ravintolansa – loppu tuli alle vuodessa
Pizza
Helsingin puhutuin pizzeria laajenee muualle Suomeen
Pizza
Helsinkiläinen Forza palkittiin Euroopan seitsemänneksi parhaana pizzeriana
Pizza
Helsingin Uutisten äänestys: Kaupungin parhaat pizzeriat ovat Senaatintorin Via Tribunali, Oulunkylän Capperi ja Jätkäsaaren Uuno
Pakkaukset
Pizzan saa mukaansa muovilaatikossa – tällainen on uutuus, jota Kotipizza kokeilee parhaillaan
Vaikuttaja
Turkulaisveljesten ravintolasta tuli hitti – ”Shokkiäijä” kertoo, miten Malmin Kebabin valtava somesuosio syntyi
Pizza
Italialaiskokki perusti roomalaistyylisen pizzerian vantaalaiseen lähiöön
Pizza
Pizzahullun muusikon perustama tamperelainen Slicemonger tarjoaa siivuja newyorkilaisittain – ”Friikahdin täysin”
Pizza
Suomalainen Via Tribunali valittiin maailman 25 parhaan pizzaketjun joukkoon
Pizza
Edullisesta artesaanipizzasta tuli Helsingissä niin iso hitti, että Pikku Napoli -konsepti laajenee
Hinnoittelu
Helsingin halvin artesaanipizza! Uusi ravintola kokeilee rohkeaa hintakilpailua: ”Meissä kaikissa asuu pieni häirikkö”
Ravintolat
Helsingin Il Centro haluaa olla sopivasti (eli ei liian) autenttinen italialainen ravintola
Kasviproteiinit
Vönerin kehittäjä muistelee menestystuotteensa alkuaikoja: Kiersin pizzeriasta toiseen kuin imurikauppias
Hinnoittelu
Dynaaminen hinnoittelu tasaa kysynnän vaihtelua ja kasvattaa liikevaihtoa – ”Pizzapäivä on edullisempi alkuviikosta”
Pizza
Näin roomalainen ja napolilainen pizza eroavat toisistaan
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Tuotekehitys
|
Maailman kuuluisin ravintola keskittyy jatkossa tuotekehitykseen – Toni Toivanen kertoo Noman suuresta muutoksesta ja vähän burgereistakin
Michelin-tähdet
|
Tällainen on Suomen uusi Michelin-ravintola Vår – keittiön seinään oli teipattu tähti jo aikaisemmin
Ravintola-ala
|
Korona-aika loi asiakaspulan – vantaalainen ravintoloitsija: ”Nyt ollaan ihan veitsenterällä, kaikki eväät on syöty”
Michelin-tähdet
|
Suomen uusi Michelin-ravintola täyttyi heti varauksista – Niko Lehdolta koskettava palkintopuhe
Karaoke
|
Kävimme Helsingin keskustan uudessa 24/7-karaokebaarissa – tältä näyttää Tokio Karaoke, jossa lauletaan läpi yön
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Minun päiväni
|
Millaista on työ sairaalan keittiössä? Seurasimme työpäivää sairaalassa, jossa dieettikokilla on iso vastuu
Ravintolat
|
Helsingin uutuusravintola Marga sai tiskin taakse baarimestari Mika Koivulan
Henkilöstöravintolat
|
Kysyimme kahdelta toimijalta, miten kannattavaa lounasbisnestä tehdään nyt ja tulevaisuudessa
Leipä
|
Ravintola Ragun Antti Asujamaan vinkit: Näin teet leivästä hittituotteen
Tulevaisuuden tekijä
|
Airbnb-yrittäjä aloitti leipuriopinnot ja perusti kyläleipomon: ”Inspiroidun pohjoismaisesta leipomokulttuurista”