Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Tässä ovat Helsingin huimimmat kattoterassit 2025
SUOSITTELEMME:
Suomen kiinnostavimmat baarit: Ammattilaisten tärpit kuuteen kaupunkiin
Kolumni
Kolumni: Elämänkoulun oppeja Alankomaissa – näköjään myös 2,5 desin olueen tottuu
Puheenvuoro
Leminen: Suomalainen jonottaa rahan takia
Kolumni
Kolumni: Näin käy, kun sukupolvet kohtaavat yöelämässä
Kolumni
Kolumni: Tästä tietää olevansa baarin kantis
Kolumni
Kolumni: Joka kahdeksannella suomalaisella on yökukkujan geenit – nyt meidän on aika vaatia oikeuksiamme
Olut
Oluttrendit kiertävät kuin muukin muoti – newyorkilainen panimomestari on jo uupunut hazy IPAn ylitarjontaan
Baarit
Maailman paras baari löytyy Barcelonasta – katso 50 baarin jättilista
Kolumni
Mikä räkälä tää oikein on? Teemu Lemisen kolumni: Yhden tähden baari-ilta
Yökerhot
Homobaareille on yhä tarvetta, sanoo uuteen paikkaan aukeavan DTM:n ravintolapäällikkö
Vaikuttaja
Suomen paras baarimestari 2023 Jussi Alatalo aloitti ravintolahommat pizzeriasta
Kolumni
Teemu Lemisen kolumni: Osaavasta baariammattilaisesta puhutaan selän takana hyvää
Cocktailit
Tämän vuoden hitticocktail on rommipohjainen ja se lasketaan hanasta, uskoo baarimestari Mika Ammunét
Talous
Tutkija: Voisivatko ravintolat maksaa vähemmän alkoholiveroa kuin kaupat?
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Uusi ravintola
|
Helsingin ytimeen avattu kreikkalainen Papa Andreas tarjoaa klassikkoja modernilla twistillä
Tapahtumatilat
|
Helsinki-halli sai sponsorinimekseen Veikkaus Arena
Ravintolaterassi
|
Tässä ovat Helsingin huimimmat kattoterassit 2025
Ruokakulttuuri
|
Valmista hatsapuri itse! Tässä resepti tuhtiin herkkuun, jolle on Georgiassa oma liputuspäivä
Video
|
Hans Välimäeltä ja Maria von Graevenitziltä 17. yhteinen avaus – Bouchon Carêmen erikoisuus on tartarshow
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Kesäravintolat
|
Jaajo Linnomaa pitää Superterassia menestyksenä sateisesta kesästä huolimatta
Ravintolaterassi
|
Tässä ovat Helsingin huimimmat kattoterassit 2025
Bisnes
|
Kipinä Festival järjesti oman festaripäivän lapsille ja nuorille: ”Ei taloudellista tavoitetta”
Cocktailreseptit
|
Oletko jo kokeillut? Tässä ovat kesän viileimmät kahvicocktailit
Tapahtumatilat
|
Helsinki-halli sai sponsorinimekseen Veikkaus Arena