Your Browser Does Not Support JavaScript. Please Update Your Browser and reload page. Have a nice day! Peter Tammenheimo arkistot - Avec
AvecmediaRavintolat
Baarit
Tapahtumat
  • Ravintolat
  • Baarit
  • Bisnes
  • Ura
  • Ihmiset
  • Keittiö
  • Tapahtumat
  • Aromi
  • Shaker
  • Evento
  • PRO-palkinnot
  • Evento Awards
  • Tilaa lehti
  • Kumppanihakemisto
  • Asiakaspalvelu
  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot
Seuraa Avecmediaa somessa
Suosittelemme
Tapahtumien kannattavuus laahaa, vaikka ala on kasvanut voimakkaasti ja työllistää paljon
11.11.2025 11.11.2025
Farangin alle avautuva Catfish palvelee Helsingin muuttuvaa yötä – ”Jos ei ole mitään kiinnostavaa mihin mennä, kukaan ei mene mihinkään”
7.11.2025 7.11.2025
Avecmedia uudistui – tältä näyttää uusi ravintola- ja tapahtumamedia
7.11.2025 7.11.2025
Huippusuositun lippakioskin pitäjien ravintola avautuu haastavassa osoitteessa – ”Nyt nähdään, onko Breran brändi tarpeeksi vahva”
6.11.2025 6.11.2025
Laitevalinnoilla saatiin isot säästöt ammattikeittiöön – vedenkulutus vähentyi 2 000 litraa viikossa
4.11.2025 3.11.2025
Kysyimme kokeilta ja tarjoilijoilta, toteutuuko tasa-arvo alalla – näin he vastasivat
24.10.2025 24.10.2025
Bar Petiit
Nuoret aikuiset juovat nyt alku- eli natuviinejä – mutta mitä ne oikein ovat?
22.10.2025 22.10.2025

Peter Tammenheimo

Sisustus
Kuvat Tallinkin uutuuslaivalta: Baarien ja ravintoloiden sisustus väräyttää
23.12.2022 3.11.2025
Olut
Portion Boys -laulaja A.P. Vuori
Portion Boysin A.P. Vuori on olutharrastaja – pienpanimo-oluet kuuluvat keikkaraideriin
4.11.2022 3.11.2025
Elämysmatkailu
Miljoonia maksanut Fiskarsin Veitsitehdas-elämyskeskus avautui – kuvat
15.9.2022 3.11.2025
Matkailu
Kopli
Kuvat: Tältä näyttää pahamaineisessa Koplissa nyt – Tallinna houkuttelee lähimatkailijoita ruualla
28.7.2022 3.11.2025
Festarit
Anniskelu festareilla
Kassakone kilisemään festareilla! Myy viinipullo koko porukalle, sadepäivänä kahvia ja konjakkia
7.6.2022 3.11.2025
Viini
Laivan viinit
Näin Tallink Siljalla valitaan laivan viinit – tuottajalle yhteistyö ison varustamon kanssa on lottovoitto
10.5.2022 3.11.2025
Olut
Saksalainen olut
Miksi maistaisin muita? Avec teki olutreissun Saksaan, jossa oman kylän olut on monelle se paras
22.4.2022 3.11.2025
Olut
Plevna
Plevna on olutravintoloiden pioneeri, jossa vannotaan lagerin ja pilsin nimeen
29.3.2022 3.11.2025
Olut
Maku Brewing
Koneet käyntiin! Maku Brewing valmistaa nyt olutta Panimoravintola Bruuverissa, ja luvassa on rohkeita irtiottoja
21.3.2022 3.11.2025
Olut
Saat vahvan oluen ruokakaupasta… jos siellä on panimomyymälä – Avec testasi Himon
8.3.2022 3.11.2025
Työhyvinvointi
Marjo Mäkelä
Ravintola-alan konkari Marjo Mäkelä uskoo huomiseen: ”Ihmiset rakentavat tulevaisuuden”
4.3.2022 4.3.2022
Tapahtuma-ala
Tapahtumatrendit
Nämä ovat tapahtumien trendit 2022 – on uudelleensyntymän aika!
10.2.2022 11.2.2022
Elämysmatkailu
Fiskarsin Veitsitehdas
Avec-reportaasi: Tältä Veitsitehtaan elämyskeskus näyttää nyt – miljoonapanostus alkoholittomiin
19.1.2022 3.11.2025
Verkostoituminen
Laura Suutari
Laura Suutari otti riskin ja se kannatti – baarimestarille verkostot ovat kullanarvoisia
3.1.2022 20.1.2022
Asiakaskokemus
Asiakaskokemus
Eteispalvelijan oivallus sai kiitollisen asiakkaan kyyneliin – asiakaskokemusta on mahdoton kopioida
1.1.2022 3.3.2022
Alkoholiton
Humalavesi
Humalavesi on kevyt, monipuolinen – ja ravintolalle kiinnostava mahdollisuus
10.12.2021 3.11.2025
Alkoholiton
Rami Aarikka, Laitila
Alkoholiton olut on muuttunut oluen irvikuvasta nautiskelujuomaksi ja janonsammuttajaksi
1.2.2021 3.11.2025
Olut
Suomen Paras Olut
Suomen paras olut: tässä voittajat 2011–2020 ja niiden tarinat
1.4.2020 3.11.2025
Olut
Kukko olut Laitila
Näin Laitilan Kukko-olut nousi mahtibrändiksi – bisneksen ohjenuorana hyvä omatunto
5.4.2019 3.11.2025
Väkevät
Jaloviina
Nollan, yhden, kahden ja kolmen tähden Jaloviina
13.3.2018 3.11.2025

Tilaa Lehti

Aromi Aromi
Inspiraatiota ja hyötyä ruoan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
evento 5/25
Evento Evento
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento

Luetuimmat

  1. Uusi ravintola | Avecmedia vieraili Kämpin uudessa ravintolassa ja baarissa, jossa cocktail juodaan lasiveistoksesta
  2. Uusi ravintola | Huippusuositun lippakioskin pitäjien ravintola avautuu haastavassa osoitteessa – ”Nyt nähdään, onko Breran brändi tarpeeksi vahva”
  3. Väkevät | Konjakki on brandyjen superjulkkis
  4. Baarit | Joensuun parhaat baarit: huippubaarimestari esitteli Avecille kotikaupunkinsa helmet
  5. Uusi ravintola | Hans Välimäki avaa taas ravintolan: Espan uutuus haluaa sykkiä aamusta iltaan

Evento Tapahtumakumppanien hakemisto

Kumppanihausta löydät parhaat toteuttajat ja kumppanit tapahtumaasi.
Tapahtumapaikat, messut, kokoukset, tekniikka & henkilöstö.

HAE KUMPPANIA

Tilaa uutiskirje

Uusimmat

Uusi ravintola | Avecmedia vieraili Kämpin uudessa ravintolassa ja baarissa, jossa cocktail juodaan lasiveistoksesta
Michelin-tähdet | Michelin-oppaan vihreä tähti himmennettiin – onko sillä enää arvoa ravintoloille?
Pääkirjoitus | Viimeisen painetun Shakerin kansi nauratti vedet silmissä
Baariala | Baareista haetaan nyt elämyksiä – näin erotut tusinakuppiloista
Cocktailit | 80-luvun suosikkijuoma Hot Shot on talven retrohitti – näin saat kermakerroksesta täydellisen
Ruoan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten paras kaveri
Avecmedia.fi - Alan parhaaksi
Avecmedia

Avecmedia.fi

  • Ravintolat
  • Baarit
  • Bisnes
  • Ura
  • Ihmiset
  • Keittiö
  • Tapahtumat

Lehdet

  • Aromi
  • Shaker
  • Evento

Tapahtumat

  • PRO-palkinnot
  • Evento Awards

Ota yhteyttä

  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot
  • Asiakaspalvelu
  • Tilaa lehti
  • Kumppanihaku

Yhteistyökumppanit

  • Suomen Keittiömestarit
  • Suomen tarjoilijat
  • Suomen baarimestarit
  • Suomen sommelierit
  • Hovimestarien kilta
  • Tapahtumateollisuus
  • chefs logo
  • tarjoilijat logo
  • fbsk logo
  • sommeliers logo
  • cc-kilta logo
  • tapahtumateollisuus logo
  • Tietosuoja
  • Evästevalinnat
  • Medianvapausasetus
© avecmedia.fi 2025
vastuulista journalismia
© Kamua Helsinki Mediakonserni Keskisuomalainen