Your Browser Does Not Support JavaScript. Please Update Your Browser and reload page. Have a nice day! Keittiökoneet arkistot - Avec
AvecmediaRavintolat
Baarit
Tapahtumat
  • Ravintolat
  • Baarit
  • Bisnes
  • Ura
  • Ihmiset
  • Keittiö
  • Tapahtumat
  • Aromi
  • Shaker
  • Evento
  • PRO-palkinnot
  • Evento Awards
  • Tilaa lehti
  • Kumppanihaku
  • Asiakaspalvelu
  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot
Seuraa Avecmediaa somessa
Suosittelemme
Avecmedia uudistui – tältä näyttää uusi ravintola- ja tapahtumamedia
7.11.2025 7.11.2025
Huippusuositun lippakioskin pitäjien ravintola avautuu haastavassa osoitteessa – ”Nyt nähdään, onko Breran brändi tarpeeksi vahva”
6.11.2025 6.11.2025
Raakakypsytetty liha ja harvinaisemmatkin leikkuut ovat tamperelaisen ravintola Kopon erikoisalaa
4.11.2025 4.11.2025
Laitevalinnoilla saatiin isot säästöt ammattikeittiöön – vedenkulutus vähentyi 2 000 litraa viikossa
4.11.2025 3.11.2025
Muusikko Sami Saari viihtyy uuden asuinalueensa ravintoloissa – ”On kiva, että läheltä löytyy kaupunkikulttuuria”
4.11.2025 4.11.2025
Wino on Kallion bistrobuumin edelläkävijä, joka sekä muuttuu että pysyy
3.11.2025 3.11.2025
Kuinka tapahtumista tehdään somehittejä? Bella Table ja Mimmit Sijoittaa kertovat menestysreseptinsä
28.10.2025 28.10.2025
Bar Petiit
Nuoret aikuiset juovat nyt alku- eli natuviinejä – mutta mitä ne oikein ovat?
22.10.2025 22.10.2025

Keittiökoneet

Innovaatiot
Luulitko maistaneesi kaiken? Ultraäänestä innostuneen Ossi Palonevan illallinen Helsingissä on hyvin hämmentävä elämys
18.10.2024 18.10.2024
Uusi ravintola
Baari kuin kotibileet – Helsingin luonnonläheinen Moss on laatucocktaileja tarjoileva bailupesä
27.9.2024 24.9.2024
Cocktailit
Severi Lukkarinen
Keittiön kikat käyttöön cocktaileissa: parhaat välineet ja menetelmät ravintolaan
5.6.2024 5.6.2024
Kebab
DIF Döner
Katso, kuinka robotti viipaloi kebabin – Akseli Herlevin DIF Döner laajenee ympäri Suomen
26.5.2023 3.11.2025
Messut
Tällainen oli Fastfood & Café & Restaurant Expo 2023
22.3.2023 23.3.2023
Messut
Fastfood & Café & Restaurant Expo 2023 tulee! Parhaat tärpit horeca-ammattilaisten messuille
15.3.2023 15.3.2023
Keittiökoneet
Mikael Kyyhkynen
Ultraäänikypsennys säästää aikaa ja vaivaa – vinha vaikutus kikherneisiin
24.10.2022 24.10.2022
Ammattikeittiö
Sami Kuparinen
Sata vuotta täyttävän Metoksen uusi toimitusjohtaja on Sami Kuparinen
30.8.2022 30.8.2022
Gastro-messut
Gastro-messut
Kuvat: Mitä ravintoloitsija bongasi? Avec kiersi Roope Kotilan kanssa Gastro-messuilla
18.5.2022 18.5.2022
Ammattikeittiö
Petri Hellman
Oikea kone säästää rahaa, luontoa ja auttaa työvoimapulan keskellä – tässä ammattikeittiön konetrendit juuri nyt
11.5.2022 10.5.2022
Keittiökoneet
Kamado-grilli
Minkälainen grilli on asado? Entä kamado? ”Vihreä muna” ja avotuli valloittavat
27.8.2021 20.1.2022

Tilaa Lehti

Aromi Aromi
Inspiraatiota ja hyötyä ruoan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
evento 5/25
Evento Evento
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento

Luetuimmat

  1. Uusi ravintola | Farangin alle avautuva Catfish palvelee Helsingin muuttuvaa yötä – ”Jos ei ole mitään kiinnostavaa mihin mennä, kukaan ei mene mihinkään”
  2. Uusi ravintola | Huippusuositun lippakioskin pitäjien ravintola avautuu haastavassa osoitteessa – ”Nyt nähdään, onko Breran brändi tarpeeksi vahva”
  3. Kasvisruoka | Helsinkiläinen Yes Yes Yes listattiin Euroopan parhaiden kasvisravintoloiden joukkoon
  4. Tapahtuma-ala | Tapahtumien kannattavuus laahaa, vaikka ala on kasvanut voimakkaasti ja työllistää paljon
  5. Asiakaskokemus | Muusikko Sami Saari viihtyy uuden asuinalueensa ravintoloissa – ”On kiva, että läheltä löytyy kaupunkikulttuuria”

Evento kumppanihaku

Kumppanihausta löydät parhaat toteuttajat ja kumppanit tapahtumaasi.
Tapahtumapaikat, messut, kokoukset, tekniikka & henkilöstö.

HAE KUMPPANIA

Tilaa uutiskirje

Uusimmat

Cocktailit | 80-luvun suosikkijuoma Hot Shot on talven retrohitti – näin saat kermakerroksesta täydellisen
Tapahtuma-ala | Tapahtumien kannattavuus laahaa, vaikka ala on kasvanut voimakkaasti ja työllistää paljon
Uusi ravintola | Jasper Pääkkösen yhtiökumppanit avasivat Tallinnaan huippuravintolan – tällainen on Fume
Työelämä | 5 ajankohtaista podcastia tapahtuma-ammattilaisille työssä ja arjessa menestymiseen
Uusi ravintola | Farangin alle avautuva Catfish palvelee Helsingin muuttuvaa yötä – ”Jos ei ole mitään kiinnostavaa mihin mennä, kukaan ei mene mihinkään”
Ruoan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten paras kaveri
Avecmedia.fi - Alan parhaaksi
Avecmedia

Avecmedia.fi

  • Ravintolat
  • Baarit
  • Bisnes
  • Ura
  • Ihmiset
  • Keittiö
  • Tapahtumat

Lehdet

  • Aromi
  • Shaker
  • Evento

Tapahtumat

  • PRO-palkinnot
  • Evento Awards

Ota yhteyttä

  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot
  • Asiakaspalvelu
  • Tilaa lehti
  • Kumppanihaku

Yhteistyökumppanit

  • Suomen Keittiömestarit
  • Suomen tarjoilijat
  • Suomen baarimestarit
  • Suomen sommelierit
  • Hovimestarien kilta
  • Tapahtumateollisuus
  • chefs logo
  • tarjoilijat logo
  • fbsk logo
  • sommeliers logo
  • cc-kilta logo
  • tapahtumateollisuus logo
  • Tietosuoja
  • Evästevalinnat
  • Medianvapausasetus
© avecmedia.fi 2025
vastuulista journalismia
© Kamua Helsinki Mediakonserni Keskisuomalainen