Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
PRO-finalistit 2025 on julkaistu! Kannusta suosikkiasi Suomen parhaiden ravintola-ammattilaisten joukosta
SUOSITTELEMME:
Syrjintää, vitsailua, väkivaltaa – tällaista on rasismi ravintola-alalla
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Messut
Kirjamessujen ja Viini & ruoka -tapahtuman yhdistelmä rikkoi yleisöennätyksen: lähes 98 000 kävijää
Ruokatapahtumat
Uusi tapahtuma Ruokamessut alkaa Helsingissä – neljä kaupungin uutta ravintolaa esittelee tarjontaansa
Messut
Vinkit tapahtuma-alan Kongressi Meetings & Events -messuille: brändinrakennusta, asiakaskokemusta ja verkostoitumista
Juomatrendit
Tequila, mezcal ja kolme muuta aihetta, jotka ovat pinnalla baarialalla
Messut
Messut ovat taas nosteessa – älä jää päivystämään ständillesi, vaan ota osallistujana kaikki irti
Tapahtumaruokailu
Miten ihmeessä burgeripaikasta saatiin käryämätön? Tutustuimme Messukeskuksen uusiin ja mullistettuihin ravintoloihin
Tapahtumatuotanto
Helsinki Ink on pian kolmekymppinen – Avec vieraili Pohjoismaiden suurimmassa tatuointitapahtumassa
Messut
Tällainen oli Fastfood & Café & Restaurant Expo 2023
Messut
Fastfood & Café & Restaurant Expo 2023 tulee! Parhaat tärpit horeca-ammattilaisten messuille
Messut
Kongressi Meetings & Events -messuilla tavataan! Listasimme parhaat tärpit
Juomatrendit
Baarityön ammattilainen, tartu näihin trendeihin! Euroopan suurimpien messujen pomo kiteyttää
Messut
Avec Portugalissa: Musiikkialan vaikuttajat kohtasivat Womex-messuilla
Messut
Työ- ja ammattimessujen superviikko Tampereella syyskuussa – tähtipuhujana Jukka Jalonen
Messut
Eläköön messut! Suomessa on normaalivuosina yli 1,5 miljoonaa messukävijää
Messut
Kirjamessuilla kilpailijat muuttuvatkin kumppaneiksi: yhteistyön tavoitteena on, että koko toimiala hyötyy
Tapahtumatuotanto
Hitaammin ja mietitymmin! Ville Blåfield taistelee älämölöä vastaan, ja myöntää olevansa somessa ärsyttävä itsekin
Kilpailut
Gastro-viikko! Avec on paikalla Gastro-messuilla keskiviikosta perjantaihin
Tapahtuma-ala
Röyhkeä asennemuija Jenni Janakka ja muut puhujatärpit tapahtuma-alan Kongressimessuille
Tapahtuma-ala
Miltä tapahtumakentällä näyttää juuri nyt? Lue kuuden ammattilaisen näkemys
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
PRO-palkinnot
|
PRO-finalistit 2025 on julkaistu! Kannusta suosikkiasi Suomen parhaiden ravintola-ammattilaisten joukosta
Uusi ravintola
|
Oman ravintolan perustamiseen liittyy yllättäviä käänteitä, huomasi Jari Vesivalo – tällainen on Jason, joka vihdoin avautuu Helsingin keskustaan
Ravintolat
|
Helsingin suosittu Basbas erottuu muista ravintoloista: ”Valinta oli rohkea, mutta jengiä on riittänyt”
Vaikuttaja
|
Heikki Sikström laskee valmistaneensa urallaan yli miljoona pizzaa – ala on kokenut ison muutoksen, konkari kertoo
Konferenssit
|
Presidentti Alexander Stubb avasi teknologiatapahtuman – laserit ja kimallus Slushin tuttuina tavaramerkkeinä
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Yrityskaupat
|
Suomalainen ravintolayritys Garam & Vermiglio Catering siirtyy ruotsalaisen Nordrestin omistukseen
Konferenssit
|
Presidentti Alexander Stubb avasi teknologiatapahtuman – laserit ja kimallus Slushin tuttuina tavaramerkkeinä
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: Viisi askelta pohjoismaisen gastronomian huipulle
PRO-palkinnot
|
PRO-finalistit 2025 on julkaistu! Kannusta suosikkiasi Suomen parhaiden ravintola-ammattilaisten joukosta
Bocuse d'Or
|
Ismo Sipeläisen molemmat Bocuse d’Or -finaalitehtävät ovat nyt selvillä