Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Vauhdilla kasvaneen Hellsinki Metal Festivalin vetäjä Toni Törrönen jakaa vapautta ja vastuuta: ”Sillä tulee parhaat tulokset”
SUOSITTELEMME:
Viiden euron napolilaispizzaa myyvä ravintola laajentaa Helsingissä – toimitusjohtaja hehkuttaa asiakasmääriä
SUOSITTELEMME:
Mitä mieltä olet Avecista? Vastaa kyselyyn ja voit voittaa sadan euron lahjakortin ravintolaan
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Tapahtumateollisuus
Tapahtumateollisuus: Hetki on erityisen huono veronkorotuksille
Verotus
Pizza- ja kebabpaikoista paljastui suuri määrä epäiltyjä verohuijauksia – ”Maksupäätteitä ei ole yhdistetty kassakoneeseen”
Verotus
Näkökulma: Arvonlisävero nousee – ravintolat kärsivät
Tapahtumateollisuus
Tapahtumateollisuus: Kehysriihen päätökset heikentävät ostovoimaa ja talouskasvua
Verotus
Arvonlisäveroa korotetaan 1,5 prosenttiyksiköllä syyskuun alussa
Verotus
Hallitus on korottamassa Suomen alkoholiverotusta
Verotus
Ravintoloiden hyvää kehitystä uhkaa kustannusten nousu ja työvoimapula – matkailuala vastustaa alv-nostoa
Verotus
Tuleva hallitus nostamassa pääsylippujen alvia – Muusikkojen liitto on pettynyt
Puheenvuoro
Puheenvuoro: Oluenystävä, mieti näitä vaalien alla
Talous
Tutkija: Voisivatko ravintolat maksaa vähemmän alkoholiveroa kuin kaupat?
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Hinnoittelu
|
Viiden euron napolilaispizzaa myyvä ravintola laajentaa Helsingissä – toimitusjohtaja hehkuttaa asiakasmääriä
Kahvilat
|
Tänne ei aiemmin ole yleisö päässyt – Päärautatieaseman uusi Café Eliel haluaa olla Helsingin keskeisin kohtaamispaikka
Burgerit
|
Helsingin parhaat burgerit: äänestyksen top 15 -ravintolat
Vaikuttaja
|
Maailman pohjoisimman Michelin-tähtikokin mielenterveys oli koetuksella – muutto Rukalle pelasti ravintola Tapion
Raaka-aineet
|
Milloin mango on kypsä? Ohjeet tunnistamiseen ja käyttöön
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: Asiakkaat tekevät päätöksiä nyt viime tinkaan – silti useilla elämysyrityksillä menee hyvin
Palkka
|
Näin tapahtuma-alan töissä tienataan – neuvottele hyvä työsopimus
Tapahtumatuotanto
|
Vauhdilla kasvaneen Hellsinki Metal Festivalin vetäjä Toni Törrönen jakaa vapautta ja vastuuta: ”Sillä tulee parhaat tulokset”
Kilpailut
|
Maailman 50 parasta baaria on valittu
Festivaalit
|
Isoja ja pieniä muutoksia festareilla: Pori Jazz, Sideways ja Vauhti Kiihtyy kertovat oppinsa kesältä ja paljastavat, miltä niiden tulevaisuus näyttää