Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Lontoon huipulle ravintoloillaan noussut suomalainen yrittäjä kertoo bisneksen muutoksesta – ja ihmettelee Suomea
SUOSITTELEMME:
Kaskiksen perustajien uusi kesäravintola hurmaa Turun saaristossa – "Olemme erikoistuneet avaamaan ravintoloita outoihin paikkoihin"
Puheenvuoro
Puheenvuoro: Kannattavuutta, tuottavuutta ja merkityksellisyyttä elämystalouteen panostamalla
Puheenvuoro
Lavamanageri Peppi Arrimo rakentaa tiiminsä ensisijaisesti naisista
Puheenvuoro
Keskitytkö päättämään kauppoja vai aloittamaan asiakassuhteita? Myyntiguru Sani Leino antaa painavan vinkin
Puheenvuoro
Rooli Music x Median vetäjänä avasi Jani Jalosen silmät: Luova teollisuus tarvitsee lisää kohtaamisia
FBSK
Suomen baarimestarien yhdistyksen puheenjohtajalta: Sinulle, 70-vuotias FBSK
Puheenvuoro
Henri Alén: Ravintola-alalla tapahtui valtava muutos – menestyjiä yhdistää tiimin palveluasenne
Puheenvuoro
Puheenvuoro: Maailma muuttuu, ja näin ravintola-alalla pitää siihen reagoida
Puheenvuoro
Kulttuuritalon Emilia Mikkola on haastanut normit jo lapsesta asti: ”Murran myyttejä ja perinteitä intohimolla”
Puheenvuoro
Festivaaleihin panostettu euro takaisin 126-kertaisena? Heikki Pursiainen lyttää absurdit vaikutusarviot
Tapahtumatuotanto
Näin syntyy Slush – markkinointipäällikkö Liisi Korvenranta kertoo
Puheenvuoro
Puheenvuoro: Tekoäly muuttaa tapahtuma-alaa – näitä taitoja tarvitaan tulevaisuudessa
Johtaminen
Puheenvuoro: Ravintolan johtaminen on vaikeaa, mutta sitä tiettyä tunnetta ei korvaa mikään
FBSK
Suomen baarimestarien Greta Grönholm: Syksy on mahdollisuus
Puheenvuoro
Älä mainosta tapahtumaasi turvallisena, jos se ei ole sitä – Priden Laura Vainion puheenvuoro
Puheenvuoro
Puheenvuoro: Kokouksissa on tulevaisuus
Puheenvuoro
Luodaan tulevaisuus yhdessä, rohkaisee virolainen tapahtuma-ammattilainen Helen Sildna suomalaisia
Puheenvuoro
Joulupukin puheenvuoro: Lahjatoiveena kuuntelemisen taito
Puheenvuoro
Puheenvuoro: Ammatillisen kasvun tukeminen lisää ravitsemisalan arvostusta
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Uusi ravintola
|
Kaskiksen perustajien uusi kesäravintola hurmaa Turun saaristossa – ”Olemme erikoistuneet avaamaan ravintoloita outoihin paikkoihin”
Cocktailreseptit
|
Aperol spritz ei ole ainoa – kolme hyvää spritz-ohjetta
Uusi ravintola
|
Varausten tulva yllätti Turun uuden brasserien ravintoloitsijat – tällainen on Amelie
Uusi ravintola
|
Omatekoista mozzarellaa, guancialea …ja viiniä hanasta? Segreto on Kallion hävytön ravintolauutuus
Yrittäjyys
|
Lontoon huipulle ravintoloillaan noussut suomalainen yrittäjä kertoo bisneksen muutoksesta – ja ihmettelee Suomea
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Uusi ravintola
|
Kaskiksen perustajien uusi kesäravintola hurmaa Turun saaristossa – ”Olemme erikoistuneet avaamaan ravintoloita outoihin paikkoihin”
Uusi ravintola
|
Japanilaistyylinen ravintola Shii tarjoilee 11 ruokalajin menua
Yrittäjyys
|
Lontoon huipulle ravintoloillaan noussut suomalainen yrittäjä kertoo bisneksen muutoksesta – ja ihmettelee Suomea
Matkailu
|
Maarianhaminan erikoinen viinibaari on nähtävyys – Ahvenanmaa houkuttelee coolcation-matkailijoita
Kolumni
|
Kolumni: Vaikka mitä tapahtuisi, ravintola ei pysähdy koskaan