PRO-palkinnot

PRO-palkintojen koti on nyt Avecissa! Tutustu uuteen sivustoon

Verkkouudistuksen myötä PRO-palkinnot ovat nyt osa Avecmediaa. Tunnustuspalkinnot jakaa ja PRO-gaalan järjestää edelleen horeca-alan ammattilaisten lehti Aromi. Uudistuksen myötä keittiön ja ravintoloiden ammattilaiset löytävät alansa uutiset ja PRO-palkintosisällöt samasta osoitteesta ja entistä helpommin.

Tutustu sivustoon: avecmedia.fi/propalkinnot

Vanha osoite Propalkinnot.fi ohjaa nyt Aveciin, josta löydät kaiken PRO-palkinnoista: voittajat, sarjat, tietopaketin PRO-gaalasta ja paljon muuta.

Uudistetulla sivustolla PRO-vuoden kulkua ja ohjeita ehdokkaiden asettamiseen on selkeytetty entisestään. PRO-palkintojen verkkouudistuksessa on kuultu horeca-alan ammattilaisten toiveita.

Vuoden 2024 PRO-gaalassa palkitaan Suomen parhaita keittiö- ja ravintola-ammattilaisia 16 sarjassa. PRO-ehdokkaiden nimeäminen käynnistyy 30. elokuuta 2023, ensi kertaa Avecmedian sivuilla. Ehdokas omalta työpaikalta kannattaa miettiä jo kesän aikana.

Ravintola-alan oscareiksikin kutsuttuja PRO-palkintoja on jaettu vuodesta 2003. Vuosittaisesta PRO-gaalasta on muodostunut koko alan yhteinen juhla, jonka ammattilaiset merkitsevät hyvissä ajoin kalenteriin.

Alla: Video vuoden 2023 PRO-gaalasta Helsingin Kaapelitehtaalta.

Alla: Video vuoden 2022 PRO-gaalasta, joka järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa.

PRO-palkintojen saajia voivat ehdottaa työkaverit, tuttavat, yhteistyökumppanit, esihenkilöt, asiakkaat eli kuka tahansa. Esiraati tarkastelee ehdokkaiden saamia äänimääriä ja perusteluja, ja finaalissa alan huippuammattilaisista koostuva tuomaristo valitsee voittajat.

PRO-palkintojen tarkoituksena on nostaa alan arvostusta ja juhlistaa ammattilaisten osaamista.

Seuraava PRO-gaala järjestetään tammikuussa 2024 Oopperatalossa Helsingissä. KUVA Emma Suominen


Aromi-lehti jakaa horeca-alan PRO-tunnustuspalkinnot jo 22:nnetta kertaa. Avec ja Aromi kuuluvat samaan Mediakonserni Keskisuomalaiseen.


  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi