Jim Lim aloitti Farangin spin-offina. Tampereen ja Tukholman food court -ravintoloiden ja Huuva-pilvikeittiökonseptin jatkeeksi Jim Lim saa syyskuussa oman kivijalkaravintolan, jossa on runsaat sata asiakaspaikkaa sisällä ja 50 paikkaa terassilla.
Jim Lim toimii lounaasta illallisaikaan Vietnamin, Thaimaan, Indonesian ja Malesian keittiöiden makumaailmoissa. Ravintola lupaa rohkeita ja kerroksellisia makuja sekä vastakohtaisuuksien harmoniaa.
Jim Lim (joka tarkoittaa thain kielellä kaunista, hyvännäköistä tai miellyttävää) haluaa olla Farangia mutkattomampi. Nopea olut ja nuudelikeitto onnistuu siinä missä pidemmän kaavan ilta. Ravintola avataan vuonna 1914 valmistuneeseen, nyttemmin peruskorjattuun ja rouheaksi puunattuun Messinkivalimoon. Telakkarannan vanhat nosturit muistuttavat alueen teollisesta merkityksestä Helsingille.
Samoissa maisemissa on muitakin ravintoloita, esimerkiksi Matilda Mannströmin ja Nadim Nasserin japanilaisranskalainen Omadi Bar & Bistro. Viereisellä Tehtaankadulla toimii Mat Distrikt dry age -kypsytettyine lihoineen ja vermuterioineen.
LUE MYÖS: 10-vuotias pihviravintola Goodwin porskuttaa Helsingissä virolaisvoimin: iso panostus laatulihaan
LUE MYÖS: Burn & Shine säväyttää: raakabaari, fermentointia, muraaleja, savua ja rosoa
LUE MYÖS: Helsingin Hakaniemeen avataan elokuussa uusi ravintola, taustalla nimekäs porukka