Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Mitä tehdä, kun ravintolan konsepti ei toimi? Ravintoloitsijat kertovat
SUOSITTELEMME:
Häirintää tapahtumissa? Näin tunnistat sen ja toimit oikein
Häirintä
Ex-kollegat HS:lle: Huippukokki Kim Mikkola käyttäytyi töissä törkeästi
Uusi ravintola
Kiinnostavin töölöläinen ravintola-avaus sitten Tellerin: tällainen on Third Place
Ravintolat
Kiinnostavia kokkivierailuja Helsingin ravintoloissa viikonloppuna: Outo Äffässä ja Kajo Runarissa
Ravintolat
Ravintola Outo lopettaa
Ravintolat
Ravintola Oudon avunhuuto Helsingin keskustassa: ”Ongelma on, että asiakkaita ei käy”
Uusi ravintola
Kalliossa räväyttänyt ravintola Outo muuttaa Esplanadin kupeeseen
Ravintolat
Kehuttu ravintola sai tylyn lähdön Helsingin Kalliossa – olivatko ikkunateippaukset liikaa?
Työhyvinvointi
Ravintoloitsijalla oli tapana nollata työviikko huumeilla – riippuvuutta on vaikea tunnistaa
Uusi ravintola
Fine dining -liemissä keitetty Juho Saralehto pyörittää Kalliossa ravintola Outoa kuin pop upia
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ravintolat
|
Maailman 50 parasta ravintolaa julkaistiin – listalla neljä pohjoismaista ravintolaa
Häirintä
|
Häirintää tapahtumissa? Näin tunnistat sen ja toimit oikein
Cocktailkoulu
|
Miten Aperol Spritz tehdään? Varo kolmea kompastuskiveä sen valmistamisessa
Baarit
|
Suomen tunnetuimman Hurriganes-pubin yrittäjä Raimo ”Rami” Sorsa on kuollut
Talous
|
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Kesäravintolat
|
Ravintola Lipan suosio yllätti Olavi Uusivirran ja Hilma Kotkaniemen – ruoka ja juoma loppuivat kesken
Bisnes
|
Mitä tehdä, kun ravintolan konsepti ei toimi? Ravintoloitsijat kertovat
Häirintä
|
Häirintää tapahtumissa? Näin tunnistat sen ja toimit oikein
Ravintolat
|
Maailman 50 parasta ravintolaa julkaistiin – listalla neljä pohjoismaista ravintolaa
Ilmiö
|
Pinsa säilyttää rapeutensa kuljetettunakin – mutta mitä eroa on pizzalla ja pinsalla?