Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Maailman 50 parasta ravintolaa julkaistiin – listalla neljä pohjoismaista ravintolaa
SUOSITTELEMME:
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille
Kilpailut
Tässä ovat Vuoden kokki- ja Vuoden tarjoilija -kilpailujen finalistit
Kilpailut
Tässä ovat Vuoden kokki -semifinalistit
Kilpailut
Kokkikilpailut yhdistävät voimansa: SM-finalistit ja Suomen Bocuse d’Or -edustaja selvitetään Turussa toukokuussa
Kilpailut
Simo Harrivaara ja Janika Tiensuu ovat Vuoden kokki ja tarjoilija 2024!
Kilpailut
Tällä viikolla ratkaistaan Vuoden kokki ja Vuoden tarjoilija 2024 – tässä finalistit
Vaikuttaja
Työholisti Kim Mustonen viettää lomatkin ravintolakeittiöissä – huippukokki kertoo, mitä on kansainvälisellä urallaan oppinut
Kilpailut
Tässä ovat Vuoden kokki- ja Vuoden tarjoilija -semifinalistit
Tuotekehitys
Johan Kurkela painaa pitkää päivää ravintola Grönin toisen Michelin-tähden eteen
Kilpailut
Vuoden kokki on Johan Kurkela ja Vuoden tarjoilija Kirsi Seppänen – kokkisarjan sijoitukset muuttuivat laskuvirheen takia
Kilpailut
Tässä ovat Vuoden kokki- ja Vuoden tarjoilija -finalistit
Kilpailut
Vuoden kokki 2022 on Jonathan Slotte – Vuoden tarjoilija on Joonas Heino
Kilpailut
Suomen kokkihuippuja arvioitiin omilla työpaikoillaan – tältä näytti uudistunut Vuoden kokki -semifinaali
Kilpailut
Kuvat: Suomi ja Viro ottivat yhteen kokkimaaottelussa
Kilpailut
Vuoden kokki- ja Vuoden tarjoilija -semifinalistit ovat selvillä
Kilpailut
Kim Päivästön yllättävä oivallus johti Vuoden Kokki -voittoon: vähemmän treeniä
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ravintolat
|
Maailman 50 parasta ravintolaa julkaistiin – listalla neljä pohjoismaista ravintolaa
Terassi
|
Helsingin uuden Superterassin ruokatarjonta yllättää
Häirintä
|
Häirintää tapahtumissa? Näin tunnistat sen ja toimit oikein
Cocktailkoulu
|
Miten Aperol Spritz tehdään? Varo kolmea kompastuskiveä sen valmistamisessa
Ilmiö
|
Pinsa säilyttää rapeutensa kuljetettunakin – mutta mitä eroa on pizzalla ja pinsalla?
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Häirintä
|
Häirintää tapahtumissa? Näin tunnistat sen ja toimit oikein
Ravintolat
|
Maailman 50 parasta ravintolaa julkaistiin – listalla neljä pohjoismaista ravintolaa
Ilmiö
|
Pinsa säilyttää rapeutensa kuljetettunakin – mutta mitä eroa on pizzalla ja pinsalla?
Maustaminen
|
Maustematka libanonilaisen, meksikolaisen ja thaimaalaisen keittiön ytimeen
Baariosaaminen
|
Oletko sinä supermaistaja? Näin treenaat makuaistiasi