Verkkouudistuksen myötä PRO-palkinnot ovat nyt osa Avecmediaa. Tunnustuspalkinnot jakaa ja PRO-gaalan järjestää edelleen horeca-alan ammattilaisten lehti Aromi. Uudistuksen myötä keittiön ja ravintoloiden ammattilaiset löytävät alansa uutiset ja PRO-palkintosisällöt samasta osoitteesta ja entistä helpommin.
Tutustu sivustoon: avecmedia.fi/propalkinnot
Vanha osoite Propalkinnot.fi ohjaa nyt Aveciin, josta löydät kaiken PRO-palkinnoista: voittajat, sarjat, tietopaketin PRO-gaalasta ja paljon muuta.
Uudistetulla sivustolla PRO-vuoden kulkua ja ohjeita ehdokkaiden asettamiseen on selkeytetty entisestään. PRO-palkintojen verkkouudistuksessa on kuultu horeca-alan ammattilaisten toiveita.
Vuoden 2024 PRO-gaalassa palkitaan Suomen parhaita keittiö- ja ravintola-ammattilaisia 16 sarjassa. PRO-ehdokkaiden nimeäminen käynnistyy 30. elokuuta 2023, ensi kertaa Avecmedian sivuilla. Ehdokas omalta työpaikalta kannattaa miettiä jo kesän aikana.
Ravintola-alan oscareiksikin kutsuttuja PRO-palkintoja on jaettu vuodesta 2003. Vuosittaisesta PRO-gaalasta on muodostunut koko alan yhteinen juhla, jonka ammattilaiset merkitsevät hyvissä ajoin kalenteriin.
Alla: Video vuoden 2023 PRO-gaalasta Helsingin Kaapelitehtaalta.
Alla: Video vuoden 2022 PRO-gaalasta, joka järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa.
PRO-palkintojen saajia voivat ehdottaa työkaverit, tuttavat, yhteistyökumppanit, esihenkilöt, asiakkaat eli kuka tahansa. Esiraati tarkastelee ehdokkaiden saamia äänimääriä ja perusteluja, ja finaalissa alan huippuammattilaisista koostuva tuomaristo valitsee voittajat.
PRO-palkintojen tarkoituksena on nostaa alan arvostusta ja juhlistaa ammattilaisten osaamista.
Aromi-lehti jakaa horeca-alan PRO-tunnustuspalkinnot jo 22:nnetta kertaa. Avec ja Aromi kuuluvat samaan Mediakonserni Keskisuomalaiseen.