Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Glönkero on nyt in, mutta tunnetko punkeron? Baarien oudoimmat tilaukset
SUOSITTELEMME:
Etsinnässä vuoden parhaat tapahtumat ja niiden tekijät: alan kilpailu Evento Awards 2025 käynnistyi – ilmoita kisatyö nyt
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Viisi askelta pohjoismaisen gastronomian huipulle
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Baareissa täytyy sopeutua anniskelualan nopeaan muuttumiseen
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Asiakkaat tekevät päätöksiä nyt viime tinkaan – silti useilla elämysyrityksillä menee hyvin
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Voivottelu ei auta, on keksittävä keinoja ravintoloiden asiakasvirtojen kasvattamiseen
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Ravintoloiden vastuullisuus on välillä turhauttavaa jargonia mutta useammin helppoja arjen ratkaisuja
In English
Baariammattilaisten lehti ilmestyi englanniksi – All about bar work: Download your free English copy of Finland’s Shaker magazine
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Kesä huipentui festivaalikimaraan, mutta pikkujoulut lähestyvät jo
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Miksi yhteen ravintolaan riittää asiakkaita jonoksi asti, kun toinen haalii kourallisen ihmisiä?
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Uuden luominen on parasta – ravintolayrittäjä, ota hyvät neuvot talteen
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Voiko ravintola olla erinomainen, jos ruokalista vilisee kirjoitusvirheitä?
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Nyt on tapahtuma-ammattilaisten aika loistaa
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Aromin tuoreessa numerossa ei haastatella yhtään miestä
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Baarissa työskentelevä nainen voi kuitata läähätyksen huumorina, mutta muutosta se ei tuo
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Vastuullisuus tapahtuma-alalla vaatii pitkää matikkaa
Michelin-tähdet
Näkökulma: Michelin tarkkailee nyt Suomea, ja se enteilee uusia tähtiravintoloita – näin ravintoloitsijat manifestoivat tähden
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: 85 prosenttia suomalaisista kärsii kaamosväsymyksestä, mutta pimeän kauden taiteilijoille valo on kuin huumetta
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Konkurssiaalto sulkee ravintoloita, mutta myös uusia avauksia tulee ennätystahtiin – nyt on aika miettiä hintoja
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Onko paras baari oikeasti paras vai sittenkin jotain ihan muuta?
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Ravintolaelämyksiä ei olisi ilman alan ammattilaisia, ja he ansaitsisivat työstään kunnon korvauksen
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Evento uudistaa ilmettään – tunnistatko jotain tuttua uudessa logossa?
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: ”Mitä jos unohdan, mitä tai miten tilaan?” – nämä kysymykset mietityttävät lapsia ravintolassa
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Olisiko baareihin ja anniskeluun liittyviä sääntöjä aika muuttaa?
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Uudet suomalaiset kodit ovat tylsän harmaita – onneksi ravintolat eivät ole
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Elämyshakuisten festari, jossa kaikki meni pieleen
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Festareille lompsis
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Ravintolat ja muu kulttuuri eivät ole luksusta
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Luota älykkääseen intuitioosi
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Oppia ikä kaikki, baarimestarillakin
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Muistan, miten liekeissä olin – työharjoittelulla on valtava merkitys
Pääkirjoitus
Kumpi kansi on suosikkisi? Äänestä ja voit voittaa lahjakortin Palaceen
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: On aika glögin ja laskennan
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Klassikkoravintolalla on tärkeä tehtävä turbulensseissa
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Baarissa juoma ei ole tärkein
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Vantaan kouluruoka-gate kärjistyy mutta tiedämme, että se ei ole koko totuus
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Voiko suomalainen ravintola palvella vain englanniksi?
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Tapahtuma-ammattilaiset ovat jännän äärellä
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Pian selviää, kuinka paljon baariasiakas on valmis maksamaan
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Pelkkä kiitos ei riitä – tapahtuma-alalla on painettu kahta kovemmin
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Lasten kanssa juhliminen on fiksua kulttuurikasvatusta
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Kaveri hommiin, sinulle rahaa – rekrytointibonus helpottaa työvoimapulassa
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Helmi sen sanoi, ja hän on nyt lehden kannessa: auta toteuttamaan unelma ravintolatyöstä
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Härski käännösvirhe nauratti – joskus kannattaa miettiä ennen kuin ottaa digiloikan
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Aromi-lehti koki 55-vuotisen historiansa suurimman uudistuksen
Pääkirjoitus
Päätoimittajan kutsu: Tervetuloa uuden Avecisi matkaan!
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Rikosepäily
|
Epäilyttävät autot kärräsivät 10 000 kiloa lihaa Helsinkiin – ainakin yksi ravintola ja useat kaupat ottivat myyntiin
Cocktailit
|
Glönkero on nyt in, mutta tunnetko punkeron? Baarien oudoimmat tilaukset
Ilmiö
|
Banh mi -patonkibuumi rantautui Suomeen – tällainen on vietnamilaisen katuruoan klassikko
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounasravintolat 2023: tässä äänestyksen top 20
Ravintolat
|
Tällainen on Kirsikka! Kauppahalleja rakastava Ville Relander rakensi ravintolaansa 2,5 vuotta unelmapaikalleen Helsinkiin
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Rikosepäily
|
Epäilyttävät autot kärräsivät 10 000 kiloa lihaa Helsinkiin – ainakin yksi ravintola ja useat kaupat ottivat myyntiin
Tapahtumateollisuus
|
Tapahtumateollisuus: Tutkimus vahvistaa, että tapahtuma-ala jatkoi vahvaa kasvua koronan jälkeen
Cocktailreseptit
|
Paras glögi syntyy superhelposti – tällä baarimestarin suosikkireseptillä onnistut aina
Naturalviini
|
Uusi helsinkiläinen viinifestivaali keskittyy naturalviineihin
Cocktailit
|
Glönkero on nyt in, mutta tunnetko punkeron? Baarien oudoimmat tilaukset