Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Mitä tehdä, kun ravintolan konsepti ei toimi? Ravintoloitsijat kertovat
SUOSITTELEMME:
Häirintää tapahtumissa? Näin tunnistat sen ja toimit oikein
PRO-palkinnot
Baarimestari-sarjan PRO-voittaja Sampsa Tukia omisti palkinnon cocktailbaarinsa tiimille: ”Yksin näitä hommia ei tehdä”
Juomat
Miten baarin juomalista kannattaa tehdä? Vältä yleiset mokat
Kilpailut
Sampsa Tukia kisasi maailman parhaan baarin Paradison mestaria vastaan – suomalaiskeksintö erottui muista
Cocktailit
Katkero on nyt in! Tässä myyntikikka baariin, tietopaketti ja cocktail-resepti
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ravintolat
|
Maailman 50 parasta ravintolaa julkaistiin – listalla neljä pohjoismaista ravintolaa
Cocktailkoulu
|
Miten Aperol Spritz tehdään? Varo kolmea kompastuskiveä sen valmistamisessa
Häirintä
|
Häirintää tapahtumissa? Näin tunnistat sen ja toimit oikein
Baarit
|
Jyrki Peltonen rakensi Helsingin keskustaan unelmiensa baarin, sisustus loksauttaa leuat – ”Vastaavaa ei ole missään”
Ruokamatkailu
|
Ruokamatkailijan tärpit Riikaan: Kiinnostavimmat ravintolat, baarit ja yökerhot
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Kesäravintolat
|
Ravintola Lipan suosio yllätti Olavi Uusivirran ja Hilma Kotkaniemen – ruoka ja juoma loppuivat kesken
Bisnes
|
Mitä tehdä, kun ravintolan konsepti ei toimi? Ravintoloitsijat kertovat
Häirintä
|
Häirintää tapahtumissa? Näin tunnistat sen ja toimit oikein
Ravintolat
|
Maailman 50 parasta ravintolaa julkaistiin – listalla neljä pohjoismaista ravintolaa
Ilmiö
|
Pinsa säilyttää rapeutensa kuljetettunakin – mutta mitä eroa on pizzalla ja pinsalla?