Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Lontoon huipulle ravintoloillaan noussut suomalainen yrittäjä kertoo bisneksen muutoksesta – ja ihmettelee Suomea
SUOSITTELEMME:
Kaskiksen perustajien uusi kesäravintola hurmaa Turun saaristossa – "Olemme erikoistuneet avaamaan ravintoloita outoihin paikkoihin"
PRO-palkinnot
PRO-palkittu Akis Staboulis on opettanut tulevia kokkeja jo 30 vuotta: ”Suomi ei pärjää ilman maahanmuuttoa”
Koulutus
Lapland Hotels käynnistää oman Kokkiakatemian
Koulutus
Haaga-Helian restonomikampus muuttaa Triplaan
Koulutus
Haaga-Helia nimitti viisi uutta kunniarestonomia – ruokatuotannon johtamisen koulutus täytti 20 vuotta
Koulutus
Ideanikkarin podcast auttaa ideoinnin onnistumisessa ja esteiden ylittämisessä
Koulutus
Kiinnostaako tapahtumaosaamisen nopea kehittäminen? Esittelyssä jatkokoulutuksen vaihtoehtoja Helsingistä Ouluun
Koulutus
Heidi Kouhia vaihtoi turvallisuusalalta ravintolakokiksi: ”Oppisopimus on minun juttuni”
Koulutus
Restonomien koulutus monelle ravintola-ammattilaiselle tutulla Haagan kampuksella loppuu
Työelämä
Suosituksi noussut podcast kerää tarinoita työnsä jättäneiltä – julmuus ja tunteettomuus hätkähdyttävät
Koulutus
Horeca-ala houkuttelee kansainvälisiä osaajia – englanninkieliset opinnot avaavat ovia maailmalle
Koulutus
Taitaja-kilpailusta innostunut tarjoilijaopiskelija Elli Peltonen on saanut luokkakaverinsakin mukaan kisatoimintaan
Koulutus
Tulevaisuuden tekijä: Kokiksi opiskeleva Lotta Pajunpää, 18, tähtää huipulle – opettajan tsemppaus auttoi oikeassa paikassa
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Oppia ikä kaikki, baarimestarillakin
Koulutus
Janoatko baarialalle tai haluatko syventää osaamistasi? Tietopaketti koulutuksesta
Koulutus
Tällainen on Perho, jossa toimittaja Satu Koivisto opiskelee aikuisiällä kokiksi
Tapahtumatekniikka
Kannattaako tapahtuma-ammattilaisen keskittyä yhteen asiaan vai pyrkiä moniosaajaksi?
Koulutus
Voiko oliiviöljyllä paistaa? Kyllä voi, sanoo öljysommelier Laura Valvanne
Koulutus
Konditoria-alan huippukouluttaja Markku Vengasaho palkittiin
Koulutus
Ravintolakonkari huolissaan: Opiskelijat passitetaan liian aikaisin työharjoitteluun
Koulutus
Mara-alan koulutukseen kaivataan pelillisyyttä, mutta tekemistä riittää
Somekoulu
Somekoulu: Avec tarjoaa ilmaisen somevalmennuksen ravintoloiden ja tapahtumien ammattilaisille
Kilpailut
Suomen parhaat nuoret ammattiosaajat kisaavat Taitaja-tapahtumassa Porissa tällä viikolla
Koulutus
Ruokakulttuurirahastolta 5000 euroa nuorten kokkien koulutukseen ja kymppitonnin tunnustus vastuulliselle Nolla-ravintolalle
Koulutus
Helmi Niemelä, 20, rakentaa ravintolauraa: ”Jos on itse halukas oppimaan jatkuvasti uutta, on tällä alalla toimiminen unelmaa”
Koulutus
Osaajille on pian taas tarvetta – tapahtuma-alan koulutustarjonta laajenee
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Yrittäjyys
|
Lontoon huipulle ravintoloillaan noussut suomalainen yrittäjä kertoo bisneksen muutoksesta – ja ihmettelee Suomea
Kolumni
|
Kolumni: Vaikka mitä tapahtuisi, ravintola ei pysähdy koskaan
Kahvilat
|
Tässä ovat Suomen 30 parasta kahvilaa ammattilaisten äänestämänä
Pizza
|
Jirka Pitkäsen perustama ravintola osui kultasuoneen New York -pizzallaan Helsingin Vaasankadulla
Uusi ravintola
|
Japanilaistyylinen ravintola Shii tarjoilee 11 ruokalajin menua
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Uusi ravintola
|
Kaskiksen perustajien uusi kesäravintola hurmaa Turun saaristossa – ”Olemme erikoistuneet avaamaan ravintoloita outoihin paikkoihin”
Uusi ravintola
|
Japanilaistyylinen ravintola Shii tarjoilee 11 ruokalajin menua
Yrittäjyys
|
Lontoon huipulle ravintoloillaan noussut suomalainen yrittäjä kertoo bisneksen muutoksesta – ja ihmettelee Suomea
Matkailu
|
Maarianhaminan erikoinen viinibaari on nähtävyys – Ahvenanmaa houkuttelee coolcation-matkailijoita
Kolumni
|
Kolumni: Vaikka mitä tapahtuisi, ravintola ei pysähdy koskaan