Donier Gastronomiella on noin 850 asiakasta, joista suurin osa on ravintoloita. Yrityksen liikevaihto on 16 miljoonaa euroa. Vuonna 2003 perustetulla Donierilla on tukkutoimintansa tukena myös omaa lihatuotantoa.
”Donier Gastronomie tulee olemaan hyvä lisä Suomen JHB:lle, ja näemme loistavia mahdollisuuksia kehittää alaa ja tavoittaa uusia asiakkaita yhdessä. Näen myös todella positiivisena Donierin kokemuksen juustoista, mikä tulee olemaan tulevaisuudessa myös meille tärkeä tuoteryhmä” JHB:n toimitusjohtaja Andreas Göthberg sanoo.
Johan i Hallen & Bergfalk on erikoistunut lihaan, kalaan ja äyriäisiin. JHB:llä on noin 4 000 asiakasta, ja liikevaihto on noin 2,3 miljardia kruunua eli noin 205 miljoonaa euroa. JHB:n omistaa saksalainen Metro AG.