Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Messuviikko! Tässä parhaita täkyjä tapahtuma-alan Kongressi Meetings & Events -messukävijöille
SUOSITTELEMME:
Voita liput PRO-gaalaan Aromin osastolla FFCR-messuilla!
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Kana
Suomen kanansiipikulttuuria viedään ulkomaillekin – vinkit killeriwingseihin
Ravintolat
Kim Mikkola avaa Izakaya-vaikutteisen ravintolan Tallinnaan, mukana Michelin-palkitun Inarin tiimi
Hinnoittelu
Tallinna lyö pian Helsingin ravintolakaupunkina, sanoo Kim Mikkola: ”Suomessa kaikki pyrkivät keskihintaan”
Tapahtumarakentaminen
Tokoinranta sai festivaalipuiston, joka tarjoilee Michelin-ravintolasta tuttua annosta: ”150 metriä pitkä puinen lahja helsinkiläisille”
Ulosmyynti
Michelin-kokki Kim Mikkolan uudessa ravintolassa Töölön stadionilla ulosmyynnin suosikki on kasvislasagne
Tapahtumaruokailu
Rest in peace, nakkimuki! HJK astuu Michelin-kokki Kim Mikkolan aikakauteen
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Hotellit
|
Ultraluksusta tarjoava helsinkiläinen loistohotelli vähentää henkilöstöä ja vaihtaa johtajaa
PRO-palkinnot
|
PRO-palkittu keittiömestari Mikko Pakola: ”Kansainvälisessä gastronomiassa on Suomen mentävä aukko”
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounaspaikat 2024: tässä äänestyksen tulokset
Innovaatiot
|
Nuorten startup-yrittäjien keksimä ateriapalvelu näyttää osuneen kultasuoneen
Lonkerot
|
Ananaslonkeron seuraaja paljastettiin – Avec maistoi uutuutta: ”Maultaan isompi hitti kuin ananas”
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Kilpailut
|
Suomen paras sommelier on Dmitrii Frolov! Yllätystehtävä toi haastetta finaaliin
Viini
|
Näissä Suomen ravintoloissa on parhaat viinit – Star Wine List 2025 -voitto meni Jyväskylään
Innovaatiot
|
Nuorten startup-yrittäjien keksimä ateriapalvelu näyttää osuneen kultasuoneen
Messut
|
Voita liput PRO-gaalaan Aromin osastolla FFCR-messuilla!
Hotellit
|
Ravintoloilla kasvanut Bon Group hankki itselleen Levin luksusmökit ja kaikki muut Vanajanlinna oy:n toiminnot