Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Tässä ovat Helsingin huimimmat kattoterassit 2025
SUOSITTELEMME:
Suomen kiinnostavimmat baarit: Ammattilaisten tärpit kuuteen kaupunkiin
Häirintä
Ex-kollegat HS:lle: Huippukokki Kim Mikkola käyttäytyi töissä törkeästi
Uusi ravintola
Kiinnostavin töölöläinen ravintola-avaus sitten Tellerin: tällainen on Third Place
Ravintolat
Kiinnostavia kokkivierailuja Helsingin ravintoloissa viikonloppuna: Outo Äffässä ja Kajo Runarissa
Ravintolat
Ravintola Outo lopettaa
Ravintolat
Ravintola Oudon avunhuuto Helsingin keskustassa: ”Ongelma on, että asiakkaita ei käy”
Uusi ravintola
Kalliossa räväyttänyt ravintola Outo muuttaa Esplanadin kupeeseen
Ravintolat
Kehuttu ravintola sai tylyn lähdön Helsingin Kalliossa – olivatko ikkunateippaukset liikaa?
Työhyvinvointi
Ravintoloitsijalla oli tapana nollata työviikko huumeilla – riippuvuutta on vaikea tunnistaa
Uusi ravintola
Fine dining -liemissä keitetty Juho Saralehto pyörittää Kalliossa ravintola Outoa kuin pop upia
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Uusi ravintola
|
Jasper Pääkkösen ravintola valmistui, ja tältä siellä näyttää
Hotellit
|
Uuden hotelli Pier 4:n kattoterassi on heittämällä Helsingin upein, kaikille avoin ja kohtuuhintainen
Burgerit
|
Suomen paras hampurilaisravintola valittiin: tässä harrastajien äänestyksen top 50, voitto Hankasalmelle
Michelin-tähdet
|
Pohjoismaiden Michelin-tähdet jaettiin – tässä ovat Suomen Michelin-ravintolat 2025
Ravintola
|
Dani Hännisen ja Janne Keskevaarin uusi ravintola 305 on matalan kynnyksen korttelibistro Hakaniemessä
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Viro
|
Viron Michelin-oppaaseen kahdeksan uutta ravintolaa – tähtiravintoloita kuitenkin vain kaksi
Suomen keittiömestarit ry
|
Suomen Keittiömestarit: Lähiruoka on elämäntapa
Kolumni
|
Kolumni: Miksi kaikkien pitäisi avata ravintola Espanjaan
Viinillä
|
Sommelier Emilia Tuuliaho heittäytyi yrittäjäksi ja järjestää nyt koulutuksia ja viinimatkoja
Luvat
|
Tapahtumat tarvitsevat melkein aina luvan musiikin esittämiseen – tiettyä poikkeusta lukuunottamatta