Keittiö- ja ravintola-alan parhaiden osaajien PRO-palkinnot jaetaan 18.1.2023 Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävässä gaalassa. PRO-ehdokkaita voi nimetä 1. syyskuuta alkaen osoitteessa propalkinnot.fi. Haku on auki 16. lokakuuta asti.
Ehdota PRO-palkinnon saajaa: propalkinnot.fi
PRO-palkittavaksi voi ehdottaa esimerkillistä esimiestä, parasta kollegaa tai erinomaista asiakaspalvelijaa. Ehdotuksia saavat tehdä kaikki, niin alan ammattilaiset kuin heitä arvostavat asiakkaat ja muut sidosryhmät.
LUE MYÖS: Tässä ovat PRO-voittajat 2022! Suomen parhaat ravintola- ja keittiöammattilaiset palkittiin
Lopulliset valinnat tekee alan arvostetuista ammattilaisista koostuva tuomaristo. Tunnustus tulee koko alalta. PRO-palkintoja on jaettu vuodesta 2002 lähtien. PRO-palkintojen ja gaalan tarkoituksena on antaa tunnustusta horeca-alan parhaille, juhlistaa kovaa osaamista ja kohentaa koko alan arvostusta.
Vuonna 2023 PRO-palkinto jaetaan 16 sarjassa. Tänä vuonna julkistetaan uusi sarja, PRO-tulokas 2023. Sarja on tarkoitettu nouseville tähdille, nuoremmille ammattilaisille, jotka ovat osoittaneet osaamisensa lyhyessä ajassa. Perinteisesti PRO-palkinnon ovat ansainneet alalla jo pitkään työskennelleet huippujen huiput.
Ehdota PRO-palkinnon saajaa (1.9.–16.10.2022): propalkinnot.fi
PRO-palkintosarjat
- ammattikeittiön työntekijä
- ammattikeittiön kokki
- ammattikeittiön päällikkö
- ammattikeittiön tuotekehittäjä
- ravintolan asiakaspalvelija
- ravintolan kokki
- ravintolan keittiöpäällikkö/-mestari
- ravintolapäällikkö
- kahvilan työntekijä
- hovimestari/sommelier
- baarimestari
- yrittäjä
- opettaja
- vastuullisuus
- innovaatio
- tulokas
Edellinen PRO-gaala järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa huhtikuussa.
LUE MYÖS: PRO-gaala 2022 kuvina – vau, mikä ilta! Yllätysartisti Stig villitsi
LUE MYÖS: PRO-gaalassa säihkyvää pukuloistoa – katso kuvat upeimmista luomuksista
Aromi-lehti jakaa horeca-alan PRO-tunnustuspalkinnot jo 21:nnetta kertaa. Avec ja Aromi kuuluvat samaan Keskisuomalainen-konserniin.