Lukijatutkimus

Eventon lukijatutkimus 2024: vastaa ja voita hotellilahjakortti

Keskiviikkona 22.5.2024 ilmestyvän Eventon kannessa on artistituotannon asiantuntija Maiju Talvisto.

Voit myös kertoa toiveitasi ja juttuideoita toimitukselle. Jokainen vastaus on tärkeä. Tutkimuksessa kysytään mielipiteitäsi Eventon sisällöstä, visuaalisuudesta ja mainoksista.

Tutkimukseen vastatessasi saat Eventon digilehden numeron 3/2024 ilmaiseksi.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Runo Hotel Porvoon lahjakortti. Lahjakortti oikeuttaa yhden yön majoitukseen 2 hengelle, kauniissa ja tunnelmallisessa Large-huoneessa. Majoitukseen sisältyy aamiainen. Lahjakortti on voimassa 31.12.2024. Majoituksen voi käyttää maanantaista perjantaihin.

Vastaa lukijatutkimukseen 9.6.2024 mennessä täällä: Eventon lukijatutkimus 2024

Päätoimittajalta

Arvokas lukija, nyt on sinun hetkesi vaikuttaa. Viimeksi vastaava tutkimus on tehty kolme vuotta sitten.

Kolme vuotta, sinä aikana on tapahtunut paljon. Tapahtuma-ala on luonut itsensä uudelleen. Tapahtumaelinkeinon nuori keskusjärjestö Tapahtumateollisuus ry on vahvistanut toimintaansa. Kaikille on tullut selväksi, että ilman tapahtumia ei tapahdu mitään.

Paljon on tapahtunut myös Eventon kolmessa vuodessa – on laitettu oikein tuulemaan. Lehti on uudistunut kannesta kanteen, ja sisältövalinnoissa on kuultu toiveitanne: Pyrimme joka numerossa kertomaan syväluotaavaa ammattisisältöä, joka puhuttaa etenkin Suomen tapahtuma-alan ytimessä vaikuttavaa kovaa ammattilaisten yhteisöä. Pyrimme myös tarjoamaan oivalluttavaa hyötysisältöä suurelle lukijajoukolle, jonka vastuulla työssä on kohtaamisten lisäksi laaja skaala muutakin johtamisesta HR:ään ja markkinointiin.

Kuluneen kolmen vuoden aikana Eventon kylkeen on lanseerattu uusi verkkomedia, Avecmedia.fi, joka seuraa tapahtuma-alan lisäksi ruoan ja juoman aiheita. Nyt uusi verkkomedia on kasvanut Suomen johtavaksi tapahtumien, ruoan ja juoman ammattilaisten riippumattomaksi mediaksi.

Kolmas iso uusi juttu on Evento Awardsin paluu kolmen vuoden kisatauolta.

Kiitos, jos käytät aikaasi lukijatutkimukseen vastaamiseen. Tulokset ovat toimituksen tärkein työkalu lehden kehittämiseen.

Outi Tuomivaara, päätoimittaja


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento