Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Nuorten aikuisten viininkulutus on laskussa, mutta Murun sommelier Natalie Hayashi ei ole huolissaan
SUOSITTELEMME:
Liharavintoloita nousee nyt tiuhaan ympäri Suomen
SUOSITTELEMME:
Suomen olutkohde numero yksi? Tältä kolmen pienpanimon yhteinen kotipesä näyttää nyt
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Ilmiö
Liharavintoloita nousee nyt tiuhaan ympäri Suomen
Tänä vuonna avatut lihapainotteiset ravintolat enteilevät sitä, että laadukkaalle lihalle on edelleen kysyntää. Tämän päivän asiakkaita kiinnostaa myös lihan alkuperä.
Viinillä
Viinitrendit yksinkertaistavat alaa, sanoo tamperelainen sommelier Humberto Pulido Garcés – ”Syntyy vääristynyt kuva”
Olut
Suomen olutkohde numero yksi? Tältä kolmen pienpanimon yhteinen kotipesä näyttää nyt
MAINOS: Gastro Helsinki
Gastro Helsinki 2026 on horeca-ammattilaisen johtava tapahtuma. Nyt he kertovat, miksi tätä tapahtumaa ei jätetä vuosikalenterista pois.
Vaikuttaja
Nuorten aikuisten viininkulutus on laskussa, mutta Murun sommelier Natalie Hayashi ei ole huolissaan
Rekrytointi
Sampo Kaulanen etsii työntekijöitä uuteen tasokkaaseen ravintolaan Lappiin, apuna Hans Välimäki – ”Päättäväisyydestä ei jää kiinni”
Bisnes
Henkilökunta
Muutama vinkki, joilla ravintola panostaa henkilökuntaan ja menestyy rahallisestikin paremmin
Kahvilat
Torikahvilaansa Helsingissä jo 50 vuotta pyörittänyt Raija Kaattari on huolissaan – ”Näin hiljaista ei ole ollut koskaan”
Ruokamatkailu
Jättipotti ruokamatkailulle: Suomesta aletaan tehdä kansainvälisesti suosittua ruokakohdetta isolla rahalla
Ura
Häirintä
Ravintola-ammattilaisilta suorat sanat alan ummehtuneesta työkulttuurista – ”En syytä ketään, joka ei ole uskaltanut pistää vastaan”
Minun päiväni
Heikki Liekola elää unelmaansa New Yorkissa – tällainen on suomalaiskokin työpäivä
Tutkassa
Näin tekoälyä kannattaa käyttää tapahtumissa – toimii jopa juontajan työparina
Lähde Avecin matkaan!
MAINOS: Unilever Food Solutions
Kevään ja kesän tuulahdus – Hellmann’s Magnificent Seven -majoneesireseptit tuovat raikkautta ja helpotusta ammattikeittiön arkeen
Ihmiset
Ruokakulttuuri
Ulla Liukkonen, Aira Viitaniemi ja Tarmo Wasenius palkittiin elämäntöistään karjalaisen ruokakulttuurin edistäjinä
Viinillä
Ravintola Näsinneulassa perehdytetään viinien pariin mestarin ja kisällien periaatteella
Kokin jääkaapilla
Ravintola Maukun Maud Saddok kotikeittiössään: Mitä tahansa voi pikkelöidä
Tapahtumat
Evento Awards
Hurstinapu palkittiin joulujuhlastaan ja elämäntyöstään – Sini Hursti toivoo näkyvyyttä uudelle kesätapahtumalle
Evento Awards
Kuvat tapahtuma-alan Suomen parhaiden Evento Awards -palkintogaalasta: näin Olympiastadionilla juhlittiin
Evento Awards
Tässä ovat Evento Awards -voittajat 2025! Suomen parhaat tapahtumat ja niiden tekijät
Keittiö
Pasta
Ravintoloissa on käynnissä iso pastamullistus, vaikka Suomen ilmasto on tuorepastalle vaikea
Kilpailut
Nuorten kokkien Suomen mestari on Joel Manninen
Minun päiväni
Millaista on työ sairaalan keittiössä? Seurasimme työpäivää sairaalassa, jossa dieettikokilla on iso vastuu
MAINOS: Kivikylän
Voiko valmisliemi olla yhtä hyvää kuin itse keitetty? Kivikylän Sooci todistaa, että voi. Kurkkaa, miten kotimaisista raaka-aineista syntyvät huippuluokan kastikepohjat ja liemet
Juoma
Baarikierros
Kiersimme Lahden 5 kiinnostavinta baaria – rosoa, yhteisöllisyyttä ja laatua
Viini
16 senttiä holitonta, kiitos! Alkoholiton viini on kasvava trendi
Kilpailut
Tässä Suomen paras cocktailbaari ja tekijät – naiset menestyivät alan ammattilaisten äänestyksessä
Ravintolat & Baarit
Pizza
Napolilaispizzojen buumin Suomessa synnyttänyt ketju haluaa kasvaa entisestään, mutta hallitusti
Uusi ravintola
Omakase-taituri avaa Helsinkiin rempseän ravintolan – tukena Palacen ja Savoyn taustayhtiö
Uusi ravintola
Taas uusi ravintola Salven vanhalle paikalle Helsingissä – yrittäjä sai tarpeekseen kauppakeskuksen säännöistä
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ilmiö
|
Liharavintoloita nousee nyt tiuhaan ympäri Suomen
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounaspaikat 2024: tässä äänestyksen tulokset
Uusi ravintola
|
Miki Puikkosen pitkään valmistelema ravintola avautui – tältä näyttää Äffä, jonka lounas erottuu luovuudellaan
Pop up -ravintolat
|
Yhteen Helsingin kiistellyimmistä rakennuksista, Alvar Aallon Sokeripalaan avautuu pop up -ravintola ja viinibaari
Kilpailut
|
Tässä ovat Suomen ehdokkaat baarialan Bartender’s Choice Awards -palkintojen voittajiksi
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Viinitrendit yksinkertaistavat alaa, sanoo tamperelainen sommelier Humberto Pulido Garcés – ”Syntyy vääristynyt kuva”
Liharavintoloita nousee nyt tiuhaan ympäri Suomen
Suomen olutkohde numero yksi? Tältä kolmen pienpanimon yhteinen kotipesä näyttää nyt
Tässä ovat Vuoden tarjoilija -semifinalistit
Näin tekoälyä kannattaa käyttää tapahtumissa – toimii jopa juontajan työparina
Hurstinapu palkittiin joulujuhlastaan ja elämäntyöstään – Sini Hursti toivoo näkyvyyttä uudelle kesätapahtumalle
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Viinillä
|
Viinitrendit yksinkertaistavat alaa, sanoo tamperelainen sommelier Humberto Pulido Garcés – ”Syntyy vääristynyt kuva”
Ilmiö
|
Liharavintoloita nousee nyt tiuhaan ympäri Suomen
Olut
|
Suomen olutkohde numero yksi? Tältä kolmen pienpanimon yhteinen kotipesä näyttää nyt
Ruokakulttuuri
|
Ulla Liukkonen, Aira Viitaniemi ja Tarmo Wasenius palkittiin elämäntöistään karjalaisen ruokakulttuurin edistäjinä
Vaikuttaja
|
Nuorten aikuisten viininkulutus on laskussa, mutta Murun sommelier Natalie Hayashi ei ole huolissaan