Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Maarianhaminan erikoinen viinibaari on nähtävyys – Ahvenanmaa houkuttelee coolcation-matkailijoita
SUOSITTELEMME:
Kolumni: Vaikka mitä tapahtuisi, ravintola ei pysähdy koskaan
Koulutus
Kiinnostaako tapahtumaosaamisen nopea kehittäminen? Esittelyssä jatkokoulutuksen vaihtoehtoja Helsingistä Ouluun
Grillikioskit
Grillikioskien paras bisnes tehdään aamuyöllä – Asiakas on kuningas, sanoo Jaskan Grillillä työskentelevä 84-vuotias Aliisa Karhumäki
Tapahtumatekniikka
Videopeleistä tuttu metaversumi tulee nyt bisnesmaailmaan, ja se voi moninkertaistaa tapahtumasi yleisömäärän
Palkka
Näin ravintolatöistä maksetaan – miten liksaa saisi lisää? Kysyimme prosenttipalkasta, sunnuntailisistä ja tippauksesta
Festarit
Festarit laajentavat hiihtokeskusten sesonkia kesälle – tässä kesän tärpit
Luovuus
Suomalaisissa on luovuutta, mutta sitä ei hyödynnetä kunnolla työelämässä
Tapahtumaturvallisuus
Pitäisikö häirikölle voida antaa porttikielto katsomoon? Ehdotus jakaa urheilupomoja
Vastuullisuus
Vettä omaan pulloon, fanituotteet kestävinä… 8 konkreettista vinkkiä vastuullisuudesta tapahtumissa
Tapahtumatuotanto
Jari Kupiainen kehittää kirkon tapahtumia: elektronista musiikkia, dance-messu…
Festarit
Tutkassa promoottori Timo Isomäki: ”Ohjelmisto tekee onnistuneen festarin”
Ihmiset
Sofia Helsingin Joni Hinkkanen: Etätyössä olen voinut seurata poikamme kasvamista
Festarit
Tutkassa Tuska-festivaalin tuottaja Niklas Nuppola: Hienointa on, kun uuden artistin esiintyminen varmistuu
Työhyvinvointi
Tutkassa Anna-Kaisa Vaarno: Mikä on pitänyt tapahtumaosaajan 20 vuotta samassa työpaikassa?
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounaspaikat 2024: tässä äänestyksen tulokset
Michelin-ravintolat
|
Michelin-tähdellä palkittu ravintola Tapio lopettaa
Kolumni
|
Kolumni: Vaikka mitä tapahtuisi, ravintola ei pysähdy koskaan
Ruokakulttuuri
|
Valmista hatsapuri itse! Tässä resepti tuhtiin herkkuun, jolle on Georgiassa oma liputuspäivä
Festivaalit
|
Isoja ja pieniä muutoksia festareilla: Pori Jazz, Sideways ja Vauhti Kiihtyy kertovat oppinsa kesältä ja paljastavat, miltä niiden tulevaisuus näyttää
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Matkailu
|
Maarianhaminan erikoinen viinibaari on nähtävyys – Ahvenanmaa houkuttelee coolcation-matkailijoita
Kolumni
|
Kolumni: Vaikka mitä tapahtuisi, ravintola ei pysähdy koskaan
Ruoankuljetus
|
Foodoran emoyhtiö sai jättisakot EU:lta
Uusi ravintola
|
Suosittu ravintolaketju rantautuu Tampereelle puuro- ja kahvipasseineen
Yökerhot
|
Heidi’s Bier Barien irtaimistot viinoja myöten myydään huutokaupassa – Turun yökerholle löytyi uusi omistaja