Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Tamperelaisen olutravintolan tempaus toimi: superkallis erikoisuus meni hujauksessa, kun halvalla sai
SUOSITTELEMME:
Tässä ovat Evento Awards -finalistit 2025! Suomen tapahtuma-alan parhaat palkitaan
SUOSITTELEMME:
Ravintola Maukun Maud Saddok kotikeittiössään: Mitä tahansa voi pikkelöidä
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Kolumni
Kolumni: Ravintoloiden vuokrat ovat karanneet pilviin
Tapahtumatuotanto
Palkittu tapahtumatuottaja Tanja Halonen viihtyy freelancerina ja jakaa onnistumisen oppinsa
Michelin-ravintolat
Toista Michelin-tähteään metsästävän ravintola Grönin ainoa omistaja on nyt Toni Kostian
Konkurssi
Naughty BRGR konkurssiin – Akseli Herlevi kommentoi Avecille syitä ja opetuksia
Olutravintolat
Olutbaarilla tekee tiukkaa Helsingin ydinkeskustassa: ”Jätkäsaaressa vuokra on alle puolet tästä”
Kolumni
Kim Heiniön kolumni: Viinipullo voittaa ruohonleikkurin, ja hyvä niin
Kahvilat
Popeda-rumpali perusti kesäkahvilan kotipihalleen ja järjesti siellä festarit – Rachael-vaimo suunnittelee jo talvikahvilaa jääpenkeillä
Ravintolat
Menestyminen pikkukaupungissa vaatii sisua ja numeropäätä, tietää kolmea ravintolaa pyörittävä Joakim Parkkonen
Yrittäjyys
”Enää en ryhtyisi ravintoloitsijaksi” – tamperelainen legenda vetäytyi kyllästyneenä alalta 10 vuotta sitten, ja sen jälkeen meno on mennyt vielä pahemmaksi
Yrittäjyys
Teemu Boman toteutti haaveensa: oma ravintola Espanjan Aurinkorannikolla
Yrittäjyys
Kiinalainen nuoripari muutti Suomeen ja osti ravintolan Helsingin keskustasta ‒ luottamus ja suosittelukulttuuri yllättivät
Yrittäjyys
Purjehtijaveljekset saivat saunassa ajatuksen ravintolan ostamisesta – merellinen Faro Helsingin Ruoholahdessa on nyt 10-vuotias
Vaikuttaja
17-vuotiaana Bakerikan perustanut Erika Poussa: Tärkeintä yrittäjyydessä on säilyttää usko omaan tekemiseensä
Kolumni
Kolumni: Pahimmat kämmit tuovat mukanaan parhaat opit – 7 omakohtaista esimerkkiä ravintolayrittäjältä
Catering
Pipsa Hurmerinta ja Meri-Tuuli Väntsi perustivat yhteisen cateringyrityksen: tässä tulee Lucky Tart!
Ravintolat
Fat Ramen sulki kaksi ravintolaa, mutta viimeinen sinnittelee konkurssihakemuksesta huolimatta: ”Muutama kivi on kääntämättä”
PRO-palkinnot
PRO-gaalan elämäntyöpalkinto Kasperi Saarelle
Kolumni
Kolumni: Leikkaa parta ja korosta suomenruotsalaisuuttasi, neuvoi ravintolaguru aloittelevaa yrittäjää
Markkinointi
Ravintolayrittäjä Sirly Ylläsjärven päätä ei palele, paitsi trikoissa tunturin huipulla – ”Tuntui että korvat tippuvat”
Vaikuttaja
Sirly Ylläsjärven taistelu tv-ryhmän maksamattomista laskuista ratkesi – lappilaisyrittäjä panostaa nyt täysillä uuteen ravintolaansa
Yrittäjyys
Uunituore kuopiolainen Pro Restaurants oy hakee huimaa kasvua – tavoitteena 50 miljoonan liikevaihto
Yrittäjyys
Uskallatko toteuttaa unelman ja hypätä yrittäjäksi? 8 kysymystä, joilla voit testata
Kahvilat
Nuorten yrittäjien kahvipaahtimo voitti paahtokilpailun ja avasi Espooseen uuden kahvilan – ”Sen verran uhkarohkeita ollaan”
PRO-palkinnot
PRO-finalistit esittelyssä: Yrittäjä, innovaatio, vastuullisuus
Kasviproteiinit
Vönerin kehittäjä muistelee menestystuotteensa alkuaikoja: Kiersin pizzeriasta toiseen kuin imurikauppias
Ravintolat
Joensuun Local Bistro -ravintolan Marko Turunen: Yrittäjyys on muuttanut käsitystäni alasta
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Resepti
|
Mikä liha tartariin? Vinkit täydelliseen tartar-pihviin kotona ja ravintolassa
Burgerit
|
Helsingin parhaat burgerit: äänestyksen top 15 -ravintolat
Tryffelit
|
Tryffeli ja kaikki mitä siitä pitää tietää
Karaoke
|
Kävimme Helsingin keskustan uudessa 24/7-karaokebaarissa – tältä näyttää Tokio Karaoke, jossa lauletaan läpi yön
Liha
|
Kanta-asiakas Asko Jylhä syö Kallion legendaarisessa pihviravintolassa viisi kertaa viikossa
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Olut
|
Tamperelaisen olutravintolan tempaus toimi: superkallis erikoisuus meni hujauksessa, kun halvalla sai
Kokin jääkaapilla
|
Ravintola Maukun Maud Saddok kotikeittiössään: Mitä tahansa voi pikkelöidä
Asiakaspalvelu
|
Will Guidaran ravintola nousi maailman ykköseksi överillä palvelulla – tässä pari esimerkkiä
Kolumni
|
Kolumni: Ravintoloiden vuokrat ovat karanneet pilviin
Uusi ravintola
|
Varausten tulva yllätti Turun uuden brasserien ravintoloitsijat – tällainen on Amelie