Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Suomen kiinnostavimmat baarit: Ammattilaisten tärpit kuuteen kaupunkiin
SUOSITTELEMME:
Hans Välimäki ajatteli tarjota aamiaista turisteille, mutta helsinkiläiset ottivat ravintolan omakseen – "kuin olisin Pariisissa"
SUOSITTELEMME:
Olavi Uusivirran uutuusravintola Lippa kohtasi ilkivaltaa – "Irtaimistoa oli yritetty sytyttää tuleen"
Ravintolayhtiöt
Kalle Rovanperä lähti ravintolabisnekseen – Pro Restaurants on nyt Bon Group
Tempaukset
Erikoinen baari keskellä Helsinkiä: mustaa lonkeroa säkkipimeässä huoneessa
Vaikuttaja
Työholisti Kim Mustonen viettää lomatkin ravintolakeittiöissä – huippukokki kertoo, mitä on kansainvälisellä urallaan oppinut
Ruokakulttuuri
Jaakko Kolmosen rahaston 5 000 euron ruokakulttuuripalkinnot Haapalan panimoravintolalle ja Liepuskan Herkkupajalle
Ravintolat
Huippukokit suuntaavat Savoon: Kim Mustonen hankki Havuun nimekkäitä vierailijoita
Kahvilat
Lisää laskiaispullia tilaukseen? Kolme kahvilaa äänestyspaikkojen läheltä kertoo, miten heillä valmistaudutaan vaalipäivään
Kahvilat
Millaista on vaihtaa 20 vuoden jälkeen uuteen ammattiin? Kuopiolainen kahvilayrittäjä kertoo
Kilpailut
Nuorten baarimestareiden kilpailun voitto Kuopioon! Yksilökisan voitti Ida Sirkka
Yrittäjyys
Uunituore kuopiolainen Pro Restaurants oy hakee huimaa kasvua – tavoitteena 50 miljoonan liikevaihto
Erikoisuudet
Ethän sinä voi kiveksiä listalle laittaa, sanoi joku – ja niin kuopiolaisravintola alkoi tarjoilla kivesleipää
Ravintolat
Tuore PRO-voittaja, maailmaa kiertänyt keittiömestari Kim Mustonen avaa ravintolan Tahkovuoren rinteille
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Viinibaarit
|
Viinibaarit valtasivat Helsingin lippakioskit – käy ainakin näissä
Ilmiö
|
Hans Välimäki ajatteli tarjota aamiaista turisteille, mutta helsinkiläiset ottivat ravintolan omakseen – ”kuin olisin Pariisissa”
Uusi ravintola
|
Jasper Pääkkösen ravintola valmistui, ja tältä siellä näyttää
Hotellit
|
Uuden hotelli Pier 4:n kattoterassi on heittämällä Helsingin upein, kaikille avoin ja kohtuuhintainen
Ravintola
|
Olavi Uusivirran uutuusravintola Lippa kohtasi ilkivaltaa – ”Irtaimistoa oli yritetty sytyttää tuleen”
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Ravintola
|
Olavi Uusivirran uutuusravintola Lippa kohtasi ilkivaltaa – ”Irtaimistoa oli yritetty sytyttää tuleen”
Viinibaarit
|
Kuurnan ravintoloitsijoiden uusi viinibaari Klaava täydentää bistroklassikkoa
Tapahtumatilat
|
Messukeskukseen 5 000 henkilön siirreltävät ja muunneltavat katsomot
Baarit
|
Suomen kiinnostavimmat baarit: Ammattilaisten tärpit kuuteen kaupunkiin
Viinibaarit
|
Viinibaarit valtasivat Helsingin lippakioskit – käy ainakin näissä