Ihmiset

Sofia Helsingin Joni Hinkkanen: Etätyössä olen voinut seurata poikamme kasvamista

Kun korona iski keväällä 2020, olin juuri tullut isäksi. Samalla työ muuttui osittain etätyöksi. Palasin viimeiseltä kolmen viikon isyysvapaalta lähityöhön Helsingin Senaatintorin laidalle helmikuussa.

Olen nauttinut siitä, että etätyössä ja isyysvapailla olen voinut seurata poikamme kasvamista. Toinen lapsemme syntyy toukokuussa. Hybridimalli tuo joustoa työn tekemiseen ja voin tarvittaessa tehdä myös etätöitä. Pääsääntöisesti uskon kuitenkin kasvokkain tapahtuvien kohtaamisten voimaan.

”Hyvän tunteen pitää välittyä ensikontaktista tapahtumapäivän loppuun asti.”

Joni Hinkkanen
KUVA Sofia Helsinki

Helsingin vanha keskusta on muuttunut työurani aikana valtavasti. Olen valmistunut vuonna 2009 tradenomiksi ja hakenut aluksi työkokemusta Costa Ricasta ja Australiasta. Vuonna 2016 hyppäsin kehittämään Allas Sea Pool -merikylpylän yritysmyyntiä. Hieno lopputulos Katajanokalla oli silloin nähtävissä vasta havainnekuvissa.

Silloinen työnantajani Töölö Urban perusti myös Sofia Future Farmin. Vuoden 2020 yrityskaupan myötä työnantajani vaihtui, mutta oma työni on pysynyt samana.

Vapaa-ajalla tykkään isänä olemisen ohessa pelata erilaisia joukkuepelejä. Kun kaikkeen ei ehdi, on pitänyt jättää lenkkeily ja kuntosali vähemmälle.

Tärkeimpiä inspiraation lähteitäni on erilaisten podcastien kuuntelu. Niistä saa ideoita ja hyvää jutun juurta asiakkaiden kanssa keskusteluun.

Tärkeintä työssäni on olla kiva ihmisille, järjestettiinpä tiloissamme kokous, juhlat tai workshop. Hyvän tunteen pitää välittyä ensikontaktista tapahtumapäivän loppuun asti.”


Joni Hinkkanen

myyntipäällikkö, Sofia Helsinki

Näitä suosittelen

Podcast

New York Times Daily Podcast

Vaikka kuuntelen paljon myyntialan podcasteja, pidän tärkeänä pysyä kartalla yleisesti maailman tapahtumista. Podcast käsittelee päivänpolttavia aiheita kattavasti ympäri maailmaa. Uutisista tulee tietysti puhuttua myös asiakkaiden kanssa.

Henkilö

Jaajo Linnonmaa

Arvostan yrittäjiä ylipäätänsä, ja kun en Sofia Future Farmin Mikko Leistiä ja Allas Sea Poolin Raoul Grünsteinia viitsi tähän laittaa, nostan Jaajo Linnonmaan esille. Arvostan häntä ennen kaikkea idearikkaana ja monipuolisena yrittäjänä, joka luo työpaikkoja. Jaajo saa aina paljon pöhinää aikaiseksi, ja hänen kehittämänsä tapahtumat ovat kasvaneet hienoiksi kokonaisuuksiksi.

Some

Sani Leino & LinkedIn

Seuraan somekanavista eniten Linkediniä. Sani Leinolla on hyviä juttuja niin Linkedinissä kuin myös #myyntipodi-podcastissa. Myyntiin liittyvistä jutuista saan aina ideoita myös omaan tekemiseeni.


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento