Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Kävimme Helsingin keskustan uudessa 24/7-karaokebaarissa – tältä näyttää Tokio Karaoke, jossa lauletaan läpi yön
SUOSITTELEMME:
Helsingin puhutuimman baarin vetäjä sai yllättäen potkut: ”Olisin itse halunnut jatkaa”
SUOSITTELEMME:
Suomen parhaat palkitaan – tapahtuma-alan Evento Awards -kilpailutöiden ilmoittaminen sulkeutuu pian
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Yökerhot
Suomen berliiniläisin yökerho? Tampereen keskustan laitamilla sykehtii rouhea kellariklubi
Häirintä
”Osaako nätti tyttö kaataa kaljaa sedälle” – Anna Lakner, 23, kertoo naisten vähättelystä ja häirinnästä baarialalla
Tapahtumaturvallisuus
Kommentti: Uljas näky – Tuskassa pyöri täydellinen pitti
Asiakaspalvelu
Mona Bling on tottunut häirintään yökerhoissa: ”Turvallisemman tilan periaatteet ovat tosi tärkeitä”
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Aromin tuoreessa numerossa ei haastatella yhtään miestä
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Baarissa työskentelevä nainen voi kuitata läähätyksen huumorina, mutta muutosta se ei tuo
Tapahtumaturvallisuus
Näkökulma: Ääliölle ääliön kohtelu, kuten Haloo Helsingin keikalla tapahtui
Urheilutapahtumat
Jääkiekko tarvitsee lisää naispomoja, sanoo TPS:ää ja Turkuhallia uudistava Heidi Aho
Häirintä
Panopuheita ja vähättelyä – kysely: häirintä rehottaa panimo- ja olutalalla
Häirintä
Kuinka toimia, kun kohtaa häirintää?
Häirintä
Häirintä työpaikalla: esihenkilön askeleet tilanteen selvittämiseen
Etiikka
Miksi yrityksellä on eettiset ohjeet, jos johto ei sitoudu niihin?
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Baarit
|
Helsingin puhutuimman baarin vetäjä sai yllättäen potkut: ”Olisin itse halunnut jatkaa”
Hävikki
|
Lounaan jälkeen alkaa alennusmyynti – ravintoloiden kekseliäät ratkaisut vähentävät hävikkiä
Blinit
|
Helsinkiläisten blinitavat ovat muuttuneet, huomasi ravintolakonkari – kauppa käy silti hurjana
Karaoke
|
Kävimme Helsingin keskustan uudessa 24/7-karaokebaarissa – tältä näyttää Tokio Karaoke, jossa lauletaan läpi yön
Raaka-aineet
|
Tunnetko perunan eri lajikkeet? Näin löydät sopivan
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Ravintolat
|
Iso ravintolauutinen Helsingissä: Paasitornin ravintolapalvelut siirtyvät Restelille
Tulevaisuuden tekijä
|
Niko Ala-Rämin kokkiopinnot rytmitetään Aspergerin ehdoilla: ”Viihdyn parhaiten lounaskeittiössä, jossa on rutiinit”
Työhyvinvointi
|
Hoida uuden työntekijän perehdytys huolella – tässä 8 kohdan muistilista
Baarit
|
Helsingin puhutuimman baarin vetäjä sai yllättäen potkut: ”Olisin itse halunnut jatkaa”
Karaoke
|
Kävimme Helsingin keskustan uudessa 24/7-karaokebaarissa – tältä näyttää Tokio Karaoke, jossa lauletaan läpi yön