Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Michelin-tähdet jaetaan taas – tässä ovat arviot siitä, ketkä niitä Suomessa maanantaina saavat
SUOSITTELEMME:
Jasper Pääkkösen ravintola valmistui, ja tältä siellä näyttää
Michelin-tähdet
Michelin-tähdet jaetaan taas – tässä ovat arviot siitä, ketkä niitä Suomessa maanantaina saavat
Kokkihuiput sanovat, että Suomeen olisi tärkeää saada lisää Michelin-tähtiä.
Yökerhot
Legendaarinen homobaari DTM sulkeutuu – taustayhtiö hakeutui konkurssiin
Olut
Suomen paras olut 2025 on salmiakkinen ja marjainen sour
MAINOS: Unilever Food Solutions
Huippukokki Mark Kumlin kertoo, miten teet Knorr kuivakastikepohjista sata täydellistä kastiketta murto-osalla kuluista
Uusi ravintola
Jasper Pääkkösen ravintola valmistui, ja tältä siellä näyttää
Burgerit
Hampurilaiseen itse virvelöityä kalaa ja kaveriksi savolaisia ranskalaisia – kävimme Burger Lovers -festareilla Helsingissä
Bisnes
Yrittäjyys
Lontoon huipulle ravintoloillaan noussut suomalainen yrittäjä kertoo bisneksen muutoksesta – ja ihmettelee Suomea
Pöytävaraus
Helsinkiläisen ravintolan uusi käytäntö: pöytävaraus ikkunan vierestä lisämaksulla
Bisnes
Kolme ravintoloitsijaa kertoo, miten tehdään onnistunut rekrytointi – Helsingin uuteen ravintolaan tuli hakemuksia jo kuukausia etukäteen
Ura
Työhyvinvointi
Viinittelyn sijaan lenkille – kolme ravintola-ammattilaista kertoo, miten he saavat liikunnasta virtaa työhön
Kilpailut
Tässä ovat Vuoden kokki- ja Vuoden tarjoilija -kilpailujen finalistit
Minun päiväni
Päivä drag-artisti Marko Vainion matkassa ei jätä kylmäksi: ”Erika Vikmania on herkullista imitoida”
Lähde Avecin matkaan!
MAINOS: Pågå
Pågå: 30 vuotta, 1500 projektia vuodessa ja työntekijät, joita pyydetään nimeltä. Näin Lepakossa syntyneestä yhtiöstä kasvoi Suomen tapahtuma-alan luotettavin kumppani
Ihmiset
Vaikuttaja
Paco Ndiaye haastaa suomalaisten kapeat odotukset maahanmuuttajien ravintoloita kohtaan
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Ilmaiset ämpärit vetävät ihmisiä jonoksi asti – mikä olisi ravintoloiden ”ämpäri”?
Asiakaskokemus
Somalialaisruokaa rakastava muusikko Hassan Maikal haluaisi kokeilla myös kalakukkoa
Tapahtumat
Tapahtumatuotanto
Tapahtuma tulossa, mutta miltä sen pitäisi näyttää? Ultra Bran ja Ruisrockin palkitut visualistit kertovat oivalluksistaan
Tapahtumaruokailu
Helsingin uusi festari lupasi suuria, ja nyt tärähti – kokkitähti tarjoilee 119 euron menua
Musiikki
Aallonpohjasta menestykseksi – UMK:n vahva status on mannaa Suomen menestystoiveille Euroviisuissa
Keittiö
Bocuse d'Or
Suomen Bocuse d'Or -edustaja on Johan Kurkela – ”Olen panostanut tähän koko elämän”
Leivonnaiset
Julia Pihlström tekee Helsingissä leivonnaisia, jotka väräyttävät erikoisuudellaan
Ravitsemussuositukset
Päiväkodeissa kokeiltiin syöttää lapsille enemmän kasviksia ja lisätä ruokakasvatusta – tulokset olivat hyvät
MAINOS: Musiikkitalo
Musiikkitalo paljastaa salaisuutensa: ”Usein kuulemme, että täällä on jotain arjen yläpuolelle nostattavaa.” Näin järjestät ikimuistoisen tapahtuman Helsingin sydämessä
Juoma
Kilpailut
World Class -kilpailun kolme parasta suomalaista baarimestaria selvillä
Kilpailut
Jami Kalliorinne ja Casimir Snellman lähtevät Kuubaan edustamaan Suomea Havana Club Cocktail Maestros -kilpailussa
Olut
Suomen olutkohde numero yksi? Tältä kolmen pienpanimon yhteinen kotipesä näyttää nyt
Ravintolat & Baarit
Kotiinkuljetus
Burger Companylle kotiinkuljetus ei ole uhka vaan mahdollisuus
Burgerit
Suomen paras hampurilaisravintola valittiin: tässä harrastajien äänestyksen top 50, voitto Hankasalmelle
Pienpanimot
Sopivasti rähjäinen Olarin Panimo menestyy Konepajalla – ”Tämän tyyppistä paikkaa ei Helsingissä ole aikaisemmin ollut”
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Uusi ravintola
|
Jasper Pääkkösen ravintola valmistui, ja tältä siellä näyttää
Michelin-tähdet
|
Michelin-tähdet jaetaan taas – tässä ovat arviot siitä, ketkä niitä Suomessa maanantaina saavat
Festarit
|
Helsinki City Festival siirtyy Sidewaysin jättämälle paikalle
Burgerit
|
Suomen parhaaksi äänestetty hampurilaispaikka saapui Helsinkiin – maistoimme wagyu-burgeria
Uusi ravintola
|
Nyt se valmistui! Vierailimme ravintolassa satametrisen tornitalon huipulla Helsingissä
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Michelin-tähdet jaetaan taas – tässä ovat arviot siitä, ketkä niitä Suomessa maanantaina saavat
Jasper Pääkkösen ravintola valmistui, ja tältä siellä näyttää
Legendaarinen homobaari DTM sulkeutuu – taustayhtiö hakeutui konkurssiin
Suomen paras olut 2025 on salmiakkinen ja marjainen sour
Tapahtumateollisuus: valtionjohdolta ristiriitaisia päätöksiä tapahtuma-alalle
Päivä drag-artisti Marko Vainion matkassa ei jätä kylmäksi: ”Erika Vikmania on herkullista imitoida”
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Michelin-tähdet
|
Michelin-tähdet jaetaan taas – tässä ovat arviot siitä, ketkä niitä Suomessa maanantaina saavat
Yökerhot
|
Legendaarinen homobaari DTM sulkeutuu – taustayhtiö hakeutui konkurssiin
Olut
|
Suomen paras olut 2025 on salmiakkinen ja marjainen sour
Uusi ravintola
|
Jasper Pääkkösen ravintola valmistui, ja tältä siellä näyttää
Burgerit
|
Hampurilaiseen itse virvelöityä kalaa ja kaveriksi savolaisia ranskalaisia – kävimme Burger Lovers -festareilla Helsingissä