Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Somalialaisruokaa rakastava muusikko Hassan Maikal haluaisi kokeilla myös kalakukkoa
SUOSITTELEMME:
Yli 40 vuotta baarialalla työskennelleet Kaarina Bäck ja Mika Lindgren paljastavat pitkien uriensa salaisuudet
SUOSITTELEMME:
Aallonpohjasta menestykseksi – UMK:n vahva status on mannaa Suomen menestystoiveille Euroviisuissa
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Viini
16 senttiä holitonta, kiitos! Alkoholiton viini on kasvava trendi
Kolumni
Kolumni: Lasi kourassa tipattomalla
Baaritekniikka
Näin ammattilainen valmistaa maistuvan ja ryhdikkään alkoholittoman cocktailin
Cocktailreseptit
Kesäjuoma voi ällistyttää alkoholittomanakin – näissä kolmessa on makua ja näköä
Viini
Tässä kaikki viinitrendit, jotka tänä vuonna pitää tietää
Alkoholiton
Ravintola voisi tehdä isot tienestit muuttamalla muutamaa asiaa alkoholittomien tarjonnassaan
Uusi ravintola
Tällainen on Teemu Laurellin uusi ravintola – Tellerin juomalistalla kokeillaan mielenkiintoista käytäntöä
Juomatrendit
Tequila, mezcal ja kolme muuta aihetta, jotka ovat pinnalla baarialalla
Alkoholiton
Yli 30 alkoholitonta cocktailreseptiä ilmaiseksi
Elämysmatkailu
Miljoonia maksanut Fiskarsin Veitsitehdas-elämyskeskus avautui – kuvat
Juomatrendit
Syksyn viileimmät juomatrendit: hard seltzer ja kova tee
Alkoholiton
Alkoholittoman oluen valmistus on vaativaa, ja sen baarihinnoittelua painaa vanha ajatusmalli – ”Emme ota normaalia katetta”
Festarit
Kassakone kilisemään festareilla! Myy viinipullo koko porukalle, sadepäivänä kahvia ja konjakkia
Cocktailit
Cocktail pullosta tai hanasta vähentää hävikkiä – tässä kesän drinkkitrendit
Alkoholiton
Suomen edustaja mocktailien MM-kisoissa on Jan Lindgren! Tässä resepti, jolla voitettiin Suomen-karsinta
Alkoholiton
Suomalainen, juo vähemmän mutta parempaa! Alkoholittomat isosti esillä cocktailmessuilla
Elämysmatkailu
Avec-reportaasi: Tältä Veitsitehtaan elämyskeskus näyttää nyt – miljoonapanostus alkoholittomiin
Alkoholi
Vaikka työhön liittyy läheisesti alkoholia, voisiko itse olla juomatta? Eetu Topo kokeili
Alkoholiton
Humalavesi on kevyt, monipuolinen – ja ravintolalle kiinnostava mahdollisuus
Kilpailut
FBSK:n Greta Grönholm on alkoholittomien cocktailien maailmanmestari
Alkoholiton
Alkoholiton olut on muuttunut oluen irvikuvasta nautiskelujuomaksi ja janonsammuttajaksi
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Hotellit
|
Tampereen superhalpa hotelli avautui – kuvat pikkuruisista huoneista
Asiakaskokemus
|
Somalialaisruokaa rakastava muusikko Hassan Maikal haluaisi kokeilla myös kalakukkoa
Hotellit
|
Uuden hotelli Pier 4:n kattoterassi on heittämällä Helsingin upein, kaikille avoin ja kohtuuhintainen
Uusi ravintola
|
Nyt se valmistui! Vierailimme ravintolassa satametrisen tornitalon huipulla Helsingissä
Uusi ravintola
|
Hans Välimäki avaa taas ravintolan: Espan uutuus haluaa sykkiä aamusta iltaan
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Asiakaskokemus
|
Somalialaisruokaa rakastava muusikko Hassan Maikal haluaisi kokeilla myös kalakukkoa
Kilpailut
|
Jami Kalliorinne ja Casimir Snellman lähtevät Kuubaan edustamaan Suomea Havana Club Cocktail Maestros -kilpailussa
Hinnoittelu
|
Sadan euron varausmaksu ravintolaan on ollut menestys, Tommi Tuominen kertoo
Tapahtumaruokailu
|
Helsingin uusi festari lupasi suuria, ja nyt tärähti – kokkitähti tarjoilee 119 euron menua
Hotellit
|
Tampereen superhalpa hotelli avautui – kuvat pikkuruisista huoneista