MAINOS

Pohjois-Karjala tarjoaa luksusta – kylpylä on täydellinen lisä pikkujouluun, kokoukseen tai muuhun tapahtumaan

Spa Bomban altailla rentoudutaan Pielisen järvimaisemaa ihaillen.
Joensuun hotelli Kimmeliin avautui heinäkuussa 2022 Nautiskelukylpylä Kimmel Spa.

Pohjois-Karjala tarjoaa laadukkaiden kylpylöiden kolmikon, joka hemmottelee kävijöitä niin Kolilla, Bomballa kuin uusimpana Joensuun Original Sokos Hotel Kimmelissä. Miltä maistuisi pikkujoulu tai kokouspäivät, joiden yhteyteen on varattu kylpylä ja reilusti aikaa nautiskeluun?

Pohjoiskarjalaisen kylpyläkolmikon uusin tulokas on heinäkuussa avautunut nautiskelukylpylä Kimmel Spa Joensuussa. Jaakko Puron aikuiseen makuun suunnittelema kylpylä jatkaa samalla linjalla Kolin huipun maisemakylpylän ja Bomban karjalaisen kylpylän kanssa.

Kokouksia Kekkosen tapaan ja kaupunkikylpyjä höyrytakan äärellä

Kimmel Spa on sisustusarkkitehti Jaakko Puron suunnittelema.

Joensuun Original Sokos Hotel Kimmelin Kimmel Spassa nautitaan kylpylän iloista höyrytakan äärellä.

”Matkailijat hakevat kuormittavan arjen vastapainoksi luksuksenomaisia, omaa hyvinvointiaan lisääviä elämyksiä. Työ- ja kokousmatkustajille laadukas hotellikylpylä voi olla jopa syy hotellin valintaan”, matkailu- ja myyntijohtaja Tiina Kanninen Pohjois-Karjalan Osuuskaupasta kertoo.

Nautiskelukylpylä Kimmel Spa koostuu kolmen altaan allasosastosta, jalkakylpyalueesta, saunoista ja elämyssuihkuista. Kylpylän erikoisuus on tunnelmaa luova höyrytakka.

Kylpylän valmistuminen päätti Original Sokos Hotel Kimmelin 1,5 vuotta kestäneen uudistuksen, jossa hotellista luotiin nykykarjalaista luksusta tarjoava tapahtumatalo tyylikkäine huoneineen ja juhlatiloineen.

Kimmelin kokoustiloista Kanninen nostaa esiin luovan tilan, Urhon, joka on talossa vierailleen Kekkosen henkeen luotu vahvatunnelmainen kokoushuoneisto tähtitaivaineen ja saunatiloineen. Urho on passeli paikka luoviin kokouksiin, johtoryhmien palavereihin ja rentoihin saunailtoihin.

Sirkkala-sali taas on juhlatilojen tyylikäs kaunotar kauniilla Pielisjoki-näkymällä. Yhdistämällä sali talon muihin kokoustiloihin saadaan katettua juhlat jopa 600 hengelle.

Original Sokos Hotel Kimmelin Sirkkala-salista on kaunis näkymä kaupunkiin.
Superior-huoneissa on ylellinen tunnelma.

Kimmelin pikkujoulut ovat maakunnassa jo legenda. Näitä juhlia aloitellaan privaattisaunassa ja jatketaan herkkuja notkuvassa pitopöydässä. Yö jatkuu ravintola Las Palmasissa, joka tarjoaa pikkujoulukauden parhaat keikat. Elastinen, Happoradio, Suvi Teräsniska ja Meiju Suvas kuuluvat marras- ja joulukuun tähtinimiin.

Kylpylähotelli Pielisen rannalla

Revontulia Break Sokos Hotel Bomban (Nurmes) yllä.
Spa Bomba iltavalaistuksessa.

Karjalaiskylän kupeessa, Pielisen rannalla sijaitseva Break Sokos Hotel Bomba on uniikki matkakohde ympäri vuoden. Hotellin sydän on sen kylpylä, Spa Bomba, joka henkii karjalaista mystiikkaa elämyssaunoineen ja ylellisine allasosastoineen. Ulkoporealtailla kylvetään Pielisen erämaajärveä ihaillen. Spa Bomba on todellinen luonnosta nauttimisen ja rentoutumisen keidas.

Talviselle kokousmatkalle tunnelmansa luo lumivarma ympäröivä luonto ja sen tarjoamat monet aktiviteetit. Hotellilta kipaisee muutamassa minuutissa Bomban talolle, jonka aidoissa pohjoiskarjalaisissa tunnelmissa mieli ja sielu lepäävät. Varaa tapahtumasi täsmäiskuna, ja nautitte samalla Kotiteollisuuden, Waltteri Torikan, Portion Boysin tai Einin kaltaisista tähtiesiintyjistä.

Bomban talolla tarjoillaan myös suuta hemmottelevia ohjelmanumeroja. Valamon luostarin viinimaistiaiset sopivat hienosti kokouspäivän päätteeksi tai ennen pikkujouluja.  Ja kukapa ei ilahtuisi taikinaterapiasta: Piirakkapajassa opetellaan leipomaan karjalanpiirakoita paikallisen emännän johdolla. Leipomissessio päättyy tietysti suussasulavien piirakoiden nautiskeluun.

Spa Bomban kalevalaiset saunat tarjoavat mystistä tunnelmaa.

Nauti Kolin kansallismaisemasta kylpylästä käsin

Koli Relax Spa tarjoaa kylpyläelämyksen kansallismaiseman äärellä. Maisema ja Kolin aktiviteetit hurmaavat läpi vuoden.
Break Sokos Hotel Kolilla lasketaan pihasta suoraan rinteisiin.

Break Sokos Hotel Kolin kylpylänautinto on vertaansa vailla. Tehokkaan päivän jälkeen laskeudut Koli Relax Span aikuiseen makuun suunniteltuun kylpylään rentoutumaan.

Koli Relax Spa on iltaisin avoinna vain täysi-ikäisille. Kylpylässä on erilaisia altaita, elämyssuihkut sekä useampi sauna. Auringonlaskua Pielisen yllä voi ihailla ulkopaljuista käsin. Maisema Pieliselle on täällä käsinkosketeltavan lähellä!

Kokousvieraille on Break Sokos Hotel Kolin omien kokoustilojen lisäksi tarjolla myös viereisen Luontokeskus Ukon auditorio.

Kolille vetävät paitsi kansallismaisema, myös monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Patikoi, laskettele tai varaa vaikka ponivaellus. Illallinen Kolin huipulla on oma elämyksensä: ravintolassa nautit niin paikallisista herkuista kuin upeasta näkymästäkin.

Myös Break Sokos Hotel Kolilla nautitaan pikkujoulukaudella huippuesiintyjistä. Stig, Ressu Redford ja Mikko Harju ottavat vuorollaan estradin haltuun.

Tapahtumavaraukset:

Pohjois-Karjalan Sokos-hotellien myyntipalvelu, puh. 020 1234 660, sales.karelia@sokoshotels.fi

https://www.sokoshotels.fi/fi/joensuu/sokos-hotel-kimmel
https://www.sokoshotels.fi/fi/nurmes/sokos-hotel-bomba
https://www.sokoshotels.fi/fi/koli/sokos-hotel-koli

Upea ruska värittää Kolin kansallismaiseman syksyisin.

 • Tilaa Lehti

  Aromi
  Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

  Tilaa Aromi
  Shaker
  Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

  Tilaa Shaker
  Evento
  Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

  Tilaa Evento