Innovaatio 2025

  • Your Compass

    Compass Group

    Your Compass -sovelluksen tarkoitus on parantaa asiakaskokemusta ja asiakasdialogia sekä erilaisten mittareiden, kuten vastuullisuuden seuraamista. Tavoitteena on lisätä läpinäkyvyyttä ja vuorovaikutusta asiakkaan ja palveluntarjoajan välillä. Sovelluksen raportointi antaa reaaliaikaisen tiedon asiakastyytyväisyydestä ja vastuullisuudesta, ja kaikki tarvittavat dokumentit löytyvät yhdestä paikasta.

    ”Compass Group Suomi haluaa olla alan rohkea uudistaja, ja Your Compass -sovellus on yksi osoitus siitä. Sovellus haastaa koko toimialaa julkaisemaan dataa yritysasiakkailleen reaaliaikaisesti kestävämmän päätöksenteon tueksi. Kestävää tulevaisuutta voidaan luoda vain yhteistyössä asiakkaittemme kanssa, ja sen toteutumiseksi kummallakin osapuolella on oltava sama tilannekuva toiminnasta ja sen kehittymisestä reaaliaikaisesti.”

    Kannusta finalistia >
  • Soupster Green Advisory Board

    Soupster Family

    Soupster Green Advisory Board (GAB) on konsernin työntekijöistä koostuva vastuullisuustoimikunta, jonka tavoitteena on kehittää Soupster Familyn vastuullisuutta työntekijälähtöisesti. Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa pohtimaan erilaisia haasteita ja ratkaisuja vastuullisuuskysymyksiin. GAB on loistava työkalu työntekijöiden osallistamiseen ja sitä kautta saadaan hyödynnettyä tietotaitoa kentältä ja jalkautettua kehitysprojekteja matalalla hierarkialla käytäntöön.

    ”Näkisimme mieluusti työntekijälähtöisen kehittämisen mallin leviävän alalla enemmän. GAB:n toimintamallia voisi sellaisenaan tai hyvin pienillä muutoksilla hyödyntää myös muissa kuin vastuullisuuden konteksteissa ja kehitysprojekteissa. Ympäristövastuun ohessa sosiaalinen vastuu on tärkeä arvo, jota GAB edistää Soupsterilla. Meille on tärkeää olla tasa-arvoinen ja turvallinen työpaikka kaikille.”

    Kannusta finalistia >
  • TAMK Catering Studio

    TAMK

    TAMK Catering Studio on restonomikoulutuksen oppimisympäristö ja ravintola-alan avoin innovaatioekosysteemi, jossa yritykset, opiskelijat ja loppukäyttäjät tuottavat yhdessä uusia asiakaskokemuksia ja ruokainnovaatioita. Se on palveluliiketoiminnan kehittämisympäristö, jossa yhdistyy oppiminen ja elämyksellisyys sekä ilmastoystävällisten ja terveellisten ruokavalioiden sekä kiertotalouden ja resurssitehokkuuden edistäminen.

    ”Meillä rakennetaan kestävää ruokajärjestelmää yhdessä yritysten ja tulevaisuuden tekijöiden – alan opiskelijoiden – kanssa. TAMK Catering Studio Living Labin ydintä ovat herkulliset ruokaelämykset, yhteisöllinen oppiminen, toiminnallisten ja palveluinnovaatioiden synnyttäminen ja vahvasti vastuulliset liiketoimintamallit.”

    Kannusta finalistia >

Jaa tämä artikkeli

Kaikki finalistit

TILAA LEHTI

Evento
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

Tilaa Evento
Aromi
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

Tilaa Aromi
Shaker
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

Tilaa Shaker