Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Somalialaisruokaa rakastava muusikko Hassan Maikal haluaisi kokeilla myös kalakukkoa
SUOSITTELEMME:
Yli 40 vuotta baarialalla työskennelleet Kaarina Bäck ja Mika Lindgren paljastavat pitkien uriensa salaisuudet
SUOSITTELEMME:
Aallonpohjasta menestykseksi – UMK:n vahva status on mannaa Suomen menestystoiveille Euroviisuissa
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Puheenvuoro
Puheenvuoro: Kannattavuutta, tuottavuutta ja merkityksellisyyttä elämystalouteen panostamalla
Puheenvuoro
Lavamanageri Peppi Arrimo rakentaa tiiminsä ensisijaisesti naisista
Puheenvuoro
Keskitytkö päättämään kauppoja vai aloittamaan asiakassuhteita? Myyntiguru Sani Leino antaa painavan vinkin
Puheenvuoro
Rooli Music x Median vetäjänä avasi Jani Jalosen silmät: Luova teollisuus tarvitsee lisää kohtaamisia
FBSK
Suomen baarimestarien yhdistyksen puheenjohtajalta: Sinulle, 70-vuotias FBSK
Puheenvuoro
Henri Alén: Ravintola-alalla tapahtui valtava muutos – menestyjiä yhdistää tiimin palveluasenne
Puheenvuoro
Puheenvuoro: Maailma muuttuu, ja näin ravintola-alalla pitää siihen reagoida
Puheenvuoro
Kulttuuritalon Emilia Mikkola on haastanut normit jo lapsesta asti: ”Murran myyttejä ja perinteitä intohimolla”
Puheenvuoro
Festivaaleihin panostettu euro takaisin 126-kertaisena? Heikki Pursiainen lyttää absurdit vaikutusarviot
Tapahtumatuotanto
Näin syntyy Slush – markkinointipäällikkö Liisi Korvenranta kertoo
Puheenvuoro
Puheenvuoro: Tekoäly muuttaa tapahtuma-alaa – näitä taitoja tarvitaan tulevaisuudessa
Johtaminen
Puheenvuoro: Ravintolan johtaminen on vaikeaa, mutta sitä tiettyä tunnetta ei korvaa mikään
FBSK
Suomen baarimestarien Greta Grönholm: Syksy on mahdollisuus
Puheenvuoro
Älä mainosta tapahtumaasi turvallisena, jos se ei ole sitä – Priden Laura Vainion puheenvuoro
Puheenvuoro
Puheenvuoro: Kokouksissa on tulevaisuus
Puheenvuoro
Luodaan tulevaisuus yhdessä, rohkaisee virolainen tapahtuma-ammattilainen Helen Sildna suomalaisia
Puheenvuoro
Joulupukin puheenvuoro: Lahjatoiveena kuuntelemisen taito
Puheenvuoro
Puheenvuoro: Ammatillisen kasvun tukeminen lisää ravitsemisalan arvostusta
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Hotellit
|
Tampereen superhalpa hotelli avautui – kuvat pikkuruisista huoneista
Hinnoittelu
|
Sadan euron varausmaksu ravintolaan on ollut menestys, Tommi Tuominen kertoo
Ruokakulttuuri
|
Mikä oikeastaan on brasserie? Entä bistro? Vuoden keittokirja avaa termit
Pöytävaraus
|
Onko ravintolan sopivaa periä asiakkaalta varausmaksu? Kyllä, sanovat ihmiset HU:n kyselyssä
Tapahtumaruokailu
|
Helsingin uusi festari lupasi suuria, ja nyt tärähti – kokkitähti tarjoilee 119 euron menua
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Asiakaskokemus
|
Somalialaisruokaa rakastava muusikko Hassan Maikal haluaisi kokeilla myös kalakukkoa
Kilpailut
|
Jami Kalliorinne ja Casimir Snellman lähtevät Kuubaan edustamaan Suomea Havana Club Cocktail Maestros -kilpailussa
Hinnoittelu
|
Sadan euron varausmaksu ravintolaan on ollut menestys, Tommi Tuominen kertoo
Tapahtumaruokailu
|
Helsingin uusi festari lupasi suuria, ja nyt tärähti – kokkitähti tarjoilee 119 euron menua
Hotellit
|
Tampereen superhalpa hotelli avautui – kuvat pikkuruisista huoneista