Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Mitä tehdä, kun ravintolan konsepti ei toimi? Ravintoloitsijat kertovat
SUOSITTELEMME:
Häirintää tapahtumissa? Näin tunnistat sen ja toimit oikein
Klassikkoravintolat
Satavuotiaan helsinkiläisen ravintolan ruokalista jämähti 1980-luvulle – ”Sehän siinä on parasta!”
Kesätapahtumat
Vantaan uudella festivaalilla nimekäs artistikattaus – kahden päivän lippu silti vain 50 euroa
Kauppahalli
Liha- ja kalakauppa, kahviloita, ravintoloita ja panimobaari – Itis sai oman kauppahallin
Tapahtumaruokailu
Miksi festareilla ruoka on kallista? Kolme yrittäjää kertoo
Keikkapaikat
Tällainen on Böle Arena & Club – Helsinkiin avatun keikkapaikan avajaisissa 2000 katsojaa, hanaolut 10 euroa
Kahvilat
Pientä kahvilaa pyörittävä Erika Poussa, 26, kehitti hittituotteen, joka vietiin käsistä
Tapahtumatilat
Sopisiko Helsingin kuuluisa maamerkki pysyvään tapahtumakäyttöön? Kalliisti remontoidun kaasukellon ongelma on, että se on kaasukello
Uusi ravintola
Eppu Kiiskinen, 26, avasi Helsinkiin ravintolan, joka tarjoilee vain Philadelphian erikoisuutta – ”Ihmettelin, miksi tällaista ei ole ollut ennen”
Tapahtumatilat
Onko tässä uusi Nosturi? Elmu havittelee keikkapaikkaa tyhjänä seisovasta arvorakennuksesta Helsingissä
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Kesäravintolat
|
Ravintola Lipan suosio yllätti Olavi Uusivirran ja Hilma Kotkaniemen – ruoka ja juoma loppuivat kesken
Ilmiö
|
Hans Välimäki ajatteli tarjota aamiaista turisteille, mutta helsinkiläiset ottivat ravintolan omakseen – ”kuin olisin Pariisissa”
Uusi ravintola
|
Jasper Pääkkösen ravintola valmistui, ja tältä siellä näyttää
Ravintolat
|
Maailman 50 parasta ravintolaa julkaistiin – listalla neljä pohjoismaista ravintolaa
Bisnes
|
Mitä tehdä, kun ravintolan konsepti ei toimi? Ravintoloitsijat kertovat
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Viinibaarit
|
Viinibaarit valtasivat Helsingin lippakioskit – käy ainakin näissä
Ilmiö
|
Hans Välimäki ajatteli tarjota aamiaista turisteille, mutta helsinkiläiset ottivat ravintolan omakseen – ”kuin olisin Pariisissa”
Kesäravintolat
|
Ravintola Lipan suosio yllätti Olavi Uusivirran ja Hilma Kotkaniemen – ruoka ja juoma loppuivat kesken
Bisnes
|
Mitä tehdä, kun ravintolan konsepti ei toimi? Ravintoloitsijat kertovat
Häirintä
|
Häirintää tapahtumissa? Näin tunnistat sen ja toimit oikein