Fastfood, Café & Restaurant Expo (FFCR) 2025 kokoaa HoReCa-alan ammattilaiset maaliskuussa Helsingin Messukeskukseen. Kaksipäiväinen tapahtuma tarjoaa trendikästä ohjelmaa, uusia kumppanuuksia ja mahdollisuuden syventää liiketoimintaosaamista.


Tapahtumassa korostuvat kestävä kehitys, alan innovatiiviset ratkaisut ja monipuolinen tarjonta. Tapahtuma on Pohjoismaiden suurin HoReCa-alan ammattilaistapahtuma, jossa tunnelma on kuin vilkkaalla ravintolakadulla: tuoksut, maut ja uutuustuotteet luovat aistikokemuksen, josta ei kannata jäädä paitsi.

”Olemme innoissamme yhdeksännestä Suomessa järjestettävästä FFCR-tapahtumasta! Tänä vuonna olemme erityisen ylpeitä FFCR Nordic -sovelluksestamme, joka helpottaa verkostoitumista ja aikataulujen hallintaa,” kertoo projektipäällikkö Ida Kuningas ja jatkaa:


”Toinen tämän vuoden uutuus on Innovation Awards -kilpailu, joka nostaa valokeilaan HoReCa-alan innovatiivisimmat tuotelanseeraukset. Kilpailussa tuomaristo ja yleisö pääsevät antamaan äänensä heidän mielestään parhaille lanseerauksille. Odotamme innolla uusia innovatiivisia tuotteita ja
palveluita.”
FFCR – Bringing the Horeca Professionals Together
- Trendit ja inspiraatio: FFCR tuo yhteen satoja näytteilleasettajia ja tuhansia ammattilaisia HoReCa-alalta. Tarjolla on alan uusimmat innovaatiot ja kestävän kehityksen ratkaisut.
- Uusia kumppanuuksia: Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tavata oikeat ihmiset ja luoda merkityksellisiä bisneskontakteja.
- Unohtumattomia kohtaamisia: Koe tapahtuman sykähdyttävä ilmapiiri kaikilla aisteilla.
Lataa FFCR Nordic -sovellus
Uusi sovellus auttaa suunnittelemaan omaa messukokemusta ja verkostoitumaan. Saat reaaliaikaisia päivityksiä ja voit mukauttaa aikataulusi sinua kiinnostavan ohjelman mukaan.
Smart Event ja älyrintakortit
Älyrintakortilla jaat yhteystiedot helposti ilman käyntikortteja!
Tule mukaan inspiroitumaan, verkostoitumaan ja kasvattamaan liiketoimintaasi!
Rekisteröityminen tapahtumaan on maksutonta osoitteessa ffcr-helsinki.com
FFCR 19.–20.3.2025
Koe ja näe alan huiput livenä: kilpailuja, kokkailua, tietoiskuja ja elämyksiä. Tapahtuman Live Kitchen, Experience Cafe ja muut erikoisalueet tarjoavat nähtävää kahden tapahtumapäivän ajan.
- Tähtivieraina Henri Alén ja Teemu Aura
Suositut ravintola-alan vaikuttajat Henri Alén ja Teemu Aura jakavat oivalluksiaan alan trendeistä ja tarjoavat inspiroivia keskusteluja messukävijöille. - Innovation Awards – palkinto tulevaisuuden tähdille
Messuilla lanseerattava kilpailu nostaa valokeilaan alan innovatiivisimmat tuotteet ja ratkaisut. Tuomariston lisäksi myös yleisö pääsee äänestämään suosikkejaan. - Fast Food Champion -kilpailu: Sandwichit valokeilassa
Jännitystä tapahtumaan tuo arvostettu Fast Food Champion -kilpailu. Tämän vuoden teemana on paras sandwich-resepti. Voittaja palkitaan huikealla 4 000 euron rahapalkinnolla!