Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Ravintola Oudon avunhuuto Helsingin keskustassa: ”Ongelma on, että asiakkaita ei käy”
SUOSITTELEMME:
PRO-haku on käynnissä! Ehdota Suomen parasta keittiö- tai ravintola-ammattilaista
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Ravintolat
Vuoden ravintola 2024 on Vår
Ravintolat
Huippukokit suuntaavat Savoon: Kim Mustonen hankki Havuun nimekkäitä vierailijoita
Fine dining
Suomen puhutuimmassa fine dining -paikassa soi suomirap – miten vantaalaislähiössä kasvaneesta kirvesmiehestä tuli Michelin-ravintoloitsija?
Michelin-tähdet
Suomen uusi Michelin-ravintola täyttyi heti varauksista – Niko Lehdolta koskettava palkintopuhe
Michelin-tähdet
Tällainen on Suomen uusi Michelin-ravintola Vår – keittiön seinään oli teipattu tähti jo aikaisemmin
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Vaikuttaja
|
Maailman pohjoisimman Michelin-tähtikokin mielenterveys oli koetuksella – muutto Rukalle pelasti ravintola Tapion
Ravintolat
|
Ravintola Oudon avunhuuto Helsingin keskustassa: ”Ongelma on, että asiakkaita ei käy”
Ravintolaterassi
|
Helsingin lippakioskit kukoistavat nyt – tee maistuva kierros näillä kuudella kioskilla
Vastuullisuus
|
Lounaslinjaston asettelulla on yllättävä vaikutus asiakkaiden valintoihin – tässä käytännön vastuullisuusvinkit ravintolan keittiöön
Uusi ravintola
|
Viinibaaria suunniteltiin, mutta Maukusta tulikin bistro ja Kallion suurin viinikellari
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Suomen keittiömestarit ry
|
Suomen Keittiömestarit: Työelämäyhteistyö kehittää tulevaisuuden ammattilaisia
Kilpailut
|
Suomen Bocuse d’Or -taustayhdistyksen hallituksessa muutos
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: Ravintoloiden vastuullisuus on välillä turhauttavaa jargonia mutta useammin helppoja arjen ratkaisuja
Vaikuttaja
|
Maailman pohjoisimman Michelin-tähtikokin mielenterveys oli koetuksella – muutto Rukalle pelasti ravintola Tapion
Vastuullisuus
|
Lounaslinjaston asettelulla on yllättävä vaikutus asiakkaiden valintoihin – tässä käytännön vastuullisuusvinkit ravintolan keittiöön