Your Browser Does Not Support JavaScript. Please Update Your Browser and reload page. Have a nice day! Mika Remes arkistot - Avec
AvecmediaRavintolat
Baarit
Tapahtumat
  • Ravintolat
  • Baarit
  • Bisnes
  • Ura
  • Ihmiset
  • Keittiö
  • Tapahtumat
  • Aromi
  • Shaker
  • Evento
  • PRO-palkinnot
  • Evento Awards
  • Tilaa lehti
  • Kumppanihaku
  • Asiakaspalvelu
  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot
Seuraa Avecmediaa somessa
Suosittelemme
Avecmedia uudistui – tältä näyttää uusi ravintola- ja tapahtumamedia
7.11.2025 7.11.2025
Huippusuositun lippakioskin pitäjien ravintola avautuu haastavassa osoitteessa – ”Nyt nähdään, onko Breran brändi tarpeeksi vahva”
6.11.2025 6.11.2025
Raakakypsytetty liha ja harvinaisemmatkin leikkuut ovat tamperelaisen ravintola Kopon erikoisalaa
4.11.2025 4.11.2025
Laitevalinnoilla saatiin isot säästöt ammattikeittiöön – vedenkulutus vähentyi 2 000 litraa viikossa
4.11.2025 3.11.2025
Muusikko Sami Saari viihtyy uuden asuinalueensa ravintoloissa – ”On kiva, että läheltä löytyy kaupunkikulttuuria”
4.11.2025 4.11.2025
Wino on Kallion bistrobuumin edelläkävijä, joka sekä muuttuu että pysyy
3.11.2025 3.11.2025
Kuinka tapahtumista tehdään somehittejä? Bella Table ja Mimmit Sijoittaa kertovat menestysreseptinsä
28.10.2025 28.10.2025
Bar Petiit
Nuoret aikuiset juovat nyt alku- eli natuviinejä – mutta mitä ne oikein ovat?
22.10.2025 22.10.2025

Mika Remes

Ravintolat
Remi Trémouille
Ravintola Solitary nousi metsän keskeltä Suomen parhaiden ravintoloiden joukkoon
7.10.2025 7.10.2025
Ravintolat
Gastro Cafe Kallio, Kare Karhu
Helsingin Kalliossa on kiehtova ravintola, jossa kokataan kärsästä saparoon – siansorkatkin ovat suurta herkkua
10.9.2025 8.9.2025
Ulkomaat
Prenzlauer Berg
Katuruokaa ja rentoa illastamista – Berliini on ravintolatrendien suunnannäyttäjä
27.8.2025 27.8.2025
Ravintolat
Periscope, Arto Rastas
Euroopan suurin kattoterassi löytyy Tampereelta – ravintola Periscope valmistautuu vuoden tärkeimpään sesonkiin
8.5.2025 8.5.2025
Pizza
Via Tribunali
Napolilaispizzojen buumin Suomessa synnyttänyt ketju haluaa kasvaa entisestään, mutta hallitusti
11.4.2025 11.4.2025
Katuruoka
Kävimme katuruoan ihmemaassa: 8 suosittua herkkua Japanin Osakasta
26.2.2025 26.2.2025
Ravintolat
Wroclawin kahta kiinnostavinta ravintolaa luotsaavat Puolan vahvat naiskokit
9.9.2024 5.9.2024
Cocktailit
Avec vieraili: Madridin parhaassa cocktailbaarissa hinnat pidetään matalalla
19.6.2024 14.6.2024
Ravintolat
Avec Tšekissä: Prahalaisgurun ravintolassa kokataan luonnonläheisesti, uusimmilla tekniikoilla – ”Kokin tehtävä on elää ajassa”
3.4.2024 18.3.2024
Ravintolat
Simon Selin (vas.) ja Mattias Åhman
Vaasalainen ravintola Hejm tekee kunniaa paikallisille raaka-aineille: laatua lautaselle kohtuuhintaan
15.2.2024 15.2.2024
Kala ja merenelävät
Islannissa on saari, jonne matkataan kalaravintoloiden perässä – Gott, Næs ja Einsi Kaldi tarjoavat päivän saalista kissakalasta molvaan
12.2.2024 26.1.2024
Ravintolat
Jenni Kilponen ja Toni Leskinen
Kokki Toni Leskinen toi Espanjan kansallisherkun Tampereelle – ja kauppa käy, vaikka kilpailu on kovaa
27.11.2023 25.10.2023
Bistrot
Stand 25 Bisztró Budapest
Bocuse d’Orissa menestyneen unkarilaiskokin bistro on Budapestin herkullisin
1.10.2023 29.9.2023
Fine dining
Latvian paras ravintola
Riian varmaotteinen Vincents on Latvian paras ravintola
17.7.2023 12.7.2023
Ravintolat
Kaisa Johansson ja Susanna Vuori
Kolmen leipomo–ravintolan Levain kukoistaa Helsingissä – tulos tehdään myymällä määrää: ”Lounaan hintaa on jopa laskettu”
21.6.2023 6.6.2023
Ravintolat
”Puolan Tomi Björck” avaa ravintoloitaan entisiin teollisuushalleihin – kävimme niistä uusimmassa
19.6.2023 16.6.2023
Street food
Sisilian voileivät
Avec Sisiliassa, voileipien paratiisissa: sisäelimillä täytettyä pani câ meusaa syötiin jo keskiajalla
31.5.2023 31.5.2023
Olut
Tripel
Maa, jossa olutta pannaan kirkossakin – Belgiassa on Euroopan rikkain olutkulttuuri
27.3.2023 27.3.2023
Ravintolat
Riian ravintoloilla ei ole ollut helppoa – Avec vieraili 3 Pavārussa, joka on selvinnyt mullistuksista
6.3.2023 3.11.2025
Kala ja merenelävät
Tuomas Hyvönen
Bistron ja kalakaupan yhdistelmä vetää nyt lounasasiakkaita Helsingissä – mutta pari vuotta siihen meni
8.2.2023 7.2.2023

Tilaa Lehti

Aromi Aromi
Inspiraatiota ja hyötyä ruoan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
evento 5/25
Evento Evento
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento

Luetuimmat

  1. Uusi ravintola | Farangin alle avautuva Catfish palvelee Helsingin muuttuvaa yötä – ”Jos ei ole mitään kiinnostavaa mihin mennä, kukaan ei mene mihinkään”
  2. Uusi ravintola | Huippusuositun lippakioskin pitäjien ravintola avautuu haastavassa osoitteessa – ”Nyt nähdään, onko Breran brändi tarpeeksi vahva”
  3. Tapahtuma-ala | Tapahtumien kannattavuus laahaa, vaikka ala on kasvanut voimakkaasti ja työllistää paljon
  4. Kasvisruoka | Helsinkiläinen Yes Yes Yes listattiin Euroopan parhaiden kasvisravintoloiden joukkoon
  5. Uusi ravintola | Kallioon ilmestyi nimekkäiden tekijöiden ravintola, jossa on kekseliäitä ruokia ja halpa pikkunegroni

Evento kumppanihaku

Kumppanihausta löydät parhaat toteuttajat ja kumppanit tapahtumaasi.
Tapahtumapaikat, messut, kokoukset, tekniikka & henkilöstö.

HAE KUMPPANIA

Tilaa uutiskirje

Uusimmat

Cocktailit | 80-luvun suosikkijuoma Hot Shot on talven retrohitti – näin saat kermakerroksesta täydellisen
Tapahtuma-ala | Tapahtumien kannattavuus laahaa, vaikka ala on kasvanut voimakkaasti ja työllistää paljon
Uusi ravintola | Jasper Pääkkösen yhtiökumppanit avasivat Tallinnaan huippuravintolan – tällainen on Fume
Työelämä | 5 ajankohtaista podcastia tapahtuma-ammattilaisille työssä ja arjessa menestymiseen
Uusi ravintola | Farangin alle avautuva Catfish palvelee Helsingin muuttuvaa yötä – ”Jos ei ole mitään kiinnostavaa mihin mennä, kukaan ei mene mihinkään”
Ruoan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten paras kaveri
Avecmedia.fi - Alan parhaaksi
Avecmedia

Avecmedia.fi

  • Ravintolat
  • Baarit
  • Bisnes
  • Ura
  • Ihmiset
  • Keittiö
  • Tapahtumat

Lehdet

  • Aromi
  • Shaker
  • Evento

Tapahtumat

  • PRO-palkinnot
  • Evento Awards

Ota yhteyttä

  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot
  • Asiakaspalvelu
  • Tilaa lehti
  • Kumppanihaku

Yhteistyökumppanit

  • Suomen Keittiömestarit
  • Suomen tarjoilijat
  • Suomen baarimestarit
  • Suomen sommelierit
  • Hovimestarien kilta
  • Tapahtumateollisuus
  • chefs logo
  • tarjoilijat logo
  • fbsk logo
  • sommeliers logo
  • cc-kilta logo
  • tapahtumateollisuus logo
  • Tietosuoja
  • Evästevalinnat
  • Medianvapausasetus
© avecmedia.fi 2025
vastuulista journalismia
© Kamua Helsinki Mediakonserni Keskisuomalainen