Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Kiinnostavin töölöläinen ravintola-avaus sitten Tellerin: tällainen on Third Place
SUOSITTELEMME:
Tässä ovat Suomen ehdokkaat baarialan Bartender's Choice Awards -palkintojen voittajiksi
SUOSITTELEMME:
Suomen parhaat haussa! Tapahtuma-alan Evento Awards -kilpailutöiden ilmoittaminen sulkeutuu 26.1.
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Kolumni
Kolumni: Elämänkoulun oppeja Alankomaissa – näköjään myös 2,5 desin olueen tottuu
Puheenvuoro
Leminen: Suomalainen jonottaa rahan takia
Kolumni
Kolumni: Näin käy, kun sukupolvet kohtaavat yöelämässä
Kolumni
Kolumni: Tästä tietää olevansa baarin kantis
Kolumni
Kolumni: Joka kahdeksannella suomalaisella on yökukkujan geenit – nyt meidän on aika vaatia oikeuksiamme
Olut
Oluttrendit kiertävät kuin muukin muoti – newyorkilainen panimomestari on jo uupunut hazy IPAn ylitarjontaan
Baarit
Maailman paras baari löytyy Barcelonasta – katso 50 baarin jättilista
Kolumni
Mikä räkälä tää oikein on? Teemu Lemisen kolumni: Yhden tähden baari-ilta
Yökerhot
Homobaareille on yhä tarvetta, sanoo uuteen paikkaan aukeavan DTM:n ravintolapäällikkö
Vaikuttaja
Suomen paras baarimestari 2023 Jussi Alatalo aloitti ravintolahommat pizzeriasta
Kolumni
Teemu Lemisen kolumni: Osaavasta baariammattilaisesta puhutaan selän takana hyvää
Cocktailit
Tämän vuoden hitticocktail on rommipohjainen ja se lasketaan hanasta, uskoo baarimestari Mika Ammunét
Talous
Tutkija: Voisivatko ravintolat maksaa vähemmän alkoholiveroa kuin kaupat?
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Uusi ravintola
|
Kiinnostavin töölöläinen ravintola-avaus sitten Tellerin: tällainen on Third Place
Ravintolat
|
Helsingin suosittu Basbas erottuu muista ravintoloista: ”Valinta oli rohkea, mutta jengiä on riittänyt”
Fine dining
|
Suomen överein ravintola? Kozeen Shiwanin The Room on elämys kaikille aisteille
Uusi ravintola
|
Helsingin keskustaan avattiin liharavintola – näin sillä menee
Resepti
|
Suosikkiravintola paljastaa blinireseptinsä – näin teet aidot, oikeat blinit
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Kilpailut
|
Tässä ovat Suomen ehdokkaat baarialan Bartender’s Choice Awards -palkintojen voittajiksi
Uusi ravintola
|
Kiinnostavin töölöläinen ravintola-avaus sitten Tellerin: tällainen on Third Place
Uusi ravintola
|
Erikoinen kuubalaisravintola Helsingissä: pariskunta tekee ruoan kotonaan ja myy ulos
Työelämä
|
Moni haaveilee etätöistä ulkomailla – Juho Toivola ja Marena Christensen tekevät töitä sieltä, mistä haluavat
Tempaukset
|
Melkoinen kokkijoukko: ravintola Demo järjestää nimekkään yllätysillallisen