Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Nuorten aikuisten viininkulutus on laskussa, mutta Murun sommelier Natalie Hayashi ei ole huolissaan
SUOSITTELEMME:
Liharavintoloita nousee nyt tiuhaan ympäri Suomen
SUOSITTELEMME:
Suomen olutkohde numero yksi? Tältä kolmen pienpanimon yhteinen kotipesä näyttää nyt
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Uusi ravintola
Syksyn suurin ravintola-avaus: Avec vieraili uudessa Demossa – ja onhan se häkellyttävä
Innovaatiot
Suomessa voi nyt kokea uudenlaisen ravintolaelämyksen – jos lompakko on kunnossa
Lähiruoka
Suomen erikoisin ravintola? Helsinkiläinen Skörd käyttää vain ja ainoastaan kotimaisia raaka-aineita ympäri vuoden
Kilpailut
Maailman paras ravintola julkistettiin – Avec kysyi, miten 50 parhaan listalle oikein pääsee
Ravintolat
Avec Tšekissä: Prahalaisgurun ravintolassa kokataan luonnonläheisesti, uusimmilla tekniikoilla – ”Kokin tehtävä on elää ajassa”
Olut
Suomalainen pienpanimo tarjoaa olutta suoraan Michelin-ravintoloille – ”Parin maistelun jälkeen alkoi ääni muuttua kellossa”
Vaikuttaja
Toimintansa lopettava ravintola Demo tullaan muistamaan uudistajana – Tommi Tuominen kertoo, mistä hän on erityisen ylpeä
Michelin-ravintolat
Ravintola Demo lopettaa – piti Michelin-tähden pidempään kuin kukaan muu Suomessa
Fine dining
Suomen överein ravintola? Kozeen Shiwanin The Room on elämys kaikille aisteille
Vaikuttaja
Suomen ravintolakulttuuri on liian arka ja äijämäinen, sanoo Kozeen Shiwan: ”Ihan absurdia”
Fine dining
Listaykkösenä komeilee suomalainen ravintola – arvostettu blogi julkaisi suosikkinsa maailmalta
Luksus
Helsinkiin avautui ennennäkemätön luksushotelli: tällaisia ovat sen ravintolat ja baari
Vaikuttaja
Sirly Ylläsjärven taistelu tv-ryhmän maksamattomista laskuista ratkesi – lappilaisyrittäjä panostaa nyt täysillä uuteen ravintolaansa
Lapset
Henri Alén on Ankka Heléninä Aku Ankassa ja ensi viikolla keittiömestarina vauvojen ravintolassa
Fine dining
Suomen puhutuimmassa fine dining -paikassa soi suomirap – miten vantaalaislähiössä kasvaneesta kirvesmiehestä tuli Michelin-ravintoloitsija?
Fine dining
Uuden Sicapellen 3,5-tuntinen elämys on tarkkaan rakennettu – porvoolaisravintolan suosio veti yrittäjäparin hiljaiseksi
Bistrot
Bocuse d’Orissa menestyneen unkarilaiskokin bistro on Budapestin herkullisin
Lähituotanto
Oman tilan kukat viimeistelevät ravintola Grönin annokset – Toni Kostian katsoo yksityiskohtia pidemmälle tulevaisuuteen
Fine dining
Riian varmaotteinen Vincents on Latvian paras ravintola
Asiakaspalvelu
Leeni Hyvärinen googlaa sinutkin, kun varaat pöydän Maaemosta – tällaista on työ kolmen Michelin-tähden huippuravintolassa Norjassa
Ravintolat
Millaista on pyörittää fine dining -ravintolaa Joensuussa? Työuupumus on tuttua Petri Heikkiselle, mutta nyt hän on täynnä energiaa
Ravintolat
Sasu Laukkonen, Maija Silvennoinen ja Hans Välimäki: Tällaisen ravintolan perustaisin nyt
Fine dining
Ikoninen pariisilaisravintola vierailee Helsingissä ja yhdistää voimansa Savoyn kanssa
Vaikuttaja
32-vuotias suomalainen kokki kertoo, miltä työ maailman parhaassa ravintolassa tuntuu – tältä näyttää Noman kulisseissa
Kasviproteiinit
3D-tulostettua vegaanista ”lihaa” myydään nyt ravintolassa Suomessa – maistoimme!
Ravintolat
Michelin-palkittu turkulainen ravintola Kaskis on aatteellinen, kekseliäs ja tinkimätön: ”Taisimme suotta nössöillä”
Urapolku
Työkeikka toi yllättäen pestin Michelin-palkitussa Finnjävelissä – tarjoilija Awa Camara, 23, unelmoi omasta ravintolasta
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ilmiö
|
Liharavintoloita nousee nyt tiuhaan ympäri Suomen
Uusi ravintola
|
Miki Puikkosen pitkään valmistelema ravintola avautui – tältä näyttää Äffä, jonka lounas erottuu luovuudellaan
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounaspaikat 2024: tässä äänestyksen tulokset
Urapolku
|
Miten liikut urallasi? Elina Lempiäinen vaihtoi työpaikkaa 10 vuoden jälkeen, ja kertoo nyt vinkkinsä
Kilpailut
|
Tässä ovat Suomen ehdokkaat baarialan Bartender’s Choice Awards -palkintojen voittajiksi
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Viinillä
|
Viinitrendit yksinkertaistavat alaa, sanoo tamperelainen sommelier Humberto Pulido Garcés – ”Syntyy vääristynyt kuva”
Ilmiö
|
Liharavintoloita nousee nyt tiuhaan ympäri Suomen
Olut
|
Suomen olutkohde numero yksi? Tältä kolmen pienpanimon yhteinen kotipesä näyttää nyt
Ruokakulttuuri
|
Ulla Liukkonen, Aira Viitaniemi ja Tarmo Wasenius palkittiin elämäntöistään karjalaisen ruokakulttuurin edistäjinä
Vaikuttaja
|
Nuorten aikuisten viininkulutus on laskussa, mutta Murun sommelier Natalie Hayashi ei ole huolissaan