Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Tähän ravintolaan ei ole asiaa ilman pikkutakkia – vierailimme klubilla, jonka jäseniksi vain miehet ovat tervetulleita
SUOSITTELEMME:
Hanakalja ei virtaa Suomen rockluolissa entiseen malliin – muutos näkyy keikkapaikoilla rajusti
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Puheenvuoro
Rooli Music x Median vetäjänä avasi Jani Jalosen silmät: Luova teollisuus tarvitsee lisää kohtaamisia
FBSK
Suomen baarimestarien yhdistyksen puheenjohtajalta: Sinulle, 70-vuotias FBSK
Puheenvuoro
Henri Alén: Ravintola-alalla tapahtui valtava muutos – menestyjiä yhdistää tiimin palveluasenne
Puheenvuoro
Puheenvuoro: Maailma muuttuu, ja näin ravintola-alalla pitää siihen reagoida
Puheenvuoro
Kulttuuritalon Emilia Mikkola on haastanut normit jo lapsesta asti: ”Murran myyttejä ja perinteitä intohimolla”
Puheenvuoro
Festivaaleihin panostettu euro takaisin 126-kertaisena? Heikki Pursiainen lyttää absurdit vaikutusarviot
Tapahtumatuotanto
Näin syntyy Slush – markkinointipäällikkö Liisi Korvenranta kertoo
Puheenvuoro
Puheenvuoro: Tekoäly muuttaa tapahtuma-alaa – näitä taitoja tarvitaan tulevaisuudessa
Johtaminen
Puheenvuoro: Ravintolan johtaminen on vaikeaa, mutta sitä tiettyä tunnetta ei korvaa mikään
FBSK
Suomen baarimestarien Greta Grönholm: Syksy on mahdollisuus
Puheenvuoro
Älä mainosta tapahtumaasi turvallisena, jos se ei ole sitä – Priden Laura Vainion puheenvuoro
Puheenvuoro
Puheenvuoro: Kokouksissa on tulevaisuus
Puheenvuoro
Luodaan tulevaisuus yhdessä, rohkaisee virolainen tapahtuma-ammattilainen Helen Sildna suomalaisia
Puheenvuoro
Joulupukin puheenvuoro: Lahjatoiveena kuuntelemisen taito
Puheenvuoro
Puheenvuoro: Ammatillisen kasvun tukeminen lisää ravitsemisalan arvostusta
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Yökerhot
|
Video: Tällainen on uusi yökerho No Name Helsingin keskustassa
Lähiruoka
|
Suomen erikoisin ravintola? Helsinkiläinen Skörd käyttää vain ja ainoastaan kotimaisia raaka-aineita ympäri vuoden
Lounasravintolat
|
Missä on Lahden paras lounas? Paikalliset äänestivät
Ravintolat
|
Tällainen on Kirsikka! Kauppahalleja rakastava Ville Relander rakensi ravintolaansa 2,5 vuotta unelmapaikalleen Helsinkiin
Baarit
|
7 erinomaista baaria Oulusta – oululainen baarimestari esittelee suosikkinsa
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Sauna
|
Nyt se avautuu – Helsingin ydinkeskustan baari sai julkisen saunansa
Katuruoka
|
Anthony Bourdain -leivällään hurmaava The Butter Boys on Helsingin puhutuimpia katuruokaravintoloita
Tapahtumatilat
|
Finlandia-talon kolme vuotta kestänyt remontti valmistui
Tapahtumateollisuus
|
Tapahtumateollisuus: Alv-katastrofiin ei poliitikoilta löytynyt ratkaisua
Tapahtumatilat
|
Ravintolajätti Restel aloittaa työntekijöiden palkkaamisen ex-Hartwall-areenalle – jopa 25 uutta työpaikkaa