Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Tässä ovat Helsingin huimimmat kattoterassit 2025
SUOSITTELEMME:
Suomen kiinnostavimmat baarit: Ammattilaisten tärpit kuuteen kaupunkiin
Minun päiväni
Heikki Liekola elää unelmaansa New Yorkissa – tällainen on suomalaiskokin työpäivä
Tapahtumatoimistot
Työ Yhdysvalloissa on aivan erilaista, kertoo Manhattanilla asuva suomalainen tapahtuma-ammattilainen
Väkevät
Rommi on ”väärinymmärretty juoma”, joka nostaa nyt päätään New Yorkin baareissa
Vegaaninen
Tämäkin burgeri on vegaaninen – Avec esittelee Los Angelesin uuden aallon vegaaniravintoloita
Tasa-arvo
Maailman pisin noutopöytä? Avec oli paikalla Los Angelesissa, jossa tempaistiin naisvoimin
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Hinnoittelu
|
Roni Kerttula ja Ina Niiniketo pyörittävät pientä ravintolaansa Helsingissä eri tavalla kuin muut – ja he tietävät hyvin, miten suomalainen asiakas eroaa ruotsalaisesta
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounaspaikat 2024: tässä äänestyksen tulokset
Ravintolaterassi
|
Tässä ovat Helsingin huimimmat kattoterassit 2025
Uusi ravintola
|
Kuvat: Maria ja Hans Välimäki avasivat kutsuvan pubin, joka on suunniteltu brittiläisen Netflix-sarjan tyyliin
Hotellit
|
Uuden hotelli Pier 4:n kattoterassi on heittämällä Helsingin upein, kaikille avoin ja kohtuuhintainen
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Suomen keittiömestarit ry
|
Suomen Keittiömestarit: Lähiruoka on elämäntapa
Kolumni
|
Kolumni: Miksi kaikkien pitäisi avata ravintola Espanjaan
Viinillä
|
Sommelier Emilia Tuuliaho heittäytyi yrittäjäksi ja järjestää nyt koulutuksia ja viinimatkoja
Luvat
|
Tapahtumat tarvitsevat melkein aina luvan musiikin esittämiseen – tiettyä poikkeusta lukuunottamatta
Kesäravintolat
|
Jaajo Linnomaa pitää Superterassia menestyksenä sateisesta kesästä huolimatta